FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@NajvecaRadosti ako nije tajna koliko godina imas?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Drug problem je u tome sto mi nemamo lijevog beka,pa tako ja sto vise pokusavam da izbjegavam tu formaciju(bar dok se ne dovede navedeni),a nisam ni ljubitelj izmisljanja pozicijabodi123 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 15:48Izbacit jednog štopera i Ahmetovića, bekove staviti unutra i prebaciti ovo u 4-2-3-1.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 15:39Sablic kaze svi su tu na raspolaganju za sutra(napokon)![]()
![]()
Fanimo moze 20 min kaze.Lazic i Sevelj napokon tu![]()
.............................Bagaric.......Ahmetovic..................................
Kobiljar.............................Bodul.....................................Fanimo
...............................Kapic............Djokanovic..............................
................Lazic..............Dupovac..............Sevelj.......................
.....................................Dizdarevic.............................................
Melji Rajvo![]()
![]()
Cmiljanicu sine,kud dobi taj 3.zuti![]()
Fani hajde svega ti probaj bar prvo pol.izdrzati,nemoj molim te da moram Krleta/Hebu uvrstavati
Licno,volio bi vidjet Traku umjesto Dupovca,ali znamo svi da od toga nema nista...
Dobar si

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sutra sa krilima i bekovima, bez toga sa 3 ili 5 pozadi; za Sabliceve eksperimente nemamo ni blizu (kvalitetnih igraca). Sutra krenuti pametno, mirno, stalozeno. Mirno uz Boziju pomoc pokazati da smo bolja ekipa na terenu, a pricom nekom samo motivisemo protivnika i sebi skodimo psihicki.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Sablicu zadnja šansa da se vadi,sto se kaze na muci se poznaju junaci.Previse bi bio jos jedan kiks pogotovo pred put u BL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Objektivac1946
- Kontakt:
Najvjerovatnije će i biti ovako, jedino Lazić/Ševelj možda i Kurdić/Trako
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ISMIR MIRVIĆ UPOZNAO PRVI TIM FK SARAJEVO PRED VJEČITI DERBI

Jedan od većinskih vlasnika Fudbalskog kluba Sarajevo, Ismir Mirvić, obišao je danas Trening centar Butmir i sa šefom stručnog štaba Goran Sablićem upoznao se sa prvim timom pred sutrašnji vječiti derbi. Bila je ovo prilika za prijateljsko druženje, ohrabrenje i dodatnu motivaciju kako bi igrači sutra dali najbolje od sebe i zabilježili vrijednu pobjedu na domaćem terenu. Osim druženja sa igračima, Mirvić je upoznao osoblje zaduženo za funkcioniranje sportskog segmenta, te se susreo i sa ključnim ljudima iz medicinskog tima.
„Ušao sam u ovaj susret s namjerom da ja motiviram njih ali su na kraju oni motivirali mene da istrajem u nastojanju da ovo bude jedna sjajna uspješna sportska priča! Važno mi je da sam lično upoznao igrače i osjetio njihovu timsku atmosferu i duh koji vlada među njima“, istakao je Mirvić izrazivši zadovoljstvo što je susret protekao u vedroj i prijateljskoj atmosferi. „Sva investicija ne vrijedi ako tim na terenu ne daje ne samo svoj maksimum nego i ono malo više od toga što je neophodno za najveće uspjehe i siguran sam da će ovaj tim pružiti i nama i navijačima taj dodatni napor“, poručio je Mirvić.
„Današnji prvi susret sa novim predsjednikom i investitorom Ismirom Mirvićem nas je obradovao i prvi utisci među igračima su jako dobri. Svako je imao priliku da kratko popriča s njim i uspostavi malo ličniji kontakt. Dobili smo veliku podršku ne samo od njega nego i od gospodina Tana. Vjerujem da je budućnost Kluba u pravim rukama, a na nama je da sve ispratimo na terenu i to pogotovo planirano sutra protiv gradskog rivala“, istakao je Krste Velkoski, kapiten bordo tima.
Kroz susrete sa ostalim osobljem Mirvić se upoznao sa najaktuelnijim okolnostima i infrastrukturom, te obišao i dom polaznika Akademije. Tom prilikom su dogovorene aktivnosti koje će unaprijediti uslove života, ishrane i treninga za mlade igrače koji su budućnost Kluba. Tokom boravka u Sarajevu sastat će se sa brojnim sponzorima, partnerima kluba, te predstavnicima vlasti kako bi se što bolje upoznao sa aktuelnom situacijom.

