Pa skoro svi su otišli, Lemes, Kapetanovic, od prije rumeni, Kasum, samo je jos Sabrina ostala, nema vise niko, ako Bog da i ona da ode ubrzo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jbg,jel ih to i u srijedu nema?Ne znam kako to,zar nisu registrovani i uneseni u comet?mma_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:09Ma da mogu igrati bio bi mi tu i Lazic i mozda Sevelj ako ima kvalitet..Naravno i Fanimo bi bio tu.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:00To je ta možda Lazić ispred Dupovca.mma_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 01:00Dizdarevic
Kurdic Dupovac Trako
Sabanovic Kapic Djokanovic Pidro
Bodul Kobiljar
Bagaric
Nadam se da je i Sablic vidjeo da su Oremus i Heba skroz neupotrebljivi trenutno u ekipi kao i da Ahmetovic vise ne moze igrati ozb fudbal a o Bagaricu na krilu da ne govorim.
I da nema potrebe zavaljivati Sabanovica lijevo kad ga je koliko toliko krenulo.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa ostala je glava koja se za sve pitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:12Pa skoro svi su otišli, Lemes, Kapetanovic, od prije rumeni, Kasum, samo je jos Sabrina ostala, nema vise niko, ako Bog da i ona da ode ubrzo
Mislis da je mogo Kasum ili Lemes il bilo ko ista dok ona ne aminuje?
Kazu neki slabo ljudi dolazi, nema raje i navijaca.
Logicno da nema jer su ljudi razocarani, prevareni, izmanipulisani i dobro je da ih ikako jos ima na stadionu. Da je nama predsjednik kluba Mučo i da se hranimo u Dandiju pa bi ja rekao Ok to je sto imamo od igraca, nemamo bolje i ajmo dati podrsku. A podrsku dajemo i davat cemo i dalje.
Bezobrazluk je da ti imas stranog investitora vec 7-8 god i ko god je bio u upravi zadnjih 7-8 godina uspio je da lopatom uzme, otme, unakazi, razvali sve dobro sto se pocelo raditi(cast pojedincima al njih je toliko malo da nista nisu mogli da urade i sacuvaju klub o lopovske hobotnice). Udara to na inteligenciju svakog bolesnika bordo boje a ima nas mashala.
Zar smo toliko pogan narod pitam se godinama da nam lopovluk i licna promocija tece u krvi.
Sto bi reko anamo onaj treba se svojski potruditi pa ne znati za 7-8 godina napraviti klub bar za BiH uslove da odskace od ostalih. Treba i to znati.
Logicno da nema jer su ljudi razocarani, prevareni, izmanipulisani i dobro je da ih ikako jos ima na stadionu. Da je nama predsjednik kluba Mučo i da se hranimo u Dandiju pa bi ja rekao Ok to je sto imamo od igraca, nemamo bolje i ajmo dati podrsku. A podrsku dajemo i davat cemo i dalje.
Bezobrazluk je da ti imas stranog investitora vec 7-8 god i ko god je bio u upravi zadnjih 7-8 godina uspio je da lopatom uzme, otme, unakazi, razvali sve dobro sto se pocelo raditi(cast pojedincima al njih je toliko malo da nista nisu mogli da urade i sacuvaju klub o lopovske hobotnice). Udara to na inteligenciju svakog bolesnika bordo boje a ima nas mashala.
Zar smo toliko pogan narod pitam se godinama da nam lopovluk i licna promocija tece u krvi.
Sto bi reko anamo onaj treba se svojski potruditi pa ne znati za 7-8 godina napraviti klub bar za BiH uslove da odskace od ostalih. Treba i to znati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogiratisamoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:16Pa ostala je glava koja se za sve pitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:12Pa skoro svi su otišli, Lemes, Kapetanovic, od prije rumeni, Kasum, samo je jos Sabrina ostala, nema vise niko, ako Bog da i ona da ode ubrzo
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Na proslavi titule 2015. 25000 navijaca, na proslavi duple krune 2019. jedva 15 hiljada. Razloga je bezbroj, al najveci je odlazak raje iz BiH. Ako svako od nas standardnih 2 milje zna samo po jednog navijaca koji je prije isao svaku tekmu a sad je vani, to su ti automatski jos dvije milje. A svi znamo 100% vise od jedne osobe. Mi smo tih godina s 2-3 auta dolazili, sad jedva s jednim se skuckamo. A novu raju je bas tesko animirat u vremenu kad ljudi imaju kuci 25 sportskih kanala, a djeca gledaju naku Zagu i Filipa. Ja kao dijete na koljenima klecao pred dajdzom da me vodi na tekmu, sad spomenem.malom rodjaku da ga vodim na tekmu, on glavu okrene i uzme tablet u ruke. Dalje, raji je pun qrac i kisa, hladnoce, svega. Ja od grada do stadiona u petak mokar ko.cep, sjedim na mokroj stolici, onaj vjetar zapuha, i evo 2 dana ustat nmg iz kreveta. Nije mi vise 15 godina, yebo ga Kosevo i Zilic i neke kampanje "Kosevo Sarajevu". Ni moji unuci krov na tom stadionu nece docekat. Stadion uslovan od maja do septembra, sve ostalo je trazenje cepa i izazivanje sudbine. Tacno zavidim ovim jaranima strumfovima.kad bez kisobrana i hrpe novina krenu na tekmu.Zeko87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 05:32Ja mislim da još nista nije gotovo i da se sezona ne smije otpisati. Sreća koja prati Tuzlu iz kola u kolo je nevjerovatna, od one nezaslužene pobjede na Koševu pa do sinošnjeg gola u sudijskoj nadoknadi... I to je pitanje vremena kad će stati.
Bitno je da prestanemo gubiti bodove na Koševu, sa puno slabijim generacijama smo znali vezati po 10-15 utakmica bez poraza na Koševu. Uvukao se nekakav luzerski mentalitet iako smo se navikli na trofeje koje ostale ekipe sanjaju.
Ne znam stvarno šta je problem pa Sarajevo skoro pa i nema navijače, sve se svelo pa bazu od 3 milje. Mislim da u derbiju nećemo nabaciti 7 milja.
Ima li iko u klubu da se pozabavi marketingom, počne animirati omladinu po školama, privlačiti na tribine ljude sa porodicama, udahnuti neku emociju u ovo sve...
Postali smo tako sterilan klub da i najveći fanatici gube emocije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa najbolje da Mirvic i Tan postave nekoga ko je sposoban ali ne podoban nego neko ko ce da zna raditi i da postavi cilj gdje vidi FKS npr za 5 godinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:20Kad nema nikoga uz sebe kao podrsku, odmah je i ona puno vise ograničena, npr Kasum je podržavao nju, a od danas ga vise nema. Sto znaci ako se zeli, vrlo lako se može nogiratisamoSA je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:16Pa ostala je glava koja se za sve pitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:12
Pa skoro svi su otišli, Lemes, Kapetanovic, od prije rumeni, Kasum, samo je jos Sabrina ostala, nema vise niko, ako Bog da i ona da ode ubrzo
Ko ce sad uci ako je Zukic odustao ?
Ovo sto gledamo po meni vratili smo se negdje u 2015 god a sve zbog nesposobnog kadra
-
- Kontakt:
Danas-vrlo bitna skupstina
Ponedeljak-Izvlacenje 1/16 kupa BiH i ulaznice za derbi u prodaji
Utorak-press za derbi i posljednje pripreme
Srijeda-Derbi
Ja da se pitam ovako bi nesto u srijedu:
......................................Bagaric.................................................
Kobiljar..........................Bodul..........................Fanimo(
)
..........................Djokanovic.......Kapic......................................
Pidro(
)........Dupovac......Trako.......................Sabanovic
......................................Dizdarevic.............................................
Valjali bi nam Lazic i Sevelj,nez kako ne mogu igrati