FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajrudin Kapetanović ostao je u novom Upravnom odboru kluba, dok je Elvir Lemeš otišao iz istog. U novi Upravni odbor ušala je i Jasmina Suljović.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Imenovan je Nadzorni odbor koji čine Adrian Cottman, Jaleel Rasheed te Merisa Peco - Čukorija, dugogodišnja uposlenica kluba u sektoru finansija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Imena dvije persone se ne spominju . Odlazite!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Drago mi je sto je ipak Hajro ostao,Lemes realno nista nije konkretno radio i nije mi zao sto je otisao.
Nek je hairli Ismire,ne mozes vala biti gori od ovi prije tebe
Sabrina vjerujem da nije Tana davno bi podnijela ostavku i otisla.Da je jos ona otisla danas bilo bi odlicno,ovako morat cemo je trpiti jos samo Bog zna koliko.Napisao sam to neki dan,sve dok je Tan tu i ona ce biti u klubu,i nazalost ne moze je niko smjeniti.Ta Jasmina,to je kcerka od Sefika jel tako?Mogla bi nam ona svasta nesto zavrsiti
Nek je hairli Ismire,ne mozes vala biti gori od ovi prije tebe
Sabrina vjerujem da nije Tana davno bi podnijela ostavku i otisla.Da je jos ona otisla danas bilo bi odlicno,ovako morat cemo je trpiti jos samo Bog zna koliko.Napisao sam to neki dan,sve dok je Tan tu i ona ce biti u klubu,i nazalost ne moze je niko smjeniti.Ta Jasmina,to je kcerka od Sefika jel tako?Mogla bi nam ona svasta nesto zavrsiti

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 sep 2021, 15:14, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma i Hajro je bio tu kad je pocela dubioza,ali eto nemam nista protiv covjeka.Ali danas bi ljudi za funkciju i pare majku prodali ,a ne klub.Sve to mozemo vidjeti na tv e mijenjanje stranaka ,da se Bosnjak predstavlja Hrvat za interes itd.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 sep 2021, 14:47Hajrudin Kapetanović ostao je u novom Upravnom odboru kluba, dok je Elvir Lemeš otišao iz istog. U novi Upravni odbor ušala je i Jasmina Suljović.
Fakat nemam informacija za covjeka ,ali cim je trebao nogu dobiti htio je propjevati,nadam se da ce sad sve reci,ili ce ga fotelja opet ušutiti.Ne znam dal se ikad ikome obratii,upozorio na stanje u klubu, neki interviju dao o desavanjima u klubu.Ponudio ostavku ili dao neki išaret zbog stanja u klubu.Šutio sve do momenta kad je saznao da ce biti smijenjen.
Valjda raja ovde bolje znaju ,pa ushicenje vece nego sto nas je Mirvic upravo i zvanicno preuzeo
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 sep 2021, 15:17, ukupno mijenjano 10 puta.
Ostanak Hajre u UO jos jedna pobjeda Hz-a 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ima li kakavih info o njemu, ali ko je, sta je ? Predpostavljao sam da je Ismirov covjek.
Sarajevo ljubavi moja.
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Hajro moralna vertikala, napustio pa se vratio. Ide k statusu legende. Sretno nam !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ima li kakvi informacija kakvi su planovi i ciljevi kluba ??
Do sad smo se stalno gubili u ambicijama i realnosti i onda svako malo promjena strategije.
Do sad smo se stalno gubili u ambicijama i realnosti i onda svako malo promjena strategije.
Veoma dobra stvar je Ismirovo imenovanje na mjesto presjednika.
Nebi nista protiv da je Kasumu dao mjesto direktora a Sabrini odkaz, cisto covjek bolje komunicira a i HZ bi se stisale i pritisak bi se ogroman skino sa igraca.
Malo mi je zaparalo usi to da je rekao da ce dat interview tek dok sagleda situaciju, malo je to cudno. Od jula mjeseca si ukljucen u klub pozajmio si lovu odlucio da uzmes klub i 3 mjeseca posle toga izjavljujes da ces tek pocet listat papire..
