Bilo bi fora da ga kontaktiraju pa napravi kratki video na taj fazon

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Željovac je Peljto,znam ja njega privatno .Mada je dosta vremena u djetinstvu proveo tu u blizini stadiona našeg kod svoje nane Fate, neznam mu odakle da povuce na kontra stranu,vjerovatno jel je trenirao kod njih.
Kad bude potopJavierBosnia je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:57
Bilo bi fora da ga kontaktiraju pa napravi kratki video na taj fazon![]()
On jeste, u ratu bio njihov omladinac ali je pravi profi što i sam govori. Sad živi na Koševu.
Ma Peljto je profesionalac, nece navlaciti ni njima ni nama.
Amko je mrtvi Pitar.MortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:01Dječija tribina će biti aktivna i na derbiju, a istu će moći posjetiti sva djeca sa Junior ulaznicama, te osobe za ulaznicama za zapadnu tribinu, ulaz A3.
I ovaj put naši sponzori Franck, Nova Vita i Amko Komerc pripremili su poklon pakete za naše najmlađe navijače.
𝐒𝐕𝐈 𝐍𝐀 𝐃𝐄𝐑𝐁𝐈
Kolko se sjecam, prosli put je bilo jedna clanska jedna snizena karta, nek me neko ispravi ako grijesim?JavierBosnia je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:15Kupujem 3 ulaznice na 1 clansku, jel na svaku ostvarujem popust?
Ja mislim da ostvarujes, kupio sam neki dan bio 3 za istok i naplatio mi 24 KMJavierBosnia je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:15Kupujem 3 ulaznice na 1 clansku, jel na svaku ostvarujem popust?
To je standardna cijena za svaku utakmicuObjektivac1946 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:19Ja mislim da ostvarujes, kupio sam neki dan bio 3 za istok i naplatio mi 24 KMJavierBosnia je napisao/la: ↑20 sep 2021, 16:15Kupujem 3 ulaznice na 1 clansku, jel na svaku ostvarujem popust?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mosarajvosa83, Vanja8 i 21 gost.