FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahhahaha čuj Oremusu žuti karton, lik odnio loptu prije i trebao je faul za Sarajevo biti
Eto sudije mater yebo
Eto sudije mater yebo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- SarajevoForza
- Kontakt:
Sve u dure, sram te i stid bilo Oremuše Mirko, ti našao igrati loptom u BL
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da od nastanka kluba, nismo dobijali ovoliko žutih kartona, kao ove sezone.
-
- Kontakt:
Naviklo **** grčko da pokaže na ruku i da mu se svira
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dali u NFS vico sam moze donosit odluke, jel ima tu odbor ili sta vec, mislim u vidu da iz svakog kantona ima po jedna osoba, znam da je husic iz tuzlanskog kantona, mislim ako ima zar klubovi iz pl bh iz naseg kantona tog tipa nemogu pozvat i da ga pitaju kad vako glasa za neku glupost protiv bh fudbal da bi se uvuko u vicin supak zasto je glasao za neku odluku, suspenzija velezovog presjednika a to da je delegat supervizor i glavni sudija u isto auto kako je glaso da neki sudija koji katastrofalno sudi dobije ocjenu 8.2 itd
Ispadose nasi ko na terminu kad nestane snage pred kraj! Boze sacuvaj..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- forza_juve
- Kontakt:
Pidro dozovi se malo, zamalo da ga primimo zbog tebe.
Dobro Borac kontre otvara nema sta
Dobro Borac kontre otvara nema sta
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Ko da se založi za nas, onaj smetljar Fuad Čolpa sa Bazena, on predstavlja Kanton SarajevoPitar6785 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 19:46Dali u NFS vico sam moze donosit odluke, jel ima tu odbor ili sta vec, mislim u vidu da iz svakog kantona ima po jedna osoba, znam da je husic iz tuzlanskog kantona, mislim ako ima zar klubovi iz pl bh iz naseg kantona tog tipa nemogu pozvat i da ga pitaju kad vako glasa za neku glupost protiv bh fudbal da bi se uvuko u vicin supak zasto je glasao za neku odluku, suspenzija velezovog presjednika a to da je delegat supervizor i glavni sudija u isto auto kako je glaso da neki sudija koji katastrofalno sudi dobije ocjenu 8.2 itd

Ovaj mahac gdje mi napadamo je kritican, je li to ovaj iz laktasa? Ne smijem zamislit sta ce nam radit u drugom, ofsajd nece postojat za njih
Pidro izgubljen, ostali solidno.
Borac je kharina, ne mogu meda, samo ih namjesten gol moze izvaditi ako budemo pametni
Pidro izgubljen, ostali solidno.
Borac je kharina, ne mogu meda, samo ih namjesten gol moze izvaditi ako budemo pametni
Ahmeta ubaciti u drugom, Bodula povuci iza, pa mozda nesto smisleno odigramo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam zasto nasi nisu izvrsili veci pritisak prilikom zutog kojeg je dobio Oremus
Ovaj ce nas pomocni Udovicic ukopati u drugom poluvremenu !!!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Loši smo do bola, sreća ovaj Grk veze sa životom nema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ova tri stopera kod nas neznaju nekad gdje udaraju.Ostali solidno.Moze puno bolje u drugom.
Losi smo mi svako kolo ali je citava liga takva, u 5 deka. Samo je stvar volje, zelje i malo srece. Bar ja tako mislim
NEMA NAZAD
U polju nije lose,medjutim naprijed fali klasican napadac Bodul se dosta izvlaci i onda ñema niko gore .
Mislim da treba Ahmetovic odmah uci,Bodul da ide iza a Kapic da se povuce na poziciju Ramica.
Mislim da treba Ahmetovic odmah uci,Bodul da ide iza a Kapic da se povuce na poziciju Ramica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, brojjedan, Google Adsense [Bot], maho_sa, MaroonBjelave, mercurial, Napapijri, Oerde, r3m1, Serha, USB, Venom, Vrhbosnian i 183 gosta.