FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Salčin se povredi, izgleda mekan i baš sklon povredama.
Lafo povreda, izbacio ga jer mu treba napadac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Važno je da se istetovirao, a što igra svaku 5. utakmicu po pola sata..
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Mirzu Demira sam upamtio još u vakat dok nas je krao u juniorima, al upamtio sam ga i prošle sezone u Banjaluci kad Stojanu nije dizo očigledne offside.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:16Nakon što je od dijeljenja pravde na utakmici Borac – Sarajevo odustao Elvis Mujić, kojeg je zamijenio Antoni Bandić, došlo je do još jedne promjene u sudijskoj postavi za ovaj meč.
Nekoliko sati prije utakmice “otpao” je i pomoćni arbitar Aleksandar Smiljanić iz Laktaša, a umjesto njega će Bandiću na ovom derbiju 11. kola Premijer lige BiH pomagati Mirza Demir iz Kaknja.
Prvi pomoćnik je Sreten Udovičić iz Prijedora, a još uvijek nije poznato zašto je “otpao” Smiljanić…
Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 25 sep 2021, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ma nece, to nam je praktički komšija. Ne znam koliko ima do Kaknja?Tele33 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:36Mirzu Demira sam upamtio još u vakat dok nas je krao u juniorima, al upamtio sam ga i prošle sezone u Banjaluci kad Stojanu nije dizo očigledne offside.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:16Nakon što je od dijeljenja pravde na utakmici Borac – Sarajevo odustao Elvis Mujić, kojeg je zamijenio Antoni Bandić, došlo je do još jedne promjene u sudijskoj postavi za ovaj meč.
Nekoliko sati prije utakmice “otpao” je i pomoćni arbitar Aleksandar Smiljanić iz Laktaša, a umjesto njega će Bandiću na ovom derbiju 11. kola Premijer lige BiH pomagati Mirza Demir iz Kaknja.
Prvi pomoćnik je Sreten Udovičić iz Prijedora, a još uvijek nije poznato zašto je “otpao” Smiljanić…
Evo i oni tebe selame!
Kakve je tek odluke imao u korist komšijaTele33 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:36Mirzu Demira sam upamtio još u vakat dok nas je krao u juniorima, al upamtio sam ga i prošle sezone u Banjaluci kad Stojanu nije dizo očigledne offside.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:16Nakon što je od dijeljenja pravde na utakmici Borac – Sarajevo odustao Elvis Mujić, kojeg je zamijenio Antoni Bandić, došlo je do još jedne promjene u sudijskoj postavi za ovaj meč.

I Ovcinu treba zaganjati sad na pauzi,i njemu ugovor na kraju sezone istice nesto se govori da nece da produzi.
On i Santos trebaju biti prve mete igraca iz PL. To je taj neki mali kvalitet PL koji se moze dovesti i to malo treba iskoristiti ,ostalo iz vana dovoditi.
On i Santos trebaju biti prve mete igraca iz PL. To je taj neki mali kvalitet PL koji se moze dovesti i to malo treba iskoristiti ,ostalo iz vana dovoditi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Popiša ga pomocni izjavom sad,kaze vise smo dobili tom izmjenom nego sto smo izgubilibordobijeli je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:29Salčin se povredi, izgleda mekan i baš sklon povredama.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Dupovac, Trako, Kurdić, Oremuš, Ramić, Kapić, Đokanović, Kobiljar i Bodul.
Koja je ovo formacija?
Koja je ovo formacija?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 sep 2021, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Djeluje ista kao protiv Zeljeznicara samo sa nesto ofanzivnijom ulogom Kapica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 sep 2021, 18:01Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Dupovac, Trako, Kurdić, Oremuš, Ramić, Kapić, Đokanović, Kobiljar i Bodul.
Koja je ovo formacija?
3-4-2-1 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kamo napadač?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 sep 2021, 18:01Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Dupovac, Trako, Kurdić, Oremuš, Ramić, Kapić, Đokanović, Kobiljar i Bodul.
Koja je ovo formacija?
Ovo nešta kao:
Dizdarević
Trako Kurdić Dupovac
Oremuš Kapić Đokanović Ramić Pidro
Bodul Kobiljar...
Ako je 532 u odbrani, onds ćemo im ostavljati puno prostora da mogu pucati sa 20-25m.
Možda bi bolje bilo 4231 ss Andrejem desno. Ako ništa ima kuveta i može otvarati Mirku prostor. Trako i Kurdić ko stoperi i Ahmet u napad. Jedino ako nije kakva povreda ili nešto drugo.
Ovo mi nako suviše defanzivno.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To vam je Demirov stari.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ono sto me raduje Lazic i Sevelj na klupi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Fali nam brzina po stranama. Ali kad bolje razmislim i nemamo brzog igraca osim Fanima

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, bordobijeli, cookiech, egocentrik, Fudo, Haksss, HyperOS, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, tajsamja, Zagor i 194 gosta.