Sexmachineboy je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Hahaha, ma ne možeš porediti našu ligu sa njihovom, nikako.
Nego, šta bi od one ekipe JuveBalkan Primavera. Ja kontam neki dobar projekat, ono njesra obično.

Vidim i ja da je velika razlika!
Ma i ja sam danas malo gledao ekipu JuveBalkan Pri. ma slabo ono Daffy jedino dobar ono malo ne aktivno malo lose !
Modrica najozbiljnija uz Celik !

Čelik prvi sigurno, nemaju prave konkurencije.
Ma nije ni Daffy nešto, vjeruj mi. Ja se posvađao sa trenerom i sada vjerovatno ode u neki drugi tim u 2a ligi. Imam par ponuda pa ću vidjeti. Inače, noćas na utakmici onaj glupi trener sve botove stavio, bože sačuvaj.

izvini igracino nisam te prepoznao.. evo sad cu umiroviti karaktere kad nisam dobar
sta se cudite, Celik postoji 3 sezone, Modrici ovo druga, Hairlije su tu tri sezone, Bosnia primavera dovela igrace koji su igrali za Bosniu 1.. pa logicno da ih ne mozemo pobjediti, kod mene sve momci koji su ove sezone poceli igrati osim Klea i mene.. pa Modrica dok je stala na noge prosle sezone kada je liga bila preslaba trebalo joj je 10-ak kola.. a vi sad ocekujete da Primavera pobjedjuje.. ee ne ide tako.. pogotovo protiv ovih ekipa sto imaju napadace od 1300 ratinga, dovoljan je samo on da pobjedi ekipu u kojoj odbrana igra prve utakmice..
uglavnom, ako ko sumnja u projekat neka pogleda prvu ligu i duze vremena gleda u tabelu..
@rule ako ces biti aktivan dovest cu te ja u Juve Primaveru