Ili nisam vidio, ili sam procitao spisak negdje gdje je bio izostavljen. Onda je ok skoro sve, osim sto je Cipetic suvisan jer ima vec trojicu desnih bekova. Taj momak je postao kao polarni medvjed u reprezentaciji. Komotno je mogao pozvati Prcica umjesto njega, jer nemamo potrebu za tolikim bekovima na desnoj strani. Ja bih jos volio da je pozvao Djurica, jer nam on u zadnjih 20-ak minuta moze biti korisniji i od Prevljaka i od ovih krila (Menalo i Ziljkic).sony_91 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:50Pa pozvan je Gazibegović.Ghuraba je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:47Steta zbog Krunica, izuzetno bitan igrac za nas, pogotovo u mecu protiv Ukrajine. Pozitivno iznenadjenje je poziv Vrancicu, sto me posebno iznenadilo s obzirom da je on Begin jaran.![]()
Neshvatljiv je poziv Cipeticu i Nukicu ispred Gazibegovica i Dedica. Jusuf je nekidan igrao protiv Monaka i mislim da je trebao biti prva opcija na desnom beku (pogotovo ako Susic ne bude fit), a frajer zove Cipetica za kojeg se vidjelo da jednostavno nema sta traziti u ovoj reprezentaciji. Ne bih se iznenadio da i on dobija pozive na slican nacin kao i Piric. Prcic je trebao biti pozvan umjesto Gojaka i cudi me da su ga novinari konacno pitali za njega.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Bez greske radi svoj posao.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Splet nesretnih okolnosti, smjena generacija.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Petev još jednom pozvao sve najbolje što imamo. Opet bez greške. Eto čak vam je konačno uslišao molitve i vratio Vrančića tako da mu nemate više šta zamjeriti. Baš me zanima kakve ćete sad spinove smisliti i ko će vam sad biti višak na spisku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BenjooJutub
- Kontakt:
Komentari istih osoba u dva različita mjeseca:
15. avgust - "Buuuu, nisi pozvao Vrančića, najbolji igrač Stokea, bugarska prevaro."
23. septembar - " Misliš da ćeš se sa pozivanjem Vrančića oprati, bugarska prevaro!"
15. avgust - "Buuuu, nisi pozvao Vrančića, najbolji igrač Stokea, bugarska prevaro."
23. septembar - " Misliš da ćeš se sa pozivanjem Vrančića oprati, bugarska prevaro!"
Ivaylo vec jede ghovna.
Ne mozes ali nikako pozvati Ziljkića ispred Hotića, ali ni u najludjim snovima.
Hotic je izdminirao tu ligu vec davno i igra u Belgiji redovno vec 2 godine. A Ziljkic je samo godinu mladji od njega. Ne vidim nikakav smisao u tom pozivu.
To sto ce neko reci da Ziljkic igra dobro, pa igra i Hotic i to u Belgiji.
Daj ba vise..
Hotic je izdminirao tu ligu vec davno i igra u Belgiji redovno vec 2 godine. A Ziljkic je samo godinu mladji od njega. Ne vidim nikakav smisao u tom pozivu.
Daj ba vise..
BenjooJutub je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:17Komentari istih osoba u dva različita mjeseca:

I found freedom. Losing all hope was freedom.
I ja sam očekivao Đurića. Ima minutaže u Calciu, a boljeg džokera sa klupe kad zagusti teško možemo naći. To nam je i u onaj vakat Meše pokazao.Ghuraba je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:01Ili nisam vidio, ili sam procitao spisak negdje gdje je bio izostavljen. Onda je ok skoro sve, osim sto je Cipetic suvisan jer ima vec trojicu desnih bekova. Taj momak je postao kao polarni medvjed u reprezentaciji. Komotno je mogao pozvati Prcica umjesto njega, jer nemamo potrebu za tolikim bekovima na desnoj strani. Ja bih jos volio da je pozvao Djurica, jer nam on u zadnjih 20-ak minuta moze biti korisniji i od Prevljaka i od ovih krila (Menalo i Ziljkic).sony_91 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:50Pa pozvan je Gazibegović.Ghuraba je napisao/la: ↑23 sep 2021, 11:47Steta zbog Krunica, izuzetno bitan igrac za nas, pogotovo u mecu protiv Ukrajine. Pozitivno iznenadjenje je poziv Vrancicu, sto me posebno iznenadilo s obzirom da je on Begin jaran.![]()
Neshvatljiv je poziv Cipeticu i Nukicu ispred Gazibegovica i Dedica. Jusuf je nekidan igrao protiv Monaka i mislim da je trebao biti prva opcija na desnom beku (pogotovo ako Susic ne bude fit), a frajer zove Cipetica za kojeg se vidjelo da jednostavno nema sta traziti u ovoj reprezentaciji. Ne bih se iznenadio da i on dobija pozive na slican nacin kao i Piric. Prcic je trebao biti pozvan umjesto Gojaka i cudi me da su ga novinari konacno pitali za njega.
Minus za Cipelića, o Kapari je suvišno i pričati.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bukvalno nebitan i jedan i drugi. Obojica bi svakako grijali klupu. Ali bitno je samo da se pljuje.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:18Ivaylo vec jede ghovna.
Daj ba vise..
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako ćemo ikad krenuti naprijed, kod igrača, pored kvaliteta, treba gledati i formu. Trenutno je Ziljkić svjetlosnu godinu ispred Hotića po pitanju forme i tu se sva diskusija završava. Hotić je u zadnje četiri utakmice svog kluba odigrao, kad se sve sabere, jedno cijelo poluvrijeme.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:18Ivaylo vec jede ghovna.
Daj ba vise..
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Odlicno je sto selektor nije popustio pod pritiskom baustela fanatikosa i pozvao kiksera Begovica.
Pa ako je nebitan zasto je pozvan?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:21Bukvalno nebitan i jedan i drugi. Obojica bi svakako grijali klupu. Ali bitno je samo da se pljuje.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:18Ivaylo vec jede ghovna.
Daj ba vise..

