Svaku onu stranicu po LEAGUE PASS kad kliknem, dobijem isto...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dema je napisao/la:ma nije se reg izgleda a pitanje kakav mu je net pa mu to izbaci
Kako cu se reg, ako ne mogu uci uopste?dema je napisao/la:ma nije se reg izgleda a pitanje kakav mu je net pa mu to izbaci
9-13 sut ,5-8 trice ,24 poena a nije ni kraj 1 poluvremena ,inace Miami bez Wadea i Bosha unisti ovaj jadni TorontoMadafaka je napisao/la:Miller je poludio.
ooooooooooo alfa pa gdje si ti,nema te nigdje sta ti dodje ova tracy ima li ikakve veze s tobomalfarouqaminu je napisao/la:Pozz ljudi,nije me bilo deset dana jel ima nesto novo,ili jos uvek vlada rasprava ko je bolji rose ili rondo?
ne razumemdema je napisao/la:ooooooooooo alfa pa gdje si ti,nema te nigdje sta ti dodje ova tracy ima li ikakve veze s tobomalfarouqaminu je napisao/la:Pozz ljudi,nije me bilo deset dana jel ima nesto novo,ili jos uvek vlada rasprava ko je bolji rose ili rondo?
,ma ovaj noovi clan tracy mcgrady 1,jeli ti dodje sta mnogi kazu da si to tialfarouqaminu je napisao/la:ne razumemdema je napisao/la:ooooooooooo alfa pa gdje si ti,nema te nigdje sta ti dodje ova tracy ima li ikakve veze s tobomalfarouqaminu je napisao/la:Pozz ljudi,nije me bilo deset dana jel ima nesto novo,ili jos uvek vlada rasprava ko je bolji rose ili rondo?...pojasni malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.