Nazalost njima je podrska veliki teret,tad jos losije igraju,a valjda proigraju upuceni su da je ovo vazna utakmica.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:23Sad treba na derbi napuniti što više, pružiti momcima podršku i da dignemo standarde polako
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BojkotAdo_77 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:31Nazalost njima je podrska veliki teret,tad jos losije igraju,a valjda proigraju upuceni su da je ovo vazna utakmica.Objektivac1946 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:23Sad treba na derbi napuniti što više, pružiti momcima podršku i da dignemo standarde polako

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kasum, Lemeš, Kapetanović i ne znam ko je još tu bio su Sabrinini šefovi a ne obrnuto. Ona njima polaže račune. Ti ljudi su kad god su htjeli, u pola noći/u pola dana, mogli istu tu Sabrinu da smijene. Nisu. Nisu nikad ni pomislili.samoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:24Pa najbolje da Mirvic i Tan postave nekoga ko je sposoban ali ne podoban nego neko ko ce da zna raditi i da postavi cilj gdje vidi FKS npr za 5 godinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:20Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogirati
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Ovo sto gledamo po meni vratili smo se negdje u 2015 god a sve zbog nesposobnog kadra
Po svjedočenju Sabrine, što je potvrdio i Kasum, a Kapetanović koji je tu bio prisutan nije opovrgao, je Sabrina podnijela njima (ona podnosi njima) ostavku. Ostavka je ako sam dobro zapamtio jednoglasno odbijena - što znači Sabrininu ostavku je odbio Kasum, odbio Lemeš i odbio Kapetanović, što opet znači da je za njen ostanak nakon prošle sezone odnosno sve do prije konferencije bio Kasum, bio Lemeš i bio Kapetanović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na utakmici FK Sarajevo - FK Leotar

- napoleon72
- Kontakt:
Uprava ne treba da slusa glas obicnih ljudi, to nijedna uprava na svijetu ne radi. Da su slusali glas obicnih ljudi, Husrefa bi ostavili u novembru 2019. i mi te godine garant ne bismo uzeli nista. Takodje ne treba ni da slusaju glas bivsih igraca, jer 90% bivsih igraca su lesinari koji su se javili kad se klub u pare uvalio. Gdje su bili prije 2014., sto nisu kupili koju sezonsku, dres, clansku? Takvi ljudi ne treba da se pitaju nista. Uprava je, koliko znam, organizovala sastanak sa vlasnicima clanskih i sezonskih ulaznica prije 1-2 god. To su pravi navijaci, znas da su tu svaku tekmu, a ne neki bivsi igraci koji su tu dok imaju ikakvih interesa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
Moja neko pretpostavka da će biti 0:0 oko 8K navijača i da ćemo gledati antifudbal sa mnogo kornera od kojih neće biti ništa. Niti smo mi a ni oni u nekoj formi možda oni imaju neki motiv zbog stotog rođendana kluba, a mi zbog domaćeg terena. Sve u svemu očekujem tvrdu utakmicu bez golova, sa nekoliko finih šansi na obe strane.
Moja neko pretpostavka da će biti 0:0 oko 8K navijača i da ćemo gledati antifudbal sa mnogo kornera od kojih neće biti ništa. Niti smo mi a ni oni u nekoj formi možda oni imaju neki motiv zbog stotog rođendana kluba, a mi zbog domaćeg terena. Sve u svemu očekujem tvrdu utakmicu bez golova, sa nekoliko finih šansi na obe strane.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
5k navijaca, s ostalim se slazem. Jos nije utvrdjeno kako ce rijesit problem navijaca, al postoje indicije da bude otvorena juzna tribina sa cijenom 10 KM. Ako budu i navijaci Zelje mogli uci, moglo bi bit 7-8 hiljada.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
8-10 hiljada, 1:1 ili 2:1, traljava igra na obje straneFoux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
-
- Kontakt:
To se ide izgleda zbog ljudi koji rade u klubu na utakmicu, a ne zbog kluba za koji se navija.Ado_77 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:11Navijaci im nisu oprostili gubitak titule,ja znam 10 momaka koji su stalno na utakmicama,a ne idu ove sezone nikako,dok se ne promjeni sve za360 stepeni,stalne turbulencije,lazne informacije,to utice na posjetu sad ce neko reci a ljubav prema klubu to razumijem,ali ljudi nisu ovce.Iz godine u godinu sve gore u organizaciji kluba.![]()
Između 4 i 6 hiljada ljudi. Dobijamo 2-1, moguć penal i(li) crveni.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
- 19BordoBijeli46
Stalno neki izgovori kada treba na utakmicu. Kiša,loša uprava,loši rezultati...
