FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igra li Fanimo u srijedu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- forza_juve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi na sjever, ko izda pizda. Hajmo raja bar jedno 2500- 3000 sjever da bude.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije za cijene, al cinjenica je da je otvaranje kapija tribine prije svega marketinski potez, jer privlacis veci broj ljudi na tribine, a i od imenovanja doticne, ovo je 4. jak potez (maske, vucko, paketi za djecu, sad otvaranje tribine). Slucajno ili ne, marketing je itekako bolji zadnjih par dana.miky_hz je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:35Nije žena iz marketinga zaduzena da odredjuje cijene karata,neznam kakve veze ona ima.napoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:24Sta, sad valja zena iz marketinga, juce ste je tjerali haahahah![]()
A nemamo i nikakve informacije uopste ko je zaduzen za taj marketing na kraju krajeva.Kod nas je sve pod Sabrininom vladavinom pod predpostavkom,mozda je vako mozda je nako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- f0rest1946
- Kontakt:
Samo lupas gluposti i lazes narod ovdje.

- Objektivac1946
- Kontakt:
Pa nije zvanično još ali on je najbolji bh. sudija i bezbroj puta je bez greške odsudio derbi. Ako se njemu ne dadne, dat će se Kaljancu 100%
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Srijeda, oblacno vrijeme, trica prosjacima i oplodnja krezube armije iz Boljakovog!
SVI NA SJEVER!
SVI NA SJEVER!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Slažem se, ovo je potez najviše da se ispit puls ciljne skupine, baze navijača a i da se malo relksiraju odnosi na relaciji klub i uprava. Fin potez, nadam se da ćemo uspjeti podići kvalitet igre, rada akademije, marketinga kluba itd.forza_juve je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:25Ja ipak mislim da želi da navijači više cijene ovaj potez i da znaju da je klubu i gazdi stalo do njih a ne samo šuplje priče. Mogao je hladno staviti istok džaba ali je izabrao sjever upravo zbog navijača a i da vidi kako će se navijači odužiti tj odazvati na ovaj pozivNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:21Puno vise od toga mislim.Ima neko ko je htjeo na zapad,sad konta sto cu ja davati cenera kad je sjever djaba.Isto i za neke sa istoka.Takodjer ko nije u najboljoj financijskoj mogucnosti i zbog toga nije planirao doci sada ce sigurno.Ovo znaci bar milja i po vise na sjeveru
Budimo svjesni da 10 /12 klubova plaču za investitorom, kakav god da je samo da upumpa neki novac i klub živi kako tko bez sadake opštine kojoj pripada.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Znam znam. Meni lično najdraži sudija. Da ga je klonirati pa da sudi sve utakmiceObjektivac1946 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:44Pa nije zvanično još ali on je najbolji bh. sudija i bezbroj puta je bez greške odsudio derbi. Ako se njemu ne dadne, dat će se Kaljancu 100%

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Edit:Ipak su malo promjeniliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:14Karte u prodaji od sutra od 12:
Istok-8KM
Zpad-10KM
Junior-2KM
Sjever=besplatan ulaz
Svaka cast za ovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko sad ne dodje stvarno je idiot
Istok-10 KM
Zapad-12 KM
Ovo je ko nije uclanjen,ko je clan,Istok-8,Zapad-10
Mislim da je i ovo da bi sto vise raje bilo na sjeveru,mada 2 KM gore-dole nikakva razlika
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 sep 2021, 14:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Od 46-e postoji ovaj derbi, i tvoj dedo kao i ti bio pravi debil, i godine prolaze, i ništa se ne mijenja, i tvoje dijete će da bude papak Sarajeva! 
Pivo, tučnjava i nogomet!
Dosta pozitivnih stvari u malo dana, fali nam još samo da naši fudbaleri počnu igrat' fudbal i nebo je granica.
U srijedu svi na sjever!
U srijedu svi na sjever!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško da će od prve minute početi nažalost, nije dugo igrao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- forza_juve
- Kontakt:
Čovjek došao, počastio i želi dobar odnos sa navijačima jer i sam zna da bez navijača nema ni kluba. Kako god hvala gazdama na svemu i nakon kanala u kojem smo bili konačno lijepe vijesti za FK Sarajevo i za navijače, još samo da se smanje psovke igračima ( naravno igrači trebaju da lete nakon ovog poteza i isplate dugovanja ) i lijepa predstava može da počne.Zeko87 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:45Slažem se, ovo je potez najviše da se ispit puls ciljne skupine, baze navijača a i da se malo relksiraju odnosi na relaciji klub i uprava. Fin potez, nadam se da ćemo uspjeti podići kvalitet igre, rada akademije, marketinga kluba itd.forza_juve je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:25Ja ipak mislim da želi da navijači više cijene ovaj potez i da znaju da je klubu i gazdi stalo do njih a ne samo šuplje priče. Mogao je hladno staviti istok džaba ali je izabrao sjever upravo zbog navijača a i da vidi kako će se navijači odužiti tj odazvati na ovaj pozivNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:21
Puno vise od toga mislim.Ima neko ko je htjeo na zapad,sad konta sto cu ja davati cenera kad je sjever djaba.Isto i za neke sa istoka.Takodjer ko nije u najboljoj financijskoj mogucnosti i zbog toga nije planirao doci sada ce sigurno.Ovo znaci bar milja i po vise na sjeveru
Budimo svjesni da 10 /12 klubova plaču za investitorom, kakav god da je samo da upumpa neki novac i klub živi kako tko bez sadake opštine kojoj pripada.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trebali su dici cijenu na 30KM ovim plavim stakorima
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 17 gostiju.