FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sad zamisli kakva bi to slika bila da imamo stadion da lici na nesto
samo Sloboda
Svi prepoznaju ozbiljnost kluba po ozbiljnosti stadiona - doma tog kluba.
Naš je naravno - No coment. Čak mislim da nas drugi ozbiljnije shvataju nego što zaslužujemo po našem stadionu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U komentarima neki pišu da su počeli navijati za nas zbog ovoga

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pas je pokazao vise na terenu za par sekundi vise nego Predragovic za svo ovo vrijeme dok je u Slobodi.
Citam i ne vjerujem da nakon par kikseva (iskreno jedini kiks za koji im se moze zamjeriti bas je Posušje) ljudi traze otkaz Zizovica, prvo protiv tc ko nam je kriv sto im nismo u prvom zabili barem 2 gola a moglo je i vise, sto ih izdominiras a ne uguras makar nekako loptu u gol, ne razumijem zasto dzenis izvodi penale po mom misljenju on je haos sto se tice penala vec su mu 2 puta odbranili ove sezone a sve na istu stranu šutira. Nakon 10 kola smo 4. Bod nam bjezi treci i ljudi traze otkaz, mi smo u ovu sezonu usli da igramo bez nekih prevelikih ciljeva pa kako se otvori, shvatite da smo prije 2 godine bili pred gašenjem i kakva je situacija bila, pa je ove momke i korona potrefila pa su izgurali sad kad polahko stajemo na noge i pocinjemo liciti na fudbalski klub traze se ostavke zbog par losih rezultata protiv klubova koji imaju duplo širi roster od nas, ostaje žal za bodovima sa grbavice i makar bodu protiv sloge i ako smo zasluzili više u oba meča al ybg nismo ni srece imali. Žiža protiv tc uopste nije htio zatvorit 2 pol. Protiv sloge trazio je slican tempo kao sto je bio u prvom poluvremenu ali nisu imali ni snage ni širine s klupe sto je sloga imala. Povrijedi ti se said u prvom izmijenis ga pa ti se veseli povrijedi, abid ti povrijeđen i ako se vidi u zadnjih par utakmica da nedostaje i da fali dosta trke sto on itekako pruža. Protiv Posušja nas je stigao umor , ne razumijem samo ne uvođenje saida al vjerovatno nije htio rizikovati s njim da ne bi doslo do vece povrede. Civic je dosta ofanzivno orjentisan a presporo se vraca , koliko se sjecam mi smo primi prvi gol protiv sarajeva zbog toga , protiv tc isto kasnio balic izasao i ispao budala, i sad protiv posušja ista stvar. Maksimovic je loš defanzivno i jos ako civic kasni ostaje ti prazna lijeva strana i onda ti štoper mora izaci pa ti ostane rupa u sredini. Sutra protiv Zrinjskog ne ocekujem nista previse dole nismo pobijedili i kad smo imali jacu ekipu od njih, bod bi bio puna kapa
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sve bajno i sjajno, remi po remi, poraz po poraz i eto nas "u dva kola "do borbe za opstanak.
Zizovic veceras ako dobije dati mu ugovor na 5 godina !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zadnjih par gostovanja dole odigramo solidno samo opet ispušimo. Niko nas ne rutinira kao Zrinjski u Mostaru. Promijeniti će se i to nekad, mora
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Prosli put smo poveli ali prerano,mislim da je Abid dao gol a poslije tri dobili.Godinama prije toga nismo gola mogli dati.
Zadnji put dobili golom Mikice Joldića 2003. godine.

Super ekipu imali, a svinjski nam uze sve najbolje što smo imali, uključujući i njega. U Sportu naslov: Ako ih ne možeš pobijediti, dovedi ih u svoje redove. Ja zamalo nisam zaplakao hahaha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hoćemo se naputovati u ovih 7 dana:
Mostar, Goražde, Prijedor.
Mostar, Goražde, Prijedor.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Daj ba samirre, svaki put najaviš pobjedu, poslije te nigdje nema.

Realno je 0 bodova i neki teški prolaz u kup-u...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Veceras te demantujem, ma ne znam da kritikuje previše volim ovaj klub.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
O ujednačenosti lige govori i današnja utakmica Posusja i Sirokog. Bilo ko moze osvojit bod ili tri bilo gdje, uz posteno suđenje. Mozda jedan il dva kluba su bas losi, jedan il dva bas dobri, a ovo izmedju je sve u pet deka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.