FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trebalo bi malo poraditi na odnosima sa legendama, nadam se da ce nova uprava uraditi nešto po tom pitanju.Safet Sušić dođe na odmor u Sarajevo, ode da igra tenis, ni ne svrati u klupske prostorije na kafu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ja mogu prošetati do kluba može i on, nije mu zabranjeno.Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:41Trebalo bi malo poraditi na odnosima sa legendama, nadam se da ce nova uprava uraditi nešto po tom pitanju.Safet Sušić dođe na odmor u Sarajevo, ode da igra tenis, ni ne svrati u klupske prostorije na kafu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
Sprema se spektakl na sjeveru.
Fanimo, Lazic i Sevelj ce biti spremni za derbi, znaci samo Cmiljanic fali.
Fanimo, Lazic i Sevelj ce biti spremni za derbi, znaci samo Cmiljanic fali.

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 20 sep 2021, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 19BordoBijeli46
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Niko njega ne podcjenjuje što se tiče trenerskog znanja i ima respektabilan CV što se tiče zemalja u kojima je radio iako je vodio uglavnom slabije klubove. Ono što bi mene zadovoljilo jeste nešto poput izjave "spreman sam da vodim ekipu Sarajeva za isti novac koji je imao i trener prije mene".MortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:37Ne znam šta mora uraditi da bi to nekoga zadovoljilo?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:26U proteklih 25 godina, šta je Faruk Hadžibegić uradio konkretno za FK Sarajevo osim slatkorječivih intervjua? Koliko je puta gledao Sarajevo u zadnjih 25 godina? Koji je razlog što do sada nije obnašao neku funkciju? Druge osobe i lopovluk garantujem da nije glavni razlog.
Mnogo puta, ja sam ga lično viđao više puta u loži sa Čalom. Kada ne vodi neku ekipu uvijek je tu i baš me čudi da ovo navijač Sarajeva ne zna. Pa on je jedini sa Čalom od ''legendi'' koji dolaze na utakmice, i Vahidin je znao doći prije ali sada slabije otkako je bolestan.
Neku funkciju u našem klubu? To bi morao pitati njega, poslije rata je vodio desetak klubova po Španiji, Turskoj i Francuskoj, reprezentaciju Crne Gore prošle godine.
Tako legenda pomaže klubu, a ne članskom i gledanjem tekme kao i ja. (Iako je i to respektabilno obzirom na udaljenost, život, karijeru i u poređenju sa ostalim likovima koje neko zove legendama od čega mi se povraća).
Da skratim: Ni za koga na dunjaluku ne mogu reći "ovaj bi 100% radio pošteno i u interesu kluba" i smatram da je glavni razlog zašto do sad nije bio u klubu - novac! Da imamo da mu damo platu kao Sošo, bio bi tu u bilo kojoj ulozi. Dakle, moje mišljenje. Ne znam zašto nekog zadivljuje što jedan milioner plati 20KM člansku i kartu za utakmicu, ispriča par lijepih i emotivnih stvari i ono "e to je taj, daj ga". I ne želim da umanjim njegov doprinos dok je bio fudbaler, ali pričam kako sad vidim stvari.
Pogledaj regiju. Nekoliko solidnih imena se vrtilo po srbijanskim klubovima kao treneri, iako mogu naći bolje angažmane. I tamo su bili solidno plaćeni, ali se eto od sebe "žrtvovali" makar jednu sezonu. npr. Jel misliš da Dejan Stanković nije mogao početi trenerski posao negdje drugo i u boljim uslovima? Mi takvih nemamo. Koliko god je npr. Vahid H. upravu, prije ću reći da ipak jede **** jer sam siguran da i u Africi gdje voli da radi ima tonu sličnih problema. Dakle, PARE!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Izvor?Burberry46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:43Sprema se spektakl na sjeveru.
Fanimo, Lazic i Sevelj ce biti spremni za derbi, znaci samo Cmiljanic fali.![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj se baš trudi da nekom yebe živce.MortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:42Kako ja mogu prošetati do kluba može i on, nije mu zabranjeno.Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:41Trebalo bi malo poraditi na odnosima sa legendama, nadam se da ce nova uprava uraditi nešto po tom pitanju.Safet Sušić dođe na odmor u Sarajevo, ode da igra tenis, ni ne svrati u klupske prostorije na kafu.
- napoleon72
- Kontakt:
Jah, treba helikopter OSBiH poslat po njega i spustit ga na stadion usred tekme ko Brenu. Goni ga u pm, Sarajevo ga napravilo a on se nije udostojio nikad da dres obuce u javnosti. I kad mi kazu legenda... Skoro u jednom intervjuu hladno rece "ne pratim Sarajevo, kako im ide?" Pisam se na njega
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma ovaj maloumni papak SarajevoJeBordo gs je neku noc veličao po fb i forumu, pa mi na pamet pade.napoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:56Jah, treba helikopter OSBiH poslat po njega i spustit ga na stadion usred tekme ko Brenu. Goni ga u pm, Sarajevo ga napravilo a on se nije udostojio nikad da dres obuce u javnosti. I kad mi kazu legenda... Skoro u jednom intervjuu hladno rece "ne pratim Sarajevo, kako im ide?" Pisam se na njega
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:59Ma ovaj maloumni papak SarajevoJeBordo gs je neku noc veličao po fb i forumu, pa mi na pamet pade.napoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:56Jah, treba helikopter OSBiH poslat po njega i spustit ga na stadion usred tekme ko Brenu. Goni ga u pm, Sarajevo ga napravilo a on se nije udostojio nikad da dres obuce u javnosti. I kad mi kazu legenda... Skoro u jednom intervjuu hladno rece "ne pratim Sarajevo, kako im ide?" Pisam se na njega