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ne ide al kad ovi sto rade u klubu ignorišu navijace onda dobiješ 1500 ljudi na utakmici.fks74 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:55To se ide izgleda zbog ljudi koji rade u klubu na utakmicu, a ne zbog kluba za koji se navija.Ado_77 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:11Navijaci im nisu oprostili gubitak titule,ja znam 10 momaka koji su stalno na utakmicama,a ne idu ove sezone nikako,dok se ne promjeni sve za360 stepeni,stalne turbulencije,lazne informacije,to utice na posjetu sad ce neko reci a ljubav prema klubu to razumijem,ali ljudi nisu ovce.Iz godine u godinu sve gore u organizaciji kluba.![]()
1500 koliko sam ja cuo su dobili karata. Mislim da je to onaj dio bez stepenica na jugu.napoleon72 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:435k navijaca, s ostalim se slazem. Jos nije utvrdjeno kako ce rijesit problem navijaca, al postoje indicije da bude otvorena juzna tribina sa cijenom 10 KM. Ako budu i navijaci Zelje mogli uci, moglo bi bit 7-8 hiljada.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
Ovo je mahalaska sto sam cuo da se ogradim odmah

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drug nisi razumio sta sam napisao, ljudi vole klub ,a ne mogu da trpe da im neko vrijedja inteligenciju,to ljude boli .fks74 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:55To se ide izgleda zbog ljudi koji rade u klubu na utakmicu, a ne zbog kluba za koji se navija.Ado_77 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:11Navijaci im nisu oprostili gubitak titule,ja znam 10 momaka koji su stalno na utakmicama,a ne idu ove sezone nikako,dok se ne promjeni sve za360 stepeni,stalne turbulencije,lazne informacije,to utice na posjetu sad ce neko reci a ljubav prema klubu to razumijem,ali ljudi nisu ovce.Iz godine u godinu sve gore u organizaciji kluba.![]()
-
- Kontakt:
I prije je bilo kiša, loša uprava, loši rezultati pa se dolazi u vecem broju. Sad je problem sto su ljudi ravnodušni. Zatvorenost, lazna obecanja, manipulacije od ljudi koji vode klub doveli su do nikad manje posjete. I na to sve ne mozes im ništa, imaju investitora i rade sta hoce. Prije su ljudi imali osjecaj da mogu nesto promjeniti pa su dolazili radovali se protestovali, sad su vidjeli da ne mogu nista i ne dolaze.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:59Stalno neki izgovori kada treba na utakmicu. Kiša,loša uprava,loši rezultati...
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 sep 2021, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Da, i ja sam cuo slicno.miky_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:011500 koliko sam ja cuo su dobili karata. Mislim da je to onaj dio bez stepenica na jugu.napoleon72 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:435k navijaca, s ostalim se slazem. Jos nije utvrdjeno kako ce rijesit problem navijaca, al postoje indicije da bude otvorena juzna tribina sa cijenom 10 KM. Ako budu i navijaci Zelje mogli uci, moglo bi bit 7-8 hiljada.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:41Raja hajmo sad iskreno koja su vaša očekivanja od derbija? Koliko navijača će biti, rezultat i kakvu igru očekujete?
Ovo je mahalaska sto sam cuo da se ogradim odmah![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kakve ti šupljake već danima pišešArnelv52 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:34Kasum, Lemeš, Kapetanović i ne znam ko je još tu bio su Sabrinini šefovi a ne obrnuto. Ona njima polaže račune. Ti ljudi su kad god su htjeli, u pola noći/u pola dana, mogli istu tu Sabrinu da smijene. Nisu. Nisu nikad ni pomislili.samoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:24Pa najbolje da Mirvic i Tan postave nekoga ko je sposoban ali ne podoban nego neko ko ce da zna raditi i da postavi cilj gdje vidi FKS npr za 5 godinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:20
Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogirati
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Ovo sto gledamo po meni vratili smo se negdje u 2015 god a sve zbog nesposobnog kadra
Po svjedočenju Sabrine, što je potvrdio i Kasum, a Kapetanović koji je tu bio prisutan nije opovrgao, je Sabrina podnijela njima (ona podnosi njima) ostavku. Ostavka je ako sam dobro zapamtio jednoglasno odbijena - što znači Sabrininu ostavku je odbio Kasum, odbio Lemeš i odbio Kapetanović, što opet znači da je za njen ostanak nakon prošle sezone odnosno sve do prije konferencije bio Kasum, bio Lemeš i bio Kapetanović.

Ponašaš se kao pravi bot, a još što je najtužnije prodaješ nekakvo knjiško "znanje", koje ovdje apsolutno vodu ne pije.
Što se tiče generalno kluba da bacim još jedan komentar prije nego se odjavim ovo se treba rasplesti na način da ulica prestane razmišljati kako sve zna. Ponižavanje je misliti da znaš sve o nečemu za šta je neko trošio godine i godine fakulteta da to i nauči. Ne govorim o sebi nego generalno o situaciji. Ljudi se petljaju tamo gdje im nije mjesto.
