Ma sjever radi u interesu ultra furke, navijacke scene itd. Drze se kodeksa, zele jak kop koji navija 90 minuta a ne 300 ljudi u kopu i 1000 rastrkano po stranama koji sjede i grickaju kospice. To salje losu sliku navijacke grupe. Bilo bi na sjeveru dosta raje koja inace ide na istok/zapad, da je ostao dzaba ulaz, al koliko bi ti navijaci doprinijeli navijanju? Zato razumijem i ovaj potez sjevera, "ocistili su ime" u ocima ultra svijeta plus daju pare u humanitarne svrhe. Vidjet cemo kako ce sve izgledat u srijedu.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:55Po meni je trebalo drugačije, ako je već ispred kluba išlo da je ulaz za sjever besplatan, onda organizovati da se ulaznice plaćaju na dobrovoljnoj bazi za dobrotvorne svrhe, da nije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:48Ma prije da ce svi takvi reci "ako dajem pet, dat cu tri marke vise i gledat s istoka utakmicu". Al eto, dobar potez Hordi je ovo, nije po kodeksu da ti uprava placa ulaz na stadion.
Ovako ispade HZ privatizovale sjever.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Upravo tako ce i biti dešavalo se u prošlosti to nekoliko puta.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:55Po meni je trebalo drugačije, ako je već ispred kluba išlo da je ulaz za sjever besplatan, onda organizovati da se ulaznice plaćaju na dobrovoljnoj bazi za dobrotvorne svrhe, da nije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:48Ma prije da ce svi takvi reci "ako dajem pet, dat cu tri marke vise i gledat s istoka utakmicu". Al eto, dobar potez Hordi je ovo, nije po kodeksu da ti uprava placa ulaz na stadion.
- Shategabri
- Kontakt:
To svakakonapoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 09:17Ma sjever radi u interesu ultra furke, navijacke scene itd. Drze se kodeksa, zele jak kop koji navija 90 minuta a ne 300 ljudi u kopu i 1000 rastrkano po stranama koji sjede i grickaju kospice. To salje losu sliku navijacke grupe. Bilo bi na sjeveru dosta raje koja inace ide na istok/zapad, da je ostao dzaba ulaz, al koliko bi ti navijaci doprinijeli navijanju? Zato razumijem i ovaj potez sjevera, "ocistili su ime" u ocima ultra svijeta plus daju pare u humanitarne svrhe. Vidjet cemo kako ce sve izgledat u srijedu.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:55Po meni je trebalo drugačije, ako je već ispred kluba išlo da je ulaz za sjever besplatan, onda organizovati da se ulaznice plaćaju na dobrovoljnoj bazi za dobrotvorne svrhe, da nije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:48Ma prije da ce svi takvi reci "ako dajem pet, dat cu tri marke vise i gledat s istoka utakmicu". Al eto, dobar potez Hordi je ovo, nije po kodeksu da ti uprava placa ulaz na stadion.

Mada to ne bi bio problem kad bi sjever bio pun (što je teško očekivati), onda se ne bi toliko primjetilo, a navijanje bi ponijelo masu, gdje će ako neće na derbiju.
Koševo Zapad
- JavierBosnia
- Kontakt:
Krenuo sam u "nagovaranje" neke raje, nije bas obecavajuce.
Hladno ba, kiša, nek im Sabrina ide, svejedno bit ce X, valja ujutru na posao i sl izgovori
Zasto su se ljudi u 3.14cke pretvorili
Hladno ba, kiša, nek im Sabrina ide, svejedno bit ce X, valja ujutru na posao i sl izgovori
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
To ti je klasika + atmosfera je takva.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 sep 2021, 09:29Krenuo sam u "nagovaranje" neke raje, nije bas obecavajuce.
Koliko puta sam na zapadu čuo ''e što im ja više dođem'', a došao recimo na tu evropsku utakmicu i nema ga više.
Koševo Zapad
Juriš
- napoleon72
- Kontakt:
Zato ja tvrdim da nece bit preko 7 hiljada, 8 plafonJavierBosnia je napisao/la: ↑21 sep 2021, 09:29Krenuo sam u "nagovaranje" neke raje, nije bas obecavajuce.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pa besplatno je i dalje za svakog ko zeli uci besplatno.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:55Po meni je trebalo drugačije, ako je već ispred kluba išlo da je ulaz za sjever besplatan, onda organizovati da se ulaznice plaćaju na dobrovoljnoj bazi za dobrotvorne svrhe, da nije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 08:48Ma prije da ce svi takvi reci "ako dajem pet, dat cu tri marke vise i gledat s istoka utakmicu". Al eto, dobar potez Hordi je ovo, nije po kodeksu da ti uprava placa ulaz na stadion.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto "anti"?Antikloc je napisao/la: ↑21 sep 2021, 06:42A odkud ce on znati,da li Hadzija ide na tekme ili ne vidis da je hudnik navijac i vojnik zeljeznicara. Mrzi sve sto je vezano za Sarajevo i klub i grad !!MortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:37Ne znam šta mora uraditi da bi to nekoga zadovoljilo?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:26
U proteklih 25 godina, šta je Faruk Hadžibegić uradio konkretno za FK Sarajevo osim slatkorječivih intervjua? Koliko je puta gledao Sarajevo u zadnjih 25 godina? Koji je razlog što do sada nije obnašao neku funkciju? Druge osobe i lopovluk garantujem da nije glavni razlog.