U posljednja 3 kola i mi i kone dali po jedan gol. Očekuje nas jako efikasan meč sa obje strane. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Možda bi svu trojicu trebalo odmah u prvih 11, ne igramo protiv Reala, vec protiv jedne od najgorih ekipa u ovoj godini.Burberry46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:43Sprema se spektakl na sjeveru.
Fanimo, Lazic i Sevelj ce biti spremni za derbi, znaci samo Cmiljanic fali.![]()
Nadam se formaciji 4 - 2 - 3 - 1. Dizdarevic, Šabanović, Dupovac, Lazić, Pidro, Đokanović (Ševelj), Kapić, Bodul, Fanimo, Kobiljar i Bagarić.
-
- Kontakt:
Trako umjesto DupovcaHistoricar je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:09Možda bi svu trojicu trebalo odmah u prvih 11, ne igramo protiv Reala, vec protiv jedne od najgorih ekipa u ovoj godini.Burberry46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:43Sprema se spektakl na sjeveru.
Nadam se formaciji 4 - 2 - 3 - 1. Dizdarevic, Šabanović, Dupovac, Lazić, Pidro, Đokanović (Ševelj), Kapić, Bodul, Fanimo, Kobiljar i Bagarić.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Možda je još rano da ga se ubaci u vatru u derbiju.Nije do kvaliteta Želje, vec zbog pritiska koji takva utakmica donosi.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:13Trako umjesto DupovcaHistoricar je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:09Možda bi svu trojicu trebalo odmah u prvih 11, ne igramo protiv Reala, vec protiv jedne od najgorih ekipa u ovoj godini.Burberry46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:43Sprema se spektakl na sjeveru.
Opaska - zovite taj pogani klub punim imenom - Željezničar.
Nema potrebe da im se tepa. Gamad ima svoje ime.
Nema potrebe da im se tepa. Gamad ima svoje ime.
- FKS -
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 22:41Trebalo bi malo poraditi na odnosima sa legendama, nadam se da ce nova uprava uraditi nešto po tom pitanju.Safet Sušić dođe na odmor u Sarajevo, ode da igra tenis, ni ne svrati u klupske prostorije na kafu.

-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Riki mi reče da će Lazić sigurno biti u konkurenciji za tekmu.
Koliko me nasmija ovoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:06Historicar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:59Ma ovaj maloumni papak SarajevoJeBordo gs je neku noc veličao po fb i forumu, pa mi na pamet pade.napoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:56Jah, treba helikopter OSBiH poslat po njega i spustit ga na stadion usred tekme ko Brenu. Goni ga u pm, Sarajevo ga napravilo a on se nije udostojio nikad da dres obuce u javnosti. I kad mi kazu legenda... Skoro u jednom intervjuu hladno rece "ne pratim Sarajevo, kako im ide?" Pisam se na njega![]()

Zeljeznicar treba bombardovati
Trenutno korisnika/ca: Anex, Armija1987, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, ErosViverosViv, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HZbec, johntravolta123, Kabinet1987, Kaunas, Lecler, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Posejdon, Rauber33, ristagrad, selver79, siroliver69, Taree, ubipara, Varijantas8, VolimBiH96, zagorski i 253 gosta.