Njegov prvi korak/ ci ce pokazat i reci sve o njemu prem po ovoj izjavi neznam sta da kazem osjecaji su pomjesani..
Sto se tice navijaca, mi smo narod koji nije zeljan uspjeha kontinuiteta, mi jednostavno volimo tudje vise nego svoje , mi smo narod jednog uspjeha i inata..
Mi da upadnemo u grupu le mi bi napunili stadion 2 utakmice trecu utakmicu bi bilo 9000 ljudi vec sledece godine u istoj toj grupi le max 20000 prve 2 trecu 7 k
I tako za 5 godina grupa bi se tretirala nako koda igramo sa velezom borcem zrinjskim
Zeljo je juce ovu tezu podtvrdio 100 10 k ljudi i sledeca utakmica 5-6 k jos u njih je tu extra 1000-2000 ljudi iz inata i straha od gasenja i frustracije sto u 15 godina nisu 7 puta ni evropu igrali..
Narod inata i narod jednog uspjeha
Brazil
Newcastel
Dinamo kijev
Bazel
Borusija
Narod koji nezna da drzi kontinuitet koji nezeli da glasa a propada iseljava se po 150 k ljudi godisnje
Gdje najbolji i najveci klub u bh ima 2000 po utakmici
Nebi nista protiv da je Kasumu dao mjesto direktora a Sabrini odkaz, cisto covjek bolje komunicira a i HZ bi se stisale i pritisak bi se ogroman skino sa igraca.
Malo mi je zaparalo usi to da je rekao da ce dat interview tek dok sagleda situaciju, malo je to cudno. Od jula mjeseca si ukljucen u klub pozajmio si lovu odlucio da uzmes klub i 3 mjeseca posle toga izjavljujes da ces tek pocet listat papire..
Njegov prvi korak/ ci ce pokazat i reci sve o njemu prem po ovoj izjavi neznam sta da kazem osjecaji su pomjesani..
Sto se tice navijaca, mi smo narod koji nije zeljan uspjeha kontinuiteta, mi jednostavno volimo tudje vise nego svoje , mi smo narod jednog uspjeha i inata..
Mi da upadnemo u grupu le mi bi napunili stadion 2 utakmice trecu utakmicu bi bilo 9000 ljudi vec sledece godine u istoj toj grupi le max 20000 prve 2 trecu 7 k
I tako za 5 godina grupa bi se tretirala nako koda igramo sa velezom borcem zrinjskim
Zeljo je juce ovu tezu podtvrdio 100 10 k ljudi i sledeca utakmica 5-6 k jos u njih je tu extra 1000-2000 ljudi iz inata i straha od gasenja i frustracije sto u 15 godina nisu 7 puta ni evropu igrali..
Brazil
Newcastel
Dinamo kijev
Bazel
Borusija
Narod koji nezna da drzi kontinuitet koji nezeli da glasa a propada iseljava se po 150 k ljudi godisnje
-
- Kontakt:
Puno bolne istine u jednom postu.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 15:24Veoma dobra stvar je Ismirovo imenovanje na mjesto presjednika.
Brazil
Newcastel
Dinamo kijev
Bazel
Borusija
-
- Kontakt:
Neka, meni je jako pozitivno što će tek sada početi da "posmatra" Mirvić.
Ovi što su prvo skontali sve pa onda ušli u klub ispadoše totalni levati. Magla se prodaje na razne načine, tek kad stvarno postaneš dio svakodnevnih procesa, onda možeš neke stvari vidjeti.
Ovi što su prvo skontali sve pa onda ušli u klub ispadoše totalni levati. Magla se prodaje na razne načine, tek kad stvarno postaneš dio svakodnevnih procesa, onda možeš neke stvari vidjeti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel' to sve što se tiče današnje skupštine?
- ElCartel11
- Kontakt:
Umjesto da klepimo Bakirovu Jasminu, mi klepili Dzaferovu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 16:47Umjesto da klepimo Bakirovu Jasminu, mi klepili Dzaferovu

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hardzavi, OzmoodPinglewood i 60 gostiju.