Pidro je jedan obicni antitalenat kojem sesreca osmjehnula da igra u Sarajevu na toj poziciji samo zbog toga sto nema trenutno niko drugiforza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:47Pidro dozovi se malo, zamalo da ga primimo zbog tebe.
Dobro Borac kontre otvara nema sta
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Objektivac1946
- Kontakt:
Slabo napadamo, barem ovo što sam gledao par minuta. Kakav je Bodul bio?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Naša ekipa je totalno van ritma. Kao neustimani orkestar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa specijalnoObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:54Slabo napadamo, barem ovo što sam gledao par minuta. Kakav je Bodul bio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bodul je zatvoren a nemamo nikog da taj visak iskoristiObjektivac1946 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:54Slabo napadamo, barem ovo što sam gledao par minuta. Kakav je Bodul bio?
Imamo li snage malo presinga da igramo u sredini jer smo tu inekako zgusnuti i samim tim po osvojenij lopti probati sta uraditi naprijed...usput spori smo..mora malo vise trcanja biti
- forza_juve
- Kontakt:
I nevjerojatno da iste stvari radi i iste greške ponavlja. Mi moramo malo više zapeti ili ćemo ga primiti jer i ćorava koka zrno ubode,mislim na ovog Grka naravno.samoSA je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:54Pidro je jedan obicni antitalenat kojem sesreca osmjehnula da igra u Sarajevu na toj poziciji samo zbog toga sto nema trenutno niko drugiforza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:47Pidro dozovi se malo, zamalo da ga primimo zbog tebe.
Dobro Borac kontre otvara nema sta
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Ono je bio bar zuti za onaj start Corica nad Pidrom.Mi smo prosle sezone za blazi start dobili direktan crveni(Oremus u Tuzli)
I ono ne moze nikako biti faul,a kamoli zuti za Oremusa.
2 velike greske,ostalo je ok kako zna biti...
U drugom ubaciti u vecu brzinu,uvesti Mersu,Fanima i Hebu zadnji 20 min i unistit ih po stranama.Nisu oni cemu,ali moraju bolje paziti ovog Moraitisa,sljedecu 100% sansu sigurno nece fuliti.
I ono ne moze nikako biti faul,a kamoli zuti za Oremusa.
2 velike greske,ostalo je ok kako zna biti...
U drugom ubaciti u vecu brzinu,uvesti Mersu,Fanima i Hebu zadnji 20 min i unistit ih po stranama.Nisu oni cemu,ali moraju bolje paziti ovog Moraitisa,sljedecu 100% sansu sigurno nece fuliti.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 sep 2021, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Slazem se mali Ramic je se malo pogubio tu bi Kapic bio bolji i imali bi bolji prenos lopte a gore bi dobili napadaca
Dobra utakmica. Koliko bi se kvalitet lige digao da je svaka utakmica ovakva. I sa naše strane dobra igra, puna kombinatorije, lijepa za oko. Slažem se za Pidru ko god kaže da je loš ali i on igra puno bolje nego je igrao prije samo koju utakmicu.
Koliko smo očekivali navlačenje Borcu ovo je dobro sudjenje. Mislim da sudija radi dobar posao. Očigledna greška i najveći propust je faul nad Oremušem kad je svirao kontra faul i dao Mirku žuti a mogli smo imati dobru situaciju za ubačaj.
Ramić igra odlično. Da malo pretjeram: njega ni Miralem Pjanić ne bi mogao izaciti iz prve postave. Igra baš po mom ćejfu. Mali može puno u karijeri.
Koliko smo očekivali navlačenje Borcu ovo je dobro sudjenje. Mislim da sudija radi dobar posao. Očigledna greška i najveći propust je faul nad Oremušem kad je svirao kontra faul i dao Mirku žuti a mogli smo imati dobru situaciju za ubačaj.
Ramić igra odlično. Da malo pretjeram: njega ni Miralem Pjanić ne bi mogao izaciti iz prve postave. Igra baš po mom ćejfu. Mali može puno u karijeri.
Nemere ovo sa tri stopera. Svi čekaju da onaj drugi nešto napravi.
Jedan van, Ahmo unutra, Bodul na cenera, Kapić i Ramić na zadnjeg veznog. Morel Vicko desno sa Mirkom? Jedan od veznih nek ide vani. Aščare nas je viška, mora se dat ekipi da diše.
Jedan van, Ahmo unutra, Bodul na cenera, Kapić i Ramić na zadnjeg veznog. Morel Vicko desno sa Mirkom? Jedan od veznih nek ide vani. Aščare nas je viška, mora se dat ekipi da diše.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo što mi igramo je baš 5-4-1 formacija, još kad se Bodul povuče malo po loptu dobijemo 0 u napadu, zato i ne čudi slaba igra naprijed.
Problem je što nam borac i pored 5 ljudi u odbrani stvara prilike.
Andrej je baš grohnuo.
Pidru treba u Međugorje poslati možda ga gospa dozove, jer ovo što on igra je dno dna
Problem je što nam borac i pored 5 ljudi u odbrani stvara prilike.
Andrej je baš grohnuo.
Pidru treba u Međugorje poslati možda ga gospa dozove, jer ovo što on igra je dno dna
Negledljivo
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bez klasičnog napadača slabo da možemo nešto napraviti, možda sad za drugo poluvrijeme preći na 4 pozadi da imamo tog dodatnog u sredini/napadu
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Bžs
Samo defanzivno.
Valjda pocnemo nekad igrati.
Valjda pocnemo nekad igrati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- forza_juve
- Kontakt:
To bi bilo to čini mi se, pa ne možeš ovako ostaviti samog napadača yebemu sve
❤️1946❤️
Neshvatljivo stvarno a nije prikazano i kako smo izgubili loptu.forza_juve je napisao/la: ↑25 sep 2021, 20:05To bi bilo to čini mi se, pa ne možeš ovako ostaviti samog napadača yebemu sve
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46 i 33 gosta.