Mi kao navijači moramo odustati od fix ideje da će Tan ili bilo ko drugi nama kupovati poklone i paketiće. Toga nema. Investirati znači kupiti da ti pravi prinos. Investiranje nije ono što često čujem od ljudi "kupio sam auto, sad investiram u njega". To neko može zvati investicijom ali to nije investicija. Očekivati da ćeš Tana praviti budalom na način da mu se objašnjava kako "mora sad uložiti da bi mu se kasnije isplatilo" je promašena strategija. Tako ne funkcioniše svijet. Tako funkcionišu laici koji ne znaju kako sa parama.
Naša jedina strategija mora da bude proizvodnja akademskih igrača ali da ti igrači budu odredjenog kvaliteta. Nihad Mujakić nije kvalitativni standard koji želimo. Ako se i takav desi - dobar, može igrati kod nas ali nama iz akademije moraju da dolaze bolji igrači.
Pošto mi bolje igrače nikad poslije rata nismo ni proizveli sa tim treba imati strpljenja. Mi o tome ne znamo ništa i nije sramota sebi priznati da nešto ne znaš jer će ti to priznanje dati čvrste temelje da ideš naprijed. Sve dok nešto ne uspiješ raditi u ponavljanju znači da to još ne znaš.
Nama pod hitno treba i dobar teren jer i taj dobar teren utiče na svašta nešta u klubu. To dvoje u nekom obimu bi bilo fino da finansira investitor ili da se isfinansira nekim oblikom vanrednog priliva jer mi kroz naš budžet nismo u stanju da to završimo. Sve mimo toga je bojim se samo san.
Sve ostalo treba finansirati iz vlastitih sredstava koji su opet iz nekoliko razloga "budi bog s nama". To znači da se u startu mora prestati sa računanjem na neke bajne pare od investitora i prihvatiti da imamo malu ekipu koja ima rep i glavu jer toliko para mi možemo što znači slikovito da se izrazim da smo mi klub za oko 5 miliona maraka u vrh glave.
Ekipa koja ima rep i glavu mora da bude na okupu duži niz godina i da ima kontinuitet - da jedna odredjena grupa igrača uvijek bude tu dovoljno dugo, mora da se vodi računa o tome da ne dodjemo u situaciju kako moramo pola ekipe mijenjati u jednom prelaznom roku jer to ne vodi ničem dobrom.
Mi kao navijači moramo odustati od fix ideje da će Tan ili bilo ko drugi nama kupovati poklone i paketiće. Toga nema. Investirati znači kupiti da ti pravi prinos. Investiranje nije ono što često čujem od ljudi "kupio sam auto, sad investiram u njega". To neko može zvati investicijom ali to nije investicija. Očekivati da ćeš Tana praviti budalom na način da mu se objašnjava kako "mora sad uložiti da bi mu se kasnije isplatilo" je promašena strategija. Tako ne funkcioniše svijet. Tako funkcionišu laici koji ne znaju kako sa parama.
Naša jedina strategija mora da bude proizvodnja akademskih igrača ali da ti igrači budu odredjenog kvaliteta. Nihad Mujakić nije kvalitativni standard koji želimo. Ako se i takav desi - dobar, može igrati kod nas ali nama iz akademije moraju da dolaze bolji igrači.
Pošto mi bolje igrače nikad poslije rata nismo ni proizveli sa tim treba imati strpljenja. Mi o tome ne znamo ništa i nije sramota sebi priznati da nešto ne znaš jer će ti to priznanje dati čvrste temelje da ideš naprijed. Sve dok nešto ne uspiješ raditi u ponavljanju znači da to još ne znaš.
Nama pod hitno treba i dobar teren jer i taj dobar teren utiče na svašta nešta u klubu. To dvoje u nekom obimu bi bilo fino da finansira investitor ili da se isfinansira nekim oblikom vanrednog priliva jer mi kroz naš budžet nismo u stanju da to završimo. Sve mimo toga je bojim se samo san.
Sve ostalo treba finansirati iz vlastitih sredstava koji su opet iz nekoliko razloga "budi bog s nama". To znači da se u startu mora prestati sa računanjem na neke bajne pare od investitora i prihvatiti da imamo malu ekipu koja ima rep i glavu jer toliko para mi možemo što znači slikovito da se izrazim da smo mi klub za oko 5 miliona maraka u vrh glave.
Ekipa koja ima rep i glavu mora da bude na okupu duži niz godina i da ima kontinuitet - da jedna odredjena grupa igrača uvijek bude tu dovoljno dugo, mora da se vodi računa o tome da ne dodjemo u situaciju kako moramo pola ekipe mijenjati u jednom prelaznom roku jer to ne vodi ničem dobrom.
Još je tužnije što vidim da ne pije.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:14
Kakve ti šupljake već danima pišeš![]()
Ponašaš se kao pravi bot, a još što je najtužnije prodaješ nekakvo knjiško "znanje", koje ovdje apsolutno vodu ne pije.