Jedan od većinskih vlasnika Fudbalskog kluba Sarajevo, Ismir Mirvić, obišao je danas Trening centar Butmir i sa šefom stručnog štaba Goran Sablićem upoznao se sa prvim timom pred sutrašnji vječiti derbi. Bila je ovo prilika za prijateljsko druženje, ohrabrenje i dodatnu motivaciju kako bi igrači sutra dali najbolje od sebe i zabilježili vrijednu pobjedu na domaćem terenu. Osim druženja sa igračima, Mirvić je upoznao osoblje zaduženo za funkcioniranje sportskog segmenta, te se susreo i sa ključnim ljudima iz medicinskog tima.
„Ušao sam u ovaj susret s namjerom da ja motiviram njih ali su na kraju oni motivirali mene da istrajem u nastojanju da ovo bude jedna sjajna uspješna sportska priča! Važno mi je da sam lično upoznao igrače i osjetio njihovu timsku atmosferu i duh koji vlada među njima“, istakao je Mirvić izrazivši zadovoljstvo što je susret protekao u vedroj i prijateljskoj atmosferi. „Sva investicija ne vrijedi ako tim na terenu ne daje ne samo svoj maksimum nego i ono malo više od toga što je neophodno za najveće uspjehe i siguran sam da će ovaj tim pružiti i nama i navijačima taj dodatni napor“, poručio je Mirvić.
„Današnji prvi susret sa novim predsjednikom i investitorom Ismirom Mirvićem nas je obradovao i prvi utisci među igračima su jako dobri. Svako je imao priliku da kratko popriča s njim i uspostavi malo ličniji kontakt. Dobili smo veliku podršku ne samo od njega nego i od gospodina Tana. Vjerujem da je budućnost Kluba u pravim rukama, a na nama je da sve ispratimo na terenu i to pogotovo planirano sutra protiv gradskog rivala“, istakao je Krste Velkoski, kapiten bordo tima.
Kroz susrete sa ostalim osobljem Mirvić se upoznao sa najaktuelnijim okolnostima i infrastrukturom, te obišao i dom polaznika Akademije. Tom prilikom su dogovorene aktivnosti koje će unaprijediti uslove života, ishrane i treninga za mlade igrače koji su budućnost Kluba. Tokom boravka u Sarajevu sastat će se sa brojnim sponzorima, partnerima kluba, te predstavnicima vlasti kako bi se što bolje upoznao sa aktuelnom situacijom.
- JavierBosnia
- Kontakt:
POVEDI NAS ISMIRE !MortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 16:47ISMIR MIRVIĆ UPOZNAO PRVI TIM FK SARAJEVO PRED VJEČITI DERBI

Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel mu Krle ispricao vic kakav? 
Bravo Ismire

Bravo Ismire

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, sad se nadamo da će priča oko stadiona biti opet pokrenuta. Imamo sada jake ljude u Americi, treba to iskoristiti.
Ovaj trenutni posao Mirvica daje nadu. Ovako nesto mi je uvijek bila zelja, da je investitor ali i ukljucen u rad samog kluba,da vidi kompletne stvari 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to. Ja bi volio da se neko od njih preseli u Sarajevo. To vjerovatno nije realno radi njihovog posla u Americi ali možda mogu poslati jednu osobu.
Upravni odbor:
Ismir Mirvić
Hajrudin Kapetanović
Jasmina Suljović
Nadzorni odbor:
Jalil Rasheed
Merisa Peco-Čukurija
Adrian Cottman
Iako imam puno povjerenje u Kapetanovića ne bi škodilo da je još jedna osoba u Sarajevu, pola ovih osoba neće biti tu.
Novog direktora obavezati da bude u Sarajevu 24/7 kao što je i bio slučaj do sada.
Nameračio se crni da opet ploduje plavu kuju
Mislim da je on jedan od rijetkih kome sam viđao snimke iz teretane u zimskoj pauzi tako da ne sumnjam da je u istoj formi.
Mnogo pozitive stvarno moramo ovo uzeti.
Mislim da je on jedan od rijetkih kome sam viđao snimke iz teretane u zimskoj pauzi tako da ne sumnjam da je u istoj formi.
Mnogo pozitive stvarno moramo ovo uzeti.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 21 sep 2021, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Svi nasmijani kad je lova tu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Plačem znaci

Pozelio se izgleda opet bolnicke hrane

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,