Svaka čast.Jackk je napisao/la: ↑19 sep 2021, 14:26Pročitaj pravila jbga. To je jedini način da promijeniš mišljenje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 14:11Taj sam. Pojasni mi zašto ovo gore nije penal?
Dva potrebna uslova za penal u ovoj situaciji su ispunjena:
1. Prvi do lopte došao napadač
2. Postojao evidentan kontakt golmana i napadača nakon toga
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jasno se vidi da je Ramsdale izbio loptu. Pojedini bi trebali posjetiti ocnog ako ne trolaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Ne mislim da je ta veza problem. Veće je pitanje hoće li igrati Dier, Romero i Sanchez.Lillard je napisao/la: ↑19 sep 2021, 13:52Čekamo.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 13:46Lillarde, zna li se išta u vezi upitnih igrača? Čini se da svi mogu igrati.
Bude li opet bojažljivo sa trojcem Skipp, Hojbjerg i Dele, gubi se utakmica sigurno.
Zašto je korisnik @Otelo u ovoj mjeri opterećen Guardiolom, zna li se šta 

Napadač dolazi prvi do lopte (valjda je to ocigledno).
Nakon njegovog kontakta sa loptom, slijedi blagi kontakt sa loptom Ramsdalea, pri čemu lopta uopšte ne odlazi daleko od mjesta dešavanja (čak je Ramsdaleov kontakt usporio loptu).
Nakon toga slijedi direktan kontakt nogama koji mora biti penal, jer je lopta ostala u dometu napadača Burnleya.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
E jest momak uporan 
Prvi do lopte dolazi napadač Burnleya, tačno. Nakon što gura loptu ispred sebe, to se računa kao novi napad. U tom novom napadu, Ramsdale prvi dolazi do lopte, što se jasno vidi na snimku. I to nije faul, logično.
Eto, nećemo više o tome. Elementarne stvari.

Prvi do lopte dolazi napadač Burnleya, tačno. Nakon što gura loptu ispred sebe, to se računa kao novi napad. U tom novom napadu, Ramsdale prvi dolazi do lopte, što se jasno vidi na snimku. I to nije faul, logično.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobro ba ljudi, bolje za ligu Burnley da ispadne, ja recimo nemam ništa protiv toga da su oštećeni kao jučer. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Milion puta viđeno do sad gdje igrač pokupi prvo loptu i nakon toga iznese igrača i nikom ništa.Jackk je napisao/la: ↑19 sep 2021, 14:50E jest momak uporan
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije bolest sve sto boli, Alan Smit nam svakog dana to dokazuje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ronaldo ne može niti jedan duel dobiti. Neće mu dugo trebati da postane džoker s klupe. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A tko ce ga postaviti na klupu? Pa on ce ovdje igrati i polumrtav, ako treba. Isto je bilo i u Torinu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 15:23Ronaldo ne može niti jedan duel dobiti. Neće mu dugo trebati da postane džoker s klupe.![]()
⚽FK Garaže⚽
Ronaldo je vec godinama igrac manje u gradjenju igre al to nije sprijecilo intelektualca Olea da ga upari sa panjevima poput AWBa, Freda i minobacaca.
Proradili mehanizmi u Unitedu.
Varane je top.
Varane je top.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja se nadam da mogu ovo okrenuti. Nedostajao bi nam Ole.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Neka bolan, sačekaj kraj, da ne bi preokrenuli. Ne djeluje West Han kao tim koji može odbraniti gol do kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jel samo meni nešto šteka slika na SK1? Kao da je usporeno...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.