English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Chelsea mi trenutno djeluje mnogo jace od Citya, tako da i ocekujem da ih dobiju ovdje. Pep dok ne rijesi problem napadaca ne vjerujem da moze ozbiljno uroziti Chelsea ili Liverpool.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Chelsea sa 8 defanzivnih igraca sa nadom da ce pasti neka kontra.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Opasan je City uvijek ali I ja ocekujem pobjedu ovdje. U boljem smo momentu a i nekako mi ovaj 3 5 2 da ovom sredinom djecu he idealno za city. Cemo da vidimo.
E moj Emire veze ti nemas. Nemoj samo nestati ko brokula i harden prosle sedmice nakon izjave kontraska ekipa.
E moj Emire veze ti nemas. Nemoj samo nestati ko brokula i harden prosle sedmice nakon izjave kontraska ekipa.
Fino se vidi gdje zavrsava defanzivna postavka na sastavu:
Chelsea: kod Alonsa
City: Kod Rodrija
Hajmo tika-taka protiv 3-5-2 sjekaca.
Chelsea: kod Alonsa
City: Kod Rodrija
Hajmo tika-taka protiv 3-5-2 sjekaca.
4-IN-A-ROW
- wadethegreat
- Kontakt:
Buraz Alonso ti je faticki krilo. Be vjerujem kakva ljudi gluposti pricaju i to nakon drugog poluvremena protiv koka gdje ih je isti ovaj sastav drzao 45 minuta u njihovom sesnaestercu. Treba nekad gledati tekme I drugih timova.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ocekujem 4. Pobjedu za redom Tuchela nad genijalnim celom

Mnogo bolji, nije City Watford.
Ocekujem X2
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jednostavno je: Zabijete 2 gola vise i neka igraju na kontre koliko zele.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
E **** te svaki put se uhvatis za tu jednu rijec koja sustinski nista ne znaci. Bolji eto, ako ti je lakse. Chelsea je trenutno bolja ekipa od Citya.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Takav je plan, Smithe Alane koji pijes kafu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:05Jednostavno je: Zabijete 2 gola vise i neka igraju na kontre koliko zele.![]()
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Chelsea po imenima iz ovih početnih sastava definitivno nije bolja ekipa od Cityja, što opet ne znači da neće pobijediti kao zadnja tri puta. Ipak, očekujem neki remi danas.
Povedi nas Tušel 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa imamo napadaca za razliku od njih. 3 igraca na sredini koji su u strasnoj formi jedan World class jedan odlican i JorginhoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:11Chelsea po imenima iz ovih početnih sastava definitivno nije bolja ekipa od Cityja, što opet ne znači da neće pobijediti kao zadnja tri puta. Ipak, očekujem neki remi danas.

Pa ako kazes da City ne moze ozbiljno ugroziti Chelsea ili Liverpool, sta da mislim?

Coty ima najjacu momcad u ligi. Sto nisu u oravoj formi trenutno ne znaci nista za ishod lige.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Sve to stoji, ali obrana funkcionira ponajviše zbog Tuchela. Usporedi po imenima npr. Diasa i Christensena ili ostale.wadethegreat je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:15Pa imamo napadaca za razliku od njih. 3 igraca na sredini koji su u strasnoj formi jedan World class jedan odlican i JorginhoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑25 sep 2021, 13:11Chelsea po imenima iz ovih početnih sastava definitivno nije bolja ekipa od Cityja, što opet ne znači da neće pobijediti kao zadnja tri puta. Ipak, očekujem neki remi danas.. Odbrana se dokazala kao najbolja uz Liverpoolovu. Tu je to negdje bara bara. Istina puno vise je potroseno na ekipi Citya ali ne mora to nista znaciti.
Hansi Flick dosao da vidi malo pravog fudbala.
Jbt s klupama Citya i Chelsea komotno sastavit title contender tim
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.