La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Cudi me da nisu i ovu u 99' uzeli...
koliko ono Simeone uzima godišnje ni za šta
Ovi iz A. Madrida će vidjeti šta su propustili tek kad on ode. Uz Chelsea imaju najbolji man management godinama, dovode dobra pojačanja, ali ti igrači ostanu neiskorišteni..
Ovi iz A. Madrida će vidjeti šta su propustili tek kad on ode. Uz Chelsea imaju najbolji man management godinama, dovode dobra pojačanja, ali ti igrači ostanu neiskorišteni..
Kako ni za šta, 8 trofeja u 10 godina i aktuelni prvak Španije. Prvo ustani pa izgovori njegovo ime.
U ovoj ligi covjek se iznenadi kad vidi neki gol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da su idioti na vrijeme srezali pobornike Cholomajmunovog fudbala ne bi doslo do ovoga. Umjesto toga oni su ih ohrabrivali da igraju MMA fudbal.
Simeone promijenio komplet španski fudbal. Sasvim legitimno, inače bi opet sijevale petarde u mrežama donjeg doma lige.
Bundesliga je loše mjerilo, tu igra jedan klub i 17 akademija.
Bundesliga je loše mjerilo, tu igra jedan klub i 17 akademija.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Da, zato Atletiko primi 4 komada, Barca 8 pa 3, Sevilla 2 od Bayerna. Ima logike to što si rekao nema šta.

Nego Betis baš atraktivna ekipa uvijek bila. Dobar meč.
Neće ni večeras puno golova biti , Valencia igra sličan fudbal ko Atletiko, jedino da Vini pruži High levela tekmu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Opet izjednacenje u 98' min. Nagledali smo se ovih vracanja debelo u sudijskoj nadoknadi, ove sezone.
I onda Real utrpa Bayernu pet komada ko na vašeru.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Opet goretzki replicirate...
- Gumistucna
- Kontakt:
ne postoji losiji igrac u ligi od lucasa vazqueza 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Dobro stoji Valencia. Odlicna tranzicija i kompaktnost. Bordalas je jedan od najboljih trenera lige zadnjih nekoliko sezona.
Ovo je crveni za Casemira. Nevjerovatno da se frajer buni sto je zuti dobio.
Ovo je crveni za Casemira. Nevjerovatno da se frajer buni sto je zuti dobio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Najodvratnija njuška u fudbalu danas, pravi pogani favelaški gurbet. Dabogda obje noge polomio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Budi realan Bayern bi demolirao Real sad. Samo što su ovi bez VAR-a taraba, dabogda da će stići do Bayerna ove sezone. Ništa oni nisu kvalitetniji od Atletika i Barcelone.denimen9 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:39I onda Real utrpa Bayernu pet komada ko na vašeru.![]()
Kakav asist Lucasa 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Toliko nekvaliteta na vrhu La Lige, na stranu utakmica protiv Bayerna, ja bih ipak Barcelonu stavio kao najvećeg favorita za osvajanje, samo da se malo uigraju i prebrode ove probleme trenutne.
Ovoga Lucasa treba maloj djeci koja tek počinju trenirati pokazivati i govoriti im da igraš u Real Madridu ne treba znanje, talenat i trud, nego da si rođen pod sretnom zvijezdom...
Nikad lošiji španski klubovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.