FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne treba kriviti igrace jer kod ovakvog sudjenja nisu mogli nista vise uraditi.Sudjenje od prve sekunde 85-15 na stranu Borca....Ovo je sramno...Idemo dalje.NEMA VEZE IGRAJ SARAJEVO!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- forza_juve
- Kontakt:
Nije loše s obzirom da nas je borac u BL pobijedio nakon 10 godina, eto i to smo uspjeli.
Sad vidio grešku kod gola Borca i neshvatljivo da igrač koji trenira onako pas doda, ok mlad si, ali brate malo podigni glavu i gledaj gdje dodajes.
Pristup utakmici ravno nuli, mi trebamo primiti gol pa da pocenmo nešto igrati. Očito neki igrači ne shvataju vrijednost dresa kojeg nose pa ih tako i zaboli ona stvar kakav će ishod biti.
Kažem opet 10 godina je trebalo Borcu da nas dobije u BL a mogli smo vrlo lako mi odnijeti bod(ove) jer je borac nazad rupetina teska
Sad vidio grešku kod gola Borca i neshvatljivo da igrač koji trenira onako pas doda, ok mlad si, ali brate malo podigni glavu i gledaj gdje dodajes.
Pristup utakmici ravno nuli, mi trebamo primiti gol pa da pocenmo nešto igrati. Očito neki igrači ne shvataju vrijednost dresa kojeg nose pa ih tako i zaboli ona stvar kakav će ishod biti.
Kažem opet 10 godina je trebalo Borcu da nas dobije u BL a mogli smo vrlo lako mi odnijeti bod(ove) jer je borac nazad rupetina teska
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Gledaj faula Oremuša u napadu, yebem li im majku sudijsku! Pa može li ofirnije ti zaustaviti opasan napad u samoj završnici??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sa Sablićem na klupi i Evropa ce nam biti upitna.Sreca pa je Velezu, koji nam je konkurent, oduzeto onih par bodova.
Sablicev poraz,igra ko p.....na nulu i kad smo primili go tek proigrali....malo vise muda i dobro ce to biti!
-
- Kontakt:
Ko misli da nismo pokradeni, nije normalan.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jel te dosta vise Gorane Sablicu,sta jos nisi sj.ebao.Leotar nikad nije dao gol na Koševu dobije nas,10 godina nemamo poraz u Banja Luci sa tobom i to prekinemo,izbacuje nas Milsami. Sta ti je vise ubleho defanzivna.
11 kola i 12 golova pa jel te stid,znas li koga vodis i kako Sarajevo treba da se postavi,nije ovo ni Siroki ni drugi tim Hajduka da stoji u bloku.
Pa ko sjedi u tim komisijama za izbor trenera kod nas,pricaju li oni sa njima,dali vide dali su defanzivni ili ofanzivni treneri.
Sram te bilo da te sram bilo.
Odlazi ubleho defanzivna !!!!!!!!
11 kola i 12 golova pa jel te stid,znas li koga vodis i kako Sarajevo treba da se postavi,nije ovo ni Siroki ni drugi tim Hajduka da stoji u bloku.
Pa ko sjedi u tim komisijama za izbor trenera kod nas,pricaju li oni sa njima,dali vide dali su defanzivni ili ofanzivni treneri.
Sram te bilo da te sram bilo.
Odlazi ubleho defanzivna !!!!!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zakarić i Vranješ ne mogu napravit faul, a o dobijanju žutog da ne govorim. Također, Jovanović da dva igrača pošalje u bolnicu, ni usmeno upozorenje neće dobiti.
Ova utakmica i ekipa Borca bila je stvorena za presinga. Ali, zbog fizičke spreme igrača to nije moguće, a i nismo imali napad koji to zna raditi, konkretno špica. Bodula ne treba ni komentarisati. Ne možemo igrati lažnu devetku bez krila ili ofanzivnog veznog.
Kako god, okrenut se Kupu, kasnije i Tuzli.
Ova utakmica i ekipa Borca bila je stvorena za presinga. Ali, zbog fizičke spreme igrača to nije moguće, a i nismo imali napad koji to zna raditi, konkretno špica. Bodula ne treba ni komentarisati. Ne možemo igrati lažnu devetku bez krila ili ofanzivnog veznog.
