FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

elevenblues
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elevenblues » 23 sep 2021, 15:13

Ne lupajte, pa sto Toni ode kad je takav mag da izvuce mac iz lose ekipe?

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 sep 2021, 15:15

tatastrumf je napisao/la:
23 sep 2021, 13:08

Koji si ti FAKTOR pa da nekome nesto "crtas". Gdje si bio kada nas je anglosaksonac ponizavao, sto tada nisi "crtao"?
Jel' realno da pojedincima smeta sve što ima šmek Željezničara. Pljuju se Štila, Bekrić, Amar, evo sad i Adilović. Ne valja Sablja, Adžem onako, Stana zlo itd. Sve redom ljudi koji su donijeli nešto klubu ne valjaju, a nekakvi anonimusi i igrači i treneri su super,treba im dati podršku. Mogu da razumijem da neki navijač nekog pojedinca ne voli, da smatra da nije dobar ili sl. al ovaj trend pljuvanja po svemu što Željezničar jeste,a dizanje svega sa strane je najčistija forma pitarluka.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 23 sep 2021, 15:21

imekorisnicko je napisao/la:
23 sep 2021, 15:15

Koji si ti FAKTOR pa da nekome nesto "crtas". Gdje si bio kada nas je anglosaksonac ponizavao, sto tada nisi "crtao"?
Jel' realno da pojedincima smeta sve što ima šmek Željezničara. Pljuju se Štila, Bekrić, Amar, evo sad i Adilović. Ne valja Sablja, Adžem onako, Stana zlo itd. Sve redom ljudi koji su donijeli nešto klubu ne valjaju, a nekakvi anonimusi i igrači i treneri su super,treba im dati podršku. Mogu da razumijem da neki navijač nekog pojedinca ne voli, da smatra da nije dobar ili sl. al ovaj trend pljuvanja po svemu što Željezničar jeste,a dizanje svega sa strane je najčistija forma pitarluka.
Pošto si ovo pitanje meni uputio, ja ti necu odgovorit opširno vec samo sa jednim kontra pitanjem.

Je li tebi valjaju osobe koji su klub za koji navijam i volim doveli do bankrota, klub koji su toliko zavili u crno da smo sada primorani gledati ove sa strane?
P.S. svi ovi gore nabrojani su imali vise koristi od Zelje nego Zeljo od njih.
Toliko od mene

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 sep 2021, 15:41

23 sep 2021, 15:21

Pošto si ovo pitanje meni uputio, ja ti necu odgovorit opširno vec samo sa jednim kontra pitanjem.

Je li tebi valjaju osobe koji su klub za koji navijam i volim doveli do bankrota, klub koji su toliko zavili u crno da smo sada primorani gledati ove sa strane?
P.S. svi ovi gore nabrojani su imali vise koristi od Zelje nego Zeljo od njih.
Toliko od mene
Prvo niko ni približno realno ne sagledava situaciju. Desi se korona,prekid takmičenja, smrt predsjednika, 2x Izrael, zabrana navijača, sudijska lakrdija nekoliko kola u kontinuitetu i sve se svali na leđa jednom čovjeku koji je prije ovog bio sklopio ekipu koja je bila na dobrom putu da osvoji titulu i usput je ubjedljivo najtrofejniji. Na kraju krajeva,neka je Amar dobio otkaz,ali otkaz je jedno,a neprestano pljuvanje drugo. Pljuvanje kao odgovor na kritiku sadašnjeg trenera? nidje veze. Još gore,indikativno je da to ne prestaje na Amaru, već se širi na svakog ko je ostavio značajan trag u klubu,a trenutno je u ili blizu kluba.

Evo tebi protupitanje: Kakve veze Amar Osim ima sa time da li je Ivković dobar ili loš trener? Ja još nisam vidio nikog da zagovara povratak Amara. Znači nepovezane stvari.

I da, svi koji duže od 5 godina prate Želju dobro znaju da smo se ovakvom načinu razmišljanja smijali i definisali ga ko pitarluk. Oni su svršavali na Jarnije i Ješiće,a trofeje im donosili Husref i Uščuplić. Ta ista kuga se već par godina širi među našim navijačima.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 sep 2021, 15:58

drzgemboadislic je napisao/la:
23 sep 2021, 13:09
Sta nam uradi legenda kluba...
Ma jok drug, krivi su ovi sada što su uzeli da vade klub iz govana i da vraćaju tuđe dugove....

SVI na Leotar!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 23 sep 2021, 16:15

Pa uvijek je neka uprava dolazila da vraca dugove prethodne. I obecavala kao bice bolje. A nama svake godine sve gore i gore. Najveci uspjeh je potpisivanje reprograma.

Sponzora, partnera, mladih igraca nigdje. Niko ne preuzima odgovornost..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2021, 16:28

Sta mu vise tepate Tomo Tomica a on izvodi Mujezina i obadvojica se nesto smiju.Halo ako ima neko kontak nek ga upita sta je smjesno Tomice da i mi znamo.Jer meni nije sekunde.

