AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Joj Saleta šta navuče igrača na sebe, njegov gol definitivno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pokušala su djeca da prošetaju bukvalno drugo poluvrijeme. A onda brzina i više i šansa.
Sam Leao je imao 6 udaraca.
Sale opet najbitniji za ovaj rezultat.
Sam Leao je imao 6 udaraca.
Sale opet najbitniji za ovaj rezultat.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Saleee.

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Brahinjo 
Kako mu Calabria povuče dres nazad kad je ovaj htio skinuti. Kapiten kapitenski.
Kako mu Calabria povuče dres nazad kad je ovaj htio skinuti. Kapiten kapitenski.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad imaš osjećaj da mogu dati gol kad požele, čak ni u 80oj minuti ne strahuješ za pobjedu.
Diaz već 3 gola. Hakan who?
Diaz već 3 gola. Hakan who?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovdje je moglo biti više. Organzacija napada im dobra ali su nazad užasni. Ista stvar kao protiv đuveta
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neki igrači su dobili odmor, neki podjelili minutažu. Drugi dobili bitne minute nakon povreda. Sve u svemu. Milan gazi samouvjereno i rutinski. Nakon 10 godina napokon pravi tim.
- muha milanez
- Kontakt:
Taman.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dobro je, u prošlosti ovakve utakmice ne bi dobijali, ovdje smo srećom uspjeli osvojiti tri boda nakon velikog kockanja zadnjih pola sata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2 utakmice 6 bodova sa dosta rotiranja u ekipi TOP
Igra danas manje bitna od bodova. Sad 2 teske utakmice da vidimo od cega smo
FORZA MILAN
Igra danas manje bitna od bodova. Sad 2 teske utakmice da vidimo od cega smo
FORZA MILAN
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma momci odigrali za AFERIM. Lahko se je napaliti za Juve i Liverpool al haj igraj sa istim zarom protiv Spezie i Venezie. Rutinska pobjeda, taman koliko treba.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pobjednicki mentalitet polako nadolazi,bravo sale i diaz.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Ne mogu reći da se odigralo dobro, fulala je i Spezia dosta dobrih šansi, ali bitno da se na kraju izvuče pobjeda. Ostalo će se brzo zaboraviti.
Od svih igrača mi je drago što se Benaser konačno vraća u formu. Kako stvari stoje, mogao bi i Kessie ubrzo na hlađenje dok (ako) se ne sanira taj problem oko ugovora koji ga evidentno muči.
Od svih igrača mi je drago što se Benaser konačno vraća u formu. Kako stvari stoje, mogao bi i Kessie ubrzo na hlađenje dok (ako) se ne sanira taj problem oko ugovora koji ga evidentno muči.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
@rope nema on 20 vec 19 godina. Izuzetno mlad igrač i za razliku od mnogih mladića iz Milanovog pogona koji su dobili priliku prethodnih godina da debituju za klub Daniel je za par levela iznad. Bit će on odličan igrač samo mu Pioli mora davati više prilike za igru. Danas je igrao protiv ekipe koja se zatvorila i čekala kontre i gdje se nisu pokazali iskusniji igrači kao Rebić, Giroud , a i kasnije ni Pellegri nije izgledao nesto posebno.
U prethodnih par sezona sralo se na Calabriju, Tonalija i Leao , a evo pogledaj kako danas igraju ti momci.
U prethodnih par sezona sralo se na Calabriju, Tonalija i Leao , a evo pogledaj kako danas igraju ti momci.
-
celikmilan
- Kontakt:
Veoma teška i važna 3 boda koja su se trebala dosta ranije obezbjediti.
Maldini je dao gol i drago mi je zbog njega ali on nije zamijenio Brahima u organizaciji napada. Kad Brahima ne bude bilo biće problema protiv jačih protivnika. To je propust uprave kao i još jedan potez a to je Pellegri.
Nadam se da će ili Zlatan ili Giroud biti spremni za Atletico koji je danas izgubio.
Maldini je dao gol i drago mi je zbog njega ali on nije zamijenio Brahima u organizaciji napada. Kad Brahima ne bude bilo biće problema protiv jačih protivnika. To je propust uprave kao i još jedan potez a to je Pellegri.
Nadam se da će ili Zlatan ili Giroud biti spremni za Atletico koji je danas izgubio.
Kao prvo, čestitke muxa, nek vam je živa, zdrava & vesela. Pozdrav i pohvale novopečenoj mami koja je odradila najveći posao! Nadam se da ste svi okej, evo vas je i Maldini Jr. Jr. (Da x 2, jer Cesare je "prvi" Maldini, za nas fosile
) počastio golom!
Kao drugo, teška utakmica uz dosta sreće smo izvukli puni plijen. To je već pobjednički mentalitet, i zbog istoga očekivam borbu za Scudetto do 32.kola.
Rotacija unese dio nemira, ali je prijeko potrebna u ovom ludom ritmu s utakmicama svako 3 dana. Pogotovo kada su protivnici Atletico, Lpool, Atalanta...
Sve u svemu sam prezadovoljan, jako bitne 3 bobe, bravo ragazzi☆
Kao drugo, teška utakmica uz dosta sreće smo izvukli puni plijen. To je već pobjednički mentalitet, i zbog istoga očekivam borbu za Scudetto do 32.kola.
Rotacija unese dio nemira, ali je prijeko potrebna u ovom ludom ritmu s utakmicama svako 3 dana. Pogotovo kada su protivnici Atletico, Lpool, Atalanta...
Sve u svemu sam prezadovoljan, jako bitne 3 bobe, bravo ragazzi☆
Ubacuje Diaza kontam mozda ce Tonali van odigrao je dosta utakmica treba mu i odmor, ali Pioli vadi Kesija, kao da mu zeli poručiti nisi nezamjenjiv i trenutno je Tonali ispred tebe, a po formi definitivno i jeste.rope11 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:01Ne mogu reći da se odigralo dobro, fulala je i Spezia dosta dobrih šansi, ali bitno da se na kraju izvuče pobjeda. Ostalo će se brzo zaboraviti.
Sada Atletico, Calabrija se vraća, Kjaer ce tesko biti spreman, znaci Romagnoli ce imati priliku da starta u LP.
Kao CF vjerovatno pocinje Giroud, tako da ce pitanje biti Rebic ili Leao na LWF i Kessije ili Benaccer u vezi.
Druze muxa čestitke i od mene.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo da zvjerina u vidu Pellegrija uhvati formu i takmičarski ritam. Bit će to još jedan golem dodatak ekipi. Nevjerovatne fizičke predispozicije ima za nekog tek ima 20 godina.
Dalje, uzeli su momci 6 bodova, a odigrali su ukupno 40ak minuta na više od 50% snage.
Kalulu sve bolji. Kakav transfer za samo 500k eura.
Kao što Alexis napisa na instagramu. One team. One family.
Dalje, uzeli su momci 6 bodova, a odigrali su ukupno 40ak minuta na više od 50% snage.
Kalulu sve bolji. Kakav transfer za samo 500k eura.
Kao što Alexis napisa na instagramu. One team. One family.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.