Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- The Prodigy
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Modni miš i beckham su poslani na hlađenje, a mi ćemo se latentno vratiti temi koja nosi naziv Edin Džeko, dakle...
Sjetih se da fali jedan odličan prolazak pored Dunnea i izboreni korner. Ali svakako nije pružio neku ekstra partiju, pa nije toliko ni bitno.Željovac je napisao/la:http://rutube.ru/tracks/4013845.html?v= ... ed0bb8db34
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Konacno da se neko ladi zbog ove teme,jer je puno s**** i spama i svega osim onog vezanog za Edina Dzeku,molim da se cesce brise spam i kaznjava pogotovo na ovoj temi i temi Cityja.The Prodigy je napisao/la:Modni miš i beckham su poslani na hlađenje, a mi ćemo se latentno vratiti temi koja nosi naziv Edin Džeko, dakle...
Pohvale,kritike ok ali spam-offtopic,vrijedjanje,omalovazavanje....STOP.
Dzeko ce bit pravi tek za mjesec dana ali i ovo sto je dosad pokazao je super(pogotovo kad se uzme u obzir neuigranost i ne 100% fizicka nespremnost) i mi i nas selektor kao i vodstvo MC mozemo biti zadovoljni.
Glupost je sto neki nakon 2 utakmice a i nakon samo prve ili cak prvog poluvremena prve utakmice govore kao ce Dzeko propast kako City nije za njega,kako nije za premier lige....a jos je odigrao sasvim solidno-dobro.
To se tako brzo nemoze saznati.
I da je dao 3 gola u dvije utakmice neznaci da ce uspjeti a i ako neda u prvi 5 utakmica gol da ce propasti.
Naprijed Dzeko
RIP SALE VILENJAK
Večeras je na TV1 emisija o Džeki.
Da li neko zna, da li postoji neki live stream da se gleda TV1?
Pozdrav.
Da li neko zna, da li postoji neki live stream da se gleda TV1?
Pozdrav.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ne brinem za džeku, bit če najbolji strijelac lige već iduće sezone. ovoj ekipi fali timski duh,sve plaćenici svak igra neku svoju utakmicu, meni je žao što nije otišao u tottenham,njima fali napadač a imo bi mu ko dodavat lopte, posebno hrvatski maradona modrić
Ekskluzivna reportaža iz Manchestera bit će emitovana večeras u 21.10 na TV1 u emisiji Treće poluvrijeme.
"Kod Džeke se osjetila određena suzdržanost i uzbuđenost zbog svega. Svjestan je svoje uloge koju sada ima, ali mislim da smo vodili vrlo zanimljiv razgovor", kazao je popularni Baho.
Moželi neko snimati ovu emisiju pa je okačit negdje ili možda neko zna za stream TV1?
Hvala.
Pišu li šta Englezi o jučerašnjem nastupu Džeke, zna li ko ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dobio 6 od skysportsa: Should have scored twice but worked hard in attack when neededZagor je napisao/la:Pišu li šta Englezi o jučerašnjem nastupu Džeke, zna li ko ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
imaš na http://www.bhtelecom.ba/webtv_tv1.htmlvOluMme je napisao/la:Ekskluzivna reportaža iz Manchestera bit će emitovana večeras u 21.10 na TV1 u emisiji Treće poluvrijeme.
"Kod Džeke se osjetila određena suzdržanost i uzbuđenost zbog svega. Svjestan je svoje uloge koju sada ima, ali mislim da smo vodili vrlo zanimljiv razgovor", kazao je popularni Baho.
Moželi neko snimati ovu emisiju pa je okačit negdje ili možda neko zna za stream TV1?
Hvala.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Sa Mancunie od Andersona - Bosanca...
Seriously mate, I can't describe my hatred towards this mother fucker on some of my countrymen, all of the sudden Shitty fans just cause cunt Džeko signed for them :/
I replika za kojom je čeznuo od svojih "jarana" Engleza...
Hehe, ando you make me giggle at how angry you are about Dzeko! - I like it!! :-*
Kakva jadna debilčina!
Seriously mate, I can't describe my hatred towards this mother fucker on some of my countrymen, all of the sudden Shitty fans just cause cunt Džeko signed for them :/
I replika za kojom je čeznuo od svojih "jarana" Engleza...