Kako god, okrenut se Kupu, kasnije i Tuzli.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 25 sep 2021, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
karne teške kojima treba lekciju održati da se ne brane od prvog minuta jadovi jadni.
A sad po karanje u Tuzlu.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 25 sep 2021, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne jedite vnago. Pobjeda cista ko suza. Zao mi samo sto nas nisu ponizili sa 5 komada u nasoj mrezi.
Kako vam se da lagati same sebe. Dosadni ste sa sudijama. Hajmo malo realnosti,malo samokritike ! Ekipa nam je goli qurac,trener nam je goli qurac i to je to. Srecom i liga je goli qurac,pa pobijedis ove bas odron ekipe ( zeljeznicari,Posusje ,Rudar ) a protiv ekipa koji su goli qurac ko i mi TC,Zrinjski ,Borac ),uglavnom gubis i to je to.
Trece -cetvrto mjesto u najboljem slucaju. Sto je najgore,vec previse zaostajemo,da bi i uz bilo kakva pojacanja napali prvo mjesto.
Sta je ,tu je !! Cekat iducu sezonu,ova je gotova !!
Trece -cetvrto mjesto u najboljem slucaju. Sto je najgore,vec previse zaostajemo,da bi i uz bilo kakva pojacanja napali prvo mjesto.
Aj ne jedite **** ljudi nas zasluzeno dobili, nisu oni krivi sto ko picke igramo cijelu tekmu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vjeruj ovo je utakmica oko koje sam se najmanje nervirao ove sezone. Sve je jasno ko dan. Da bi eventualno pobijedili u Banja Luci moramo ih razvaliti od igre u prvom dijelu i da se oni raspadnu. A ako Borac povede, posebno u drugom dijelu, to igre vise nema. Stoga je jedini krivac za ovu utakmicu GORAN SABLIC.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
RealnoAntikloc je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:05Kako vam se da lagati same sebe. Dosadni ste sa sudijama. Hajmo malo realnosti,malo samokritike ! Ekipa nam je goli qurac,trener nam je goli qurac i to je to. Srecom i liga je goli qurac,pa pobijedis ove bas odron ekipe ( zeljeznicari,Posusje ,Rudar ) a protiv ekipa koji su goli qurac ko i mi TC,Zrinjski ,Borac ),uglavnom gubis i to je to.
Protiv ekipe kojoj je raspali radnik uvalio 2 gola za 3 minute mi igramo bez napadaca i povukli se ko da su real. I onda nam krive sudije

- muhamedhulk
- Kontakt:
Pocetni sastav i formacija nisu bili za optimizam; ali se izdrzalo poluvrijeme. Uspio je u namjeri trener.
E sad, greska mladog Trake i gol je presjekao sve..nije do trenera. Kasnije se pokusao vaditi ali nije islo.
Zamjerka je sto je igrao sa Pidrom kao full bekom, on to ne moze iznijeti; ali kontam da je igrao i kao treci stoper da bi Zakaric pravio djecu na njemu..treba jedan lijevi full bek ako misli igrati ovu formaciju ili da Fanima tu prebaci.
Idemo dalje, ne preostaje nista nego skupljati iskustvo sa mladima (i bodove).
E sad, greska mladog Trake i gol je presjekao sve..nije do trenera. Kasnije se pokusao vaditi ali nije islo.
Zamjerka je sto je igrao sa Pidrom kao full bekom, on to ne moze iznijeti; ali kontam da je igrao i kao treci stoper da bi Zakaric pravio djecu na njemu..treba jedan lijevi full bek ako misli igrati ovu formaciju ili da Fanima tu prebaci.
Idemo dalje, ne preostaje nista nego skupljati iskustvo sa mladima (i bodove).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Moze li se dobiti neka iole jaca ekipa ljudine?
Daj nemojte se praviti debili, vidjeli ste da svaki naš igrac prije nego je prišo smradu bilo kojem u borcu je digao ruke, onaj zakolje Oremuša, Oremusu žuti
Coric 1m noga u zraku opomena
Yebem li im djecu u savezu
Coric 1m noga u zraku opomena
Yebem li im djecu u savezu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, mosarajvosa83, plisek i 32 gosta.