"Today we didn't win not because we didn't have a centre-forward, we didn't win because our process to make the buildup or give better balls for players up front were not good," he said. "When they are good, they can run, arrive in other positions.
"They had seven days to prepare, we had 10 minutes yesterday," he said.
Jel te sramota? Treći tim ti košta više od prve ekipe Southamptona i ti plačeš što si morao igrati u srijedu
Pa samo Grealish košta više od prvih 11 Southamptona jučer
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arsenal, trust the process, dvije pobjede, pet kola ako se ne varam dva gola sto je dovoljno za 6 bodova. Bude se.
Uz nedosudjen evidentan penal za Burnley nakon greske Whitea i Ramsdalea. Komedija od VARa ponistila penal, gdje je napadac ocito ranije dosao do lopte.
Naravno da licemjeri nisu to pomenuli nikako. Cak nakon te situacije nisu pricali o sudijama uopste. Na 0:0 u mirnoj utakmici su napisali barem 3 posta kako sudija grijesi na njihovu stetu.
Ja kontam ti se šališ juče kad ono ti ozbiljan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Today we didn't win not because we didn't have a centre-forward, we didn't win because our process to make the buildup or give better balls for players up front were not good," he said. "When they are good, they can run, arrive in other positions.
"They had seven days to prepare, we had 10 minutes yesterday," he said.
Jel te sramota? Treći tim ti košta više od prve ekipe Southamptona i ti plačeš što si morao igrati u srijedu
Pa samo Grealish košta više od prvih 11 Southamptona jučer
Ja ne znam je l' lik mozda trola navijace, ako ne onda je stvarno i on prolupao do kraja.
Arsenal, trust the process, dvije pobjede, pet kola ako se ne varam dva gola sto je dovoljno za 6 bodova. Bude se.
Uz nedosudjen evidentan penal za Burnley nakon greske Whitea i Ramsdalea. Komedija od VARa ponistila penal, gdje je napadac ocito ranije dosao do lopte.
Naravno da licemjeri nisu to pomenuli nikako. Cak nakon te situacije nisu pricali o sudijama uopste. Na 0:0 u mirnoj utakmici su napisali barem 3 posta kako sudija grijesi na njihovu stetu.
Nakon tolko sranja koja su nam se dogadjala sa sudackim odlukama mislim da je ok da jedna situacija 50-50 ode u nasu korist. Kolko puta se uopce var nije niti gledao kad je nekaj trebalo dosuditi za nas i tako glupo sudjenje imamo vec par sezona.