Hehe, ando you make me giggle at how angry you are about Dzeko! - I like it!! :-*
Kakva jadna debilčina!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čemu ovo? I dalje misliš da je to @Cartman?! Jbt, fakat mi nisi jasan, al' ni sekunde. Imaš dovoljno godina da znaš kakvu lavinu pokrenu ovakvi postovi; raja je lako zapaljiva, ljudi lako povjeruju u ovakve laži koje bivaju plasirane što putem foruma, tako i putem nekog žutila. Jbt, od pe'sto miliona epiteta kojima ljudi hvale Džeku, ti namjerno postaš ovakve stvari.
Ne mogu da vjerujem. Fakat ne mogu da vjerujem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa ti blatis Begovica evo ovdje na nasem forumu, pa imas obraza nesto drugo spominjat. Provaljen si na temi o Begu, zato zacepi.
Ma Air-Kerla mu presjedio na klupi,pa nije nikako dobar danasMonolog je napisao/la:Čemu ovo? I dalje misliš da je to @Cartman?! Jbt, fakat mi nisi jasan, al' ni sekunde. Imaš dovoljno godina da znaš kakvu lavinu pokrenu ovakvi postovi; raja je lako zapaljiva, ljudi lako povjeruju u ovakve laži koje bivaju plasirane što putem foruma, tako i putem nekog žutila. Jbt, od pe'sto miliona epiteta kojima ljudi hvale Džeku, ti namjerno postaš ovakve stvari.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Izgleda,opet @Curtmo napravio pizdariju. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!
Popularni Baho skoknuo je i do Londona gdje je razgovarao sa Lukom Modrićem, hrvatskim reprezentativcem u redovima Tottenhama.
"Džeko je fenomenalan fudbaler. Siguran sam da će uspjeti u Engleskoj, ali predstoji mu period adaptacije na ovdašnji stil igre od oko dva-tri mjeseca. U svakom slučaju, želim mu sve najbolje i jedva čekam da odmjerimo snage na terenu", poručio je Modrić.
Popularni Baho skoknuo je i do Londona gdje je razgovarao sa Lukom Modrićem, hrvatskim reprezentativcem u redovima Tottenhama.
"Džeko je fenomenalan fudbaler. Siguran sam da će uspjeti u Engleskoj, ali predstoji mu period adaptacije na ovdašnji stil igre od oko dva-tri mjeseca. U svakom slučaju, želim mu sve najbolje i jedva čekam da odmjerimo snage na terenu", poručio je Modrić.
Krenulo gaharishp je napisao/la:Izgleda,opet @Curtmo napravio pizdariju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lijepo je i ovom Bahi. A u zivotu svom nije interesantno pitanje postavio. Uvijek iste floskule.bosnas_ je napisao/la:Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!
Jesam li sad rekao da je on? Da, vjerujem da je on. Ni meni ti nisi ni stotinke jasan, a ne bih ništa ni pisao da ti štićenik ne provocira. Zapravo jesi mi donekle jasan. Ne možeš da vjeruješ da takvi bolesnici postoje. To je to.Monolog je napisao/la:Čemu ovo? I dalje misliš da je to @Cartman?! Jbt, fakat mi nisi jasan, al' ni sekunde. Imaš dovoljno godina da znaš kakvu lavinu pokrenu ovakvi postovi; raja je lako zapaljiva, ljudi lako povjeruju u ovakve laži koje bivaju plasirane što putem foruma, tako i putem nekog žutila. Jbt, od pe'sto miliona epiteta kojima ljudi hvale Džeku, ti namjerno postaš ovakve stvari.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Lijepo je i ovom Bahi. A u zivotu svom nije interesantno pitanje postavio. Uvijek iste floskule.[/qCartman je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!
Pretacno, odgledao par njegovih emisija i ne mogu vjerovati kako je dosandan saa nazovi pitanjima.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
slijedeca tekma je
30.01.2011 NEDELJA
FA CUP-ROUND 4
NOTTS COUNTY-MAN CITY 15.00 H SPORTKLUB PRENOSI
30.01.2011 NEDELJA
FA CUP-ROUND 4
NOTTS COUNTY-MAN CITY 15.00 H SPORTKLUB PRENOSI

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia i 36 gostiju.