Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cmiljanic se povrijedio na treningu,Ahmo je jedini spic za BLNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:33Jbg pretpostavljao sam...Nista onda,imas Cmiljku,Hebu i Krleta pa birajNapapijri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:30Fanimo nije spreman za vise od 20-30 minuta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:22Hahahahahaha pa jel moguce da nam ovaj sudi u subotu???+Oba mahaca iz RS-a stavili![]()
![]()
Kakva ce to lakrdija biti majko mila
Jbg Bagaric bez potrebe jucer dobio zuti,ali dobro morao je negdje kad tad dobiti.Sabanovic ce takodjer faliti
Oremus jucer napokon dobra utakmica na beku
Sastav ce dosta zavisiti od toga hoce li Lazic i Sevelj biti registrovani.Kakve su sanse da ce zaigrati u subotu??
U slucaju da ponovo ne budu mogli ja bi ovako nesto:
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Trako
Oremus
Djokanovic/Ramic
Kapic
Bodul
Kobiljar
Fanimo
Ahmetovic
Klasik 4-2-3-1 ili 4-3-3 attack
Ima tu jos koliko hoces kombinacija sa 3 nazad ali po meni ovo je sigurica.Nadam se da ce Lazic i Sevelj steci pravo nastupa![]()
![]()
Mozda ne bi bilo lose igrati u nekoj 5-3-2 bez krila jer svakako ih nemas.
Sudac koji je sudio meč Željo Borac na Grbavici i namjerno kasnio meč 3 minuta u odnosu na Sarajevo, lopov na kvadrat
Drago mi je što je Goran shvatio da Krste nije za ozbiljnog fudbala. Svi smo sretni pobjedom ali moram priznati da je u više navrata izgledalo kako mi uopće nemamo sredinu na terenu. Možda bi to trebali malo srediti i uz 2 kvalitetna igrača na zimu da probamo napasti titulu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:46Mi trenutno ne možemo igrati bez Kobiljara.
Pazite, očigledno je koliko smo sterilni prema naprijed i sa njim, ali sad zamislite bilo kakvu rotaciju u kojoj ispada on iz ekipe, a upada recimo Krste. Evo sinoćnja utakmica npr. Mi apsolutno moramo imati jednog igrača koji će biti "izduvni" ventil za ekipu, koji će trčati okomito prema protivničkom golu i lomiti linije, tjerati protivnika na pomjeranje. Naravno, kad ih imaš više onda je i bolje, ali nama je jedini na raspolaganju trenutno Kobiljar.
Da su sinoć igrali Bodul i Krste iza Ahmetovića, mi apsolutno ništa ne bi napravili.
Pa umjesto koga će ti igrati ta dva veznjaka? Bodul je desetka, iza njega su Ramić, Kapić i Đokanović. Nema mjesta za te dodatne igrače.MortemHz je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:50Drago mi je što je Goran shvatio da Krste nije za ozbiljnog fudbala. Svi smo sretni pobjedom ali moram priznati da je u više navrata izgledalo kako mi uopće nemamo sredinu na terenu. Možda bi to trebali malo srediti i uz 2 kvalitetna igrača na zimu da probamo napasti titulu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:46Mi trenutno ne možemo igrati bez Kobiljara.
Pazite, očigledno je koliko smo sterilni prema naprijed i sa njim, ali sad zamislite bilo kakvu rotaciju u kojoj ispada on iz ekipe, a upada recimo Krste. Evo sinoćnja utakmica npr. Mi apsolutno moramo imati jednog igrača koji će biti "izduvni" ventil za ekipu, koji će trčati okomito prema protivničkom golu i lomiti linije, tjerati protivnika na pomjeranje. Naravno, kad ih imaš više onda je i bolje, ali nama je jedini na raspolaganju trenutno Kobiljar.
Da su sinoć igrali Bodul i Krste iza Ahmetovića, mi apsolutno ništa ne bi napravili.
Trako i Ramić su fenomenalni.
Srediti malo formaciju da još više vezni red dođe do izražaja a ta 2 kvalitetna igrača ne moraju biti na toj poziciji. Lijevi bek je prioritet evo mjesecima.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:56Pa umjesto koga će ti igrati ta dva veznjaka? Bodul je desetka, iza njega su Ramić, Kapić i Đokanović. Nema mjesta za te dodatne igrače.MortemHz je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:50Drago mi je što je Goran shvatio da Krste nije za ozbiljnog fudbala. Svi smo sretni pobjedom ali moram priznati da je u više navrata izgledalo kako mi uopće nemamo sredinu na terenu. Možda bi to trebali malo srediti i uz 2 kvalitetna igrača na zimu da probamo napasti titulu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:46Mi trenutno ne možemo igrati bez Kobiljara.
Trako i Ramić su fenomenalni.
Preofirno fakat, ne treba nam ovo, ne pravite cirkus od kluba!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:03Kakvo je ovo gubljenje na Instagramu?? Kakva teodora, otkaz onome ko je ovo stavio pod hitno
A sta je bilo postavljeno???spezial je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:13Preofirno fakat, ne treba nam ovo, ne pravite cirkus od kluba!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:03Kakvo je ovo gubljenje na Instagramu?? Kakva teodora, otkaz onome ko je ovo stavio pod hitno
Edit: evo sklonili su odmah
Ovaj video (reels) prvog gola uz pjesmu Deja vu od te Teodore.forgempp je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:35A sta je bilo postavljeno???spezial je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:13Preofirno fakat, ne treba nam ovo, ne pravite cirkus od kluba!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 15:03Kakvo je ovo gubljenje na Instagramu?? Kakva teodora, otkaz onome ko je ovo stavio pod hitno
Edit: evo sklonili su odmah