.................... Ševelj - Lazic - Trako
Sabanovic - Kapic - Djokanovic - Ramic - Kobiljar
.................................Bodul
.........................Bagaric/Ahmetovic
Ako ce Sablic vec nastaviti furati 3-5-2 formaciju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kako mi je puno srce kad pogledam ovaj video nakon svega
Slazem se, Bodul zna zabiti, dribling prodati al nebi trebalo graditi igru na njemu on je meni igrac poteza za jedno poluvrijeme. Vise treba hvaliti i graditi igru na Ramića, Traku, Šabanovića, Dizdarevica, Varešanovic, Pidro, Djokanovic, Kurdic oni su budućnost i nada da nesto zaradiš.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:16Večerašnje izdanje Ramića je kao da gledaš Kantea umjesto Andreja. Ovu pas igru Andrej ne može imati nikad do kraja karijere. Tarik se oslobodio i baš dobio na samopouzdanju, barem je tako izgledalo večeras. Šteta što je Bodul najgori igrač na terenu ako izuzmemo golčinu, za ovaj nivo relativno dovoljno, ali malo ozbiljniji fudbal ne trpi onu tromost i nepokretljivost uz puno izgubljenih duela.
Sa Pidrom i Varešanovićem jedino što možemo zaraditi je šećer i neku bensedinsku terapiju.bordobijeli je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:21Slazem se, Bodul zna zabiti, dribling prodati al nebi trebalo graditi igru na njemu on je meni igrac poteza za jedno poluvrijeme. Vise treba hvaliti i graditi igru na Ramića, Traku, Šabanovića, Dizdarevica, Varešanovic, Pidro, Djokanovic, Kurdic oni su budućnost i nada da nesto zaradiš.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 00:16Večerašnje izdanje Ramića je kao da gledaš Kantea umjesto Andreja. Ovu pas igru Andrej ne može imati nikad do kraja karijere. Tarik se oslobodio i baš dobio na samopouzdanju, barem je tako izgledalo večeras. Šteta što je Bodul najgori igrač na terenu ako izuzmemo golčinu, za ovaj nivo relativno dovoljno, ali malo ozbiljniji fudbal ne trpi onu tromost i nepokretljivost uz puno izgubljenih duela.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], DinGospo21, Hamagara, Riziko i 456 gostiju.