Mnogo puta, ja sam ga lično viđao više puta u loži sa Čalom. Kada ne vodi neku ekipu uvijek je tu i baš me čudi da ovo navijač Sarajeva ne zna. Pa on je jedini sa Čalom od ''legendi'' koji dolaze na utakmice, i Vahidin je znao doći prije ali sada slabije otkako je bolestan.
Neku funkciju u našem klubu? To bi morao pitati njega, poslije rata je vodio desetak klubova po Španiji, Turskoj i Francuskoj, reprezentaciju Crne Gore prošle godine.
A Hadzija je paradigma svega sto Sarajevo jeste- Sarajlija,FGR,igrac,navijac. Osim toga je i uspjesan covjek. Uspjesan u svom pozivu,ima jaku karijeru,dobar CV. Nije neki klosar ,koji se vuce oko kluba,cekajuci neku sadaku i poslic,pa ne moze ni visiti oko kluba i Koseva. Ali kad nije zauzet nekim poslom vani,uvijek dodze na Kosevo,uvijek je u i oko kluba i s ljudima koji taj klub cine.
Po meni ,najbolji je covjek za neku vaznu funkciju u klubu-direktor ili SD. Ima ogromno iskustvo u fudbalu,kao igrac i kao trener,odlicno zna kako bi to trebalo izgledati i kako bi to trebalo raditi. Naravno,trebalo bi ga i platiti,jer kao sto sam rekao nije on neki besprizorni klosar,kojem bi neka platica u FKS bila vrhunac zivota i prilika za pljacku poput Celavog i Sabre.
Sto se tekme tice,steta sto smo u raskoraku,pa ne mozemo u potpunosti iskoristiti ovaj raspad u NK. No,ako ih sad i ne raspemo ko rizu,dugo je prvenstvo,imamo jos dvije tekme,da ih iskaramo ,ko budale !!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Slabo ste vi razumjeli to sa ulazima i 5 maraka kartom.Ulaz na sjever je otvoren za sve,Horde karte prodaju za sebe i te pare idu u humanitarne svrhe.Tako da je na vama da odlucite dali cete kupiti ulaznicu i pogurati akciju,ako necete ulaz vam je otvoren.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
Kakve ovo sad potvrde traže, o otvaranju bolovabja?
ORIGINAL 1987
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa doznake valjda?PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:32Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Nisu doznake, već potvrda neka da si otvorio bolovanje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:35Pa doznake valjda?PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:32Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Ma odes samo kod doktora kazes beze nesto te boli.Ona ti otvori bolovanje i da doznake.Nece ti nista vaditi nalaze,gledati i sl.(bar meni nije)PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:32Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
Sto se tice ovoga za sjever:
Srdačno se zahvaljujemo klubu na besplatnim kartama za sjever, ali naši ideali su drugačiji. Iz tog razloga obavještavamo sve one koji žele doći na sjever, da UNFKS organizuje prodaju karata u prostorijama shopa po cijeni od 5,00KM, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe.
Prodaja karti će biti sutra u shopu UNFKS od 16h do 19h i u srijedu od 10 do 16h, poslije 16h biti će dostupna kupovina na štandu kod parkinga stadiona. Pored karata na štandu će se moći kupiti i rekviziti iz shopa UNFKS.
Meni se po ovome cini da nije "ko hoce" ,ali nisam bas siguran jer koliko znam klub se pita oko karata,ne moze grupa odlucivati kolika ce biti cijena karti i prodavati svoje bez dozvole kluba.
U svakom slucaju,i da se placa 5 KM uopste nije puno.
Svakako respekt za Horde na ovom potezu a respekt i za ljude u klubu sto su odlucili pustiti besplatan ulaz.Oboje za svaku pohvalu!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E to ne znam, nisam odavno otvarao bolovanje. Nazovi svog ljekara pa vidi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:49Nisu doznake, već potvrda neka da si otvorio bolovanje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:35Pa doznake valjda?PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:32Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
Pa to je uvijek bilo bar u mojoj firmi gdje radim,moras donijeti papir da si otvorio bolovanje a kad zavrsis onda doznake gdje pise od kad do kad itdPeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:49Nisu doznake, već potvrda neka da si otvorio bolovanje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:35Pa doznake valjda?PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 10:32Kaže šef sutra druga, reko na bolovanju sam. Šupizdumaterinu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa logično, neće Horde privatizovati sjever na taj način. Ko hoće da dođe može doći ali Horde će kupiti svoje karte i dati novac u humanitarne svrhe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: alacious, Varijantas8, Venom i 53 gosta.