Odlicno! Bas kontam zadnjih dana valja gledat poluprazan sjever, a jug pun uhljupa.. valjda ovo spasi stvar
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za pocetak od njega i vise nego dosta. Ja mislim da je ovo opipavanje situacije od strane Mirvica da provjeri koliku masu ima klub sa kojim raspolaze. Ovo ce biti pakle hebavanje plave nejjaci. Svi kao jedan na sjever, svi na Kosevo.amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:14Mirvić casti .Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:13Hohoho sjever besplatan ulaz, šta će ovo biti da nam je marketing oživio
"Sad dobro znas da grad je nas"!!!
-
- Kontakt:
Svakog koga znate zovite pod hitno na utakmicu
SVI NA SJEVER!!
Bruka ako sad ne bude bar 65% ispunjen
SVI NA SJEVER!!
Bruka ako sad ne bude bar 65% ispunjen
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 sep 2021, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo znaci nekih 200-300 ljudi vise na sjeveru nego sto bi inace bilo i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- forza_juve
- Kontakt:
Nemoj poslije reći da sam dosadan, rekao si na svakoj stranici

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A to što je hladno vrijem ništa, aa?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:17HAJDEEEE SAD
KOJI CE SAD IZGOVOR BITI???
SVI NA SJEVER!!!MORAMO NAPUNITI OVO!

Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Puno vise od toga mislim.Ima neko ko je htjeo na zapad,sad konta sto cu ja davati cenera kad je sjever djaba.Isto i za neke sa istoka.Takodjer ko nije u najboljoj financijskoj mogucnosti i zbog toga nije planirao doci sada ce sigurno.Ovo znaci bar milja i po vise na sjeveru
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino što je radni dan pa ljudi koji rade drugu smjenu ne mogu doći ali nadamo se da nema puno takvih, svi na Koševo

Tesko, ali nadamo se da si ti u pravu..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:21Puno vise od toga mislim.Ima neko ko je htjeo na zapad,sad konta sto cu ja davati cenera kad je sjever djaba.Isto i za neke sa istoka.Takodjer ko nije u najboljoj financijskoj mogucnosti i zbog toga nije planirao doci sada ce sigurno.Ovo znaci bar milja i po vise na sjeveru

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Sta, sad valja zena iz marketinga, juce ste je tjerali haahahah 

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- forza_juve
- Kontakt:
Ja ipak mislim da želi da navijači više cijene ovaj potez i da znaju da je klubu i gazdi stalo do njih a ne samo šuplje priče. Mogao je hladno staviti istok džaba ali je izabrao sjever upravo zbog navijača a i da vidi kako će se navijači odužiti tj odazvati na ovaj pozivNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:21Puno vise od toga mislim.Ima neko ko je htjeo na zapad,sad konta sto cu ja davati cenera kad je sjever djaba.Isto i za neke sa istoka.Takodjer ko nije u najboljoj financijskoj mogucnosti i zbog toga nije planirao doci sada ce sigurno.Ovo znaci bar milja i po vise na sjeveru
❤️1946❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stojim iza svojih riječi, slobodnoforza_juve je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:20Nemoj poslije reći da sam dosadan, rekao si na svakoj stranici![]()

I ja isto mislim raja ce radije platiti istok ,nego ici na sjever dzaba.
To sto ce biti 1,500 Manijaka ne mijenja sliku,jer ce isto biti na Grbavici kad budemo gostovali,trazit cemo kartu vise,ili crmo ici na istok kao zadnji put.
Ovde se malo stvra pogresna slika.Jer kad citas njihovu temu rekao bi covjek njima je prosjek 10,000 ,a ne nesto oko 4,000 pa i vise.Nama je prosjek 2,500 neznatna razlika kad uzmes njihov nadkriven stadion ,te bolji i blizi gradski prevoz.
-
- Kontakt:
Ma laganini zamolis sefa da zamjenis smjenu sa kolegom
Ako ne da,pisaj ga odes i uzmes bolovanje 3 dana

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Peljto-Ibrišimbegović-Beljo, najbolja trojka sudi 

