Vlahović: Haland je od mene samo brži, po svemu ostalom smo tu negdje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vlahović: Haland je od mene samo brži, po svemu ostalom smo tu negdje
On je brzi, a za ostalo cemo se ćerati, "we compete" ne znaci "isti smo", valjda bi izjavio same level ili nesto slicno.“He is faster than me," Vlahovic told DAZN. “But for the rest, we compete."
Ima 21 gol na 17 utakmica u Ligi prvaka, valjda je i to farmersko takmicenje
U grupnoj fazi zna biti klubova koji bi se borili za opstanak u jacim ligama.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:04Ima 21 gol na 17 utakmica u Ligi prvaka, valjda je i to farmersko takmicenje
Pusti Justina voli sr.ati po toj ligi,Haaland je cudo od igraca,prototip napadaca,ali kazem Vlahovic treba biti takav i vjerovati u sebe,sto kolega Pogba kaze,skromnost je u sportu mana.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:04Ima 21 gol na 17 utakmica u Ligi prvaka, valjda je i to farmersko takmicenje
Nebitno je li 30a ili 90a minuta, lik igra u istom ritmu već 4 godine i više. Jedan meč, eventualno 2, odličan. Pa 5 katastrofa.
Nebitno kako igra jučer-danas-sutra, ali mi je presmiješno da netko proziva nečiji nastup na TOJ utakmici u 30. minuti, u trenutku kad je njegova momčad jedva 3 puta prešla pola i jedina svijetla točka je golman koji je obranio 2 odlična udarca.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:32Nebitno je li 30a ili 90a minuta, lik igra u istom ritmu već 4 godine i više. Jedan meč, eventualno 2, odličan. Pa 5 katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 2 gosta.