I ako je vec pozvan znaci da je bitam, a pitanje je da li ima bolji od njega? Ima! To je Hotić.
I nije tacno da se pljuje, ja bar do sada nisam pljuvao na Peteva. Nego ga cak i branio. Ali ovo mu je besmislen potez.
Sokantno da se Djuric priziva, jezivo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hotic je u oba nastupa za repku razocarao. Sigurno da igraca ne treba ocjenjivati samo na osnovu dvije utakmice, ali ono sto je pruzio u ta dva nastupa je bilo fakat kriminalno.
A kao sto i rekose, nebitni su i Ziljkic i Hotic. Nece se naigrati ni jedan ni drugi u ova dva meca.
A kao sto i rekose, nebitni su i Ziljkic i Hotic. Nece se naigrati ni jedan ni drugi u ova dva meca.
Sreca pa je Ziljkić briljirao.Goalgetter je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:28Hotic je u oba nastupa za repku razocarao. Sigurno da igraca ne treba ocjenjivati samo na osnovu dvije utakmice, ali ono sto je pruzio u ta dva nastupa je bilo fakat kriminalno.
- Hadzikadunic - nema ga u prvoj utakmici protiv Kazahstana.
- Susic - od Francuske nije ni na klupi u klubu. Pitanje je da li ce se oporaviti.
- Stevanovic - trenutno povrijeđen. Vidjet ćemo o čemu se radi i da li se brzo vraca.
...moguće su i neke nove povrede kao i za prošlo okupljanje.
Prošireni spisak je zbog toga. Ko to ne moze razumjeti onda mu nema pomoći.
Hotica bih lično prije I Menala i Ziljkica...ali trenutno grije klupu u Belgiji. Nema se tu sta spočitavati Petevu.
Đurića bih lično zvao kao džokera...ali ne moze se ni on spočitavati Petevu.
- Susic - od Francuske nije ni na klupi u klubu. Pitanje je da li ce se oporaviti.
- Stevanovic - trenutno povrijeđen. Vidjet ćemo o čemu se radi i da li se brzo vraca.

Hotica bih lično prije I Menala i Ziljkica...ali trenutno grije klupu u Belgiji. Nema se tu sta spočitavati Petevu.
Đurića bih lično zvao kao džokera...ali ne moze se ni on spočitavati Petevu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 23 sep 2021, 12:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Od svih igrača koji se ponovo prizivaju u repku, mislim da ni jedan nije bolji od ovih koji su na spisku trenutno. Sve je to tu negdje i zato dolazi do nesuglasica među navijačima kada je spisak u pitanju. Većina koji su pozvani bi lagano mogli biti i ne pozvani a većina onih koji su ne pozvani bi lagano mogli biti pozvani.
Imamo 5 kvalitetnih igrača i 20 igrača koji se mogu mijenjati svaku utakmicu bez da se nešto osjeti na igri i rezultatu.
Imamo 5 kvalitetnih igrača i 20 igrača koji se mogu mijenjati svaku utakmicu bez da se nešto osjeti na igri i rezultatu.
Pa ne spočitavam, već kažem samo da bi mogao pomoći, a igrao je dosta u zadnje vrijeme pa sma ga možda i zbog toga očekivao.
Kakav je to molim te pokusaj opravdavanja poziva Ziljkiću? Mozes ti to i bolje.hurem je napisao/la: ↑23 sep 2021, 12:31- Hadzikadunic - nema ga u prvoj utakmici protiv Kazahstana.
Đurića bih lično zvao kao džoker...ali ne moze se ni on spočitavati Petevu.
Pa imas kontradikciju u samom svom postu.
Pises da Susic nije ni na klupi, a za Hotica je problem to sto trenutno nije stalno u prvih 11. Btw Hotic je nastupio u skoro svakoj utakmicu za svoj klub.
Samo me zanima sta je onda bilo opravdanje prosle godine za nepozivanje.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 41 gost.