Nije žena iz marketinga zaduzena da odredjuje cijene karata,neznam kakve veze ona ima.napoleon72 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:24Sta, sad valja zena iz marketinga, juce ste je tjerali haahahah![]()
A nemamo i nikakve informacije uopste ko je zaduzen za taj marketing na kraju krajeva.Kod nas je sve pod Sabrininom vladavinom pod predpostavkom,mozda je vako mozda je nako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Godine, roditelji, djevojka, žena, djeca, porodica, zdravlje, policija, posao, sudovi, kazne, razočaranost igrama tima, razočaranost (ne)radom i (ne)sposobnošću menadžmenta kluba, razočaranost stanjem u grupi, vruće, hladno, kiša, sunce, skupo, daleko...
Ovo su samo neki od razloga koji su uticali na našu aktivnost kao navijača Sarajeva. Svi mi imamo svoje i subjektivne i objektivne razloge kojim, kako sebi tako i drugima, pravdamo nivo zagriženosti u datom trenutku prema svemu što se veže za naš voljeni klub. Nečiji su razlozi opravdani, nečiji nisu. Na to se nema potrebe osvrtati sada. U srijedu nam na Koševo dolaze susjedi na krilima euforije povodom sto godina mitomanije. O njima kao njima ne treba puno trošiti riječi. Svima je itekako jasno o kakvom se klubu, grupi i mentalitetu radi. Međutim, ono o čemu treba trošiti riječi jeste podrška našem klubu protiv najvećeg rivala.
Ovu priliku koristim da pozovem sve koji se osjećaju navijačima Sarajeva, sa koje god da su tribine, bili aktivni na sjeveru nekad u prošlosti ili ne, da sve gore navedene razloge stave po strani i da pozitivne signale sa nedavno održane skupštine kluba ispratimo zajedno gromoglasnom podrškom sa sjeverne tribine. Svi k'o jedan, 90+ minuta. Svi znamo nekog ko se uslijed dubioze koja se dešava sa klubom u proteklih godinu i kusur dana uspavao. Vrijeme je da te ljude trznemo iz letargije, zbijemo redove i radimo ono što najbolje znamo i ono što nas okuplja, a to je ljubav i podrška Fudbalskom klubu Sarajevo. U inat svima smo se nebrojeno puta u prošlosti dizali kada smo bili uspavani, uradimo to i sada i opravdajmo slogan koji kaže da nikad odustati nećemo.
Srijeda, 20:30h, sjeverna tribina stadiona Koševo.
Sarajevo – to smo MI!
PS. Copy @Sotir
Ovo su samo neki od razloga koji su uticali na našu aktivnost kao navijača Sarajeva. Svi mi imamo svoje i subjektivne i objektivne razloge kojim, kako sebi tako i drugima, pravdamo nivo zagriženosti u datom trenutku prema svemu što se veže za naš voljeni klub. Nečiji su razlozi opravdani, nečiji nisu. Na to se nema potrebe osvrtati sada. U srijedu nam na Koševo dolaze susjedi na krilima euforije povodom sto godina mitomanije. O njima kao njima ne treba puno trošiti riječi. Svima je itekako jasno o kakvom se klubu, grupi i mentalitetu radi. Međutim, ono o čemu treba trošiti riječi jeste podrška našem klubu protiv najvećeg rivala.
Ovu priliku koristim da pozovem sve koji se osjećaju navijačima Sarajeva, sa koje god da su tribine, bili aktivni na sjeveru nekad u prošlosti ili ne, da sve gore navedene razloge stave po strani i da pozitivne signale sa nedavno održane skupštine kluba ispratimo zajedno gromoglasnom podrškom sa sjeverne tribine. Svi k'o jedan, 90+ minuta. Svi znamo nekog ko se uslijed dubioze koja se dešava sa klubom u proteklih godinu i kusur dana uspavao. Vrijeme je da te ljude trznemo iz letargije, zbijemo redove i radimo ono što najbolje znamo i ono što nas okuplja, a to je ljubav i podrška Fudbalskom klubu Sarajevo. U inat svima smo se nebrojeno puta u prošlosti dizali kada smo bili uspavani, uradimo to i sada i opravdajmo slogan koji kaže da nikad odustati nećemo.
Srijeda, 20:30h, sjeverna tribina stadiona Koševo.
Sarajevo – to smo MI!
PS. Copy @Sotir
Sjeveeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!
Horde zlaaaaaa kaoooo nekadaaaaaaa jedini moj saaaan za njega živim jaaaaaa
Horde zlaaaaaa kaoooo nekadaaaaaaa jedini moj saaaan za njega živim jaaaaaa
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, jurisicduska, ristagrad i 46 gostiju.