Ne bi smjelo biti ispod 7000,to bi vec bilo sramno.Termin dobar,ako ne bude kise+ i ako njihove smradove nekako puste bit ce sigurno 10.000+Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
Moja neko pretpostavka da će biti 0:0 oko 8K navijača i da ćemo gledati antifudbal sa mnogo kornera od kojih neće biti ništa. Niti smo mi a ni oni u nekoj formi možda oni imaju neki motiv zbog stotog rođendana kluba, a mi zbog domaćeg terena. Sve u svemu očekujem tvrdu utakmicu bez golova, sa nekoliko finih šansi na obe strane.
Sto se igre tice,oni lagano poceli dizati formu.Mogli komotno bez problema dobiti i Siroki i Velez jucer.
I njima i nama ove godine zadnja linija i odbrana opcenito katastrofa tako da treba ih napasti od prve sekunde.Inace uvijek kad ih napadnemo od pocetka dođemo do dobrog rezultata.Njima ekipa dno dna,imaju mozda 3 igraca od koji ti prijeti opasnost,mislim na Juricica koji je najopasniji,tu su i Bojo i Mujezinovic,ostalo sve mrtvi prosjek.
Nadam se da ce kod nas trio Bagaric-Bodul-Kobiljar biti raspolozeni,aBd i Fanimo da proba stisnuti zube jedno poluvrijeme

Samo pametno postaviti igru bez neki divlji formacija i izmisljanja pozicija igracima kao Sabanovic lijevi bek,Bagaric krilo itd.
Da smo dobili Siroki i Leotar donekle mogao bi biti zadoboljan bodom na derbiju,ovako sve osim pobjede katastrofa. 2:1 aBd (Kobiljar,Bodul)
Nadam se da ce Peljto suditi,Kaljanac isto ne bi bio los
SVI NA KOSEVO!!
Hajde internet navijaci dođite i pruzite podrsku bar u srijedu
Nemojte ovdje u toku utakmice 30 stranica po poluvremenu.To navijaci nijednog kluba na ovom forumu ne rade.Ostavite telefon bar 90 min jeb.emu