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 23 sep 2021, 16:33

Ima li gdje snimak cijele utakmice ?
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 sep 2021, 16:34

Jao kad se sjetim koliko smo na forumu priželjkivali da dođe kod nas, bio nam je svima tiha patnja

U pitanju je Vedran Ješe

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 sep 2021, 16:41

Admir74 je napisao/la:
23 sep 2021, 15:58
Ma jok drug, krivi su ovi sada što su uzeli da vade klub iz govana i da vraćaju tuđe dugove....

SVI na Leotar!
Nisu oni ništa uzeli, oni su već odranije tu.
Hasanbegović, Balić, Ademović....

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 23 sep 2021, 16:46

mavi je napisao/la:
23 sep 2021, 16:41
Admir74 je napisao/la:

SVI na Leotar!
Preporučujem da se informiras prije nego nešto napišeš.
Svi su tu da ne bi bili ovi koje je ovaj sa tvoje slike doveo u klub i onaj graditelj i njegovi ideolpoklonici.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 23 sep 2021, 16:54

Treba da hvalimo Amara što je ušao u klubu kako je ušao i što još 8 milja prima i nalazi se u Trebinju, hvala Štili što je još na platnom spisku, njegovih oko 15 milja svaki mjesec, hvala Bekriću što se ofira i misli da je Totti, a ne može da potrči, hvala Stani legendi kluba, što je skupio preko 250 nastupa, pokazao je kako se to radi, hvala stana. Njima da se zahvalimo? Pičektine ovog kluba.

Adilović, Mulalić, Adžem njima hvala!
Postavio mnoge rekorde u ovoj ligi, osvojio dosta trofeja!

Igračka legenda, mogao je i ima pravo da pljuje po klubu, ali pokazao da je Željo iznad svega! MULALIĆ!

Igračka legenda i koji je donio zadnji trofej na Grbavicu! Hvala Ado!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 23 sep 2021, 17:06

Koliko sam shvatio pojam "pitarluk" je pljuvanje po bivšim,sadasnjim igracima,trenirima ili uposlenicima kluba, a mi smo kao kontra što nas neko vise zavali u dug mi treba da padamo u trans i da slavimo njegovo ime.Zbog lose kritike klub jeste na samom dnu,izgleda samo nas pogodila kriza,pogodila nas pandemija ,ocekujem da uprava jednog dana saopsti da nas je pogodio meteor,dok ove ostale klubove zaobisao sav ovaj belaj.
Ko zeli biti objektivan njemu je sve jasno bez da mu Nazif,Tomo,Misimovic ili Amar pucaju suplju .Nazalost nas Željo se nece izvuci sve dok smo mi udruzenje građana i sve dok se troši novac ,a nikome se racuni ne polazu.Ja kada se sjetim afere "uplatnica" i sad me neko ubjeđuje kao slucajno se desilo,pa pomocni teren kao slucajno se potegla prica,dovođenje nekih igraca koji su slucajno zavrsili u Zelji,slucajno Tomo dosao kao zao mu Želje,kod nas sve slucajno ili nas pandemija unazadila.

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 23 sep 2021, 17:35

Samo cu napisati ovdje, da materijala za Zelju trenutno imaju Juricic, Malic, Bojo i donekle Bender. Na ostale ne zelim trositi rijeci, pogotovo na "robu" kako nas predsjednik zove Subasica, Drinu, Blazevica.... Ne ocekujte od tih igraca "eksploziju". Svi se sjecamo Hadziahmetovica. Decko cim je debitovao bio je jedan od nosecih faktora za ekipu. Ovi iznad pomenutih ne da nisu nositelji, nego su realno u nekom optimalnom Zelji igraci za klupe.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 sep 2021, 17:35

E cuj Zeljin smek :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 23 sep 2021, 17:38

delinjo je napisao/la:
23 sep 2021, 17:35
E cuj Zeljin smek :tokralju:
To je valjda ako pljackas klub, a ne radis nista

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 sep 2021, 17:42

Bukvalno sudije kroje svu ligu, a vi o igrackom kadru...

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 23 sep 2021, 18:04

Ma **** sudije kad su nas **** iz sedmice u sedmicu svi su sutili... Titulu nam uzeli i svima je bilo smijesno.

Protiv Leotar svi na Grbavicu maksimalna podrska.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Cudnovati
Kontakt:

Post Postao/la Cudnovati » 23 sep 2021, 18:14

mavi je napisao/la:
23 sep 2021, 16:41
Admir74 je napisao/la:

SVI na Leotar!
Nije to taj Balic od ranije, Selen Balic, nego Kerim Balic

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 sep 2021, 18:22

WOLF20 je napisao/la:
23 sep 2021, 18:04
Ma **** sudije kad su nas **** iz sedmice u sedmicu svi su sutili... Titulu nam uzeli i svima je bilo smijesno.

Protiv Leotar svi na Grbavicu maksimalna podrska.
Ipak smo u savezu sa Velezom. Trebamo izjasniti svoj stav. Ako oni propadnu, sta mislis ko ce biti sljedeci?

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, InatSilniBosanski, MoSaZeLjo1921 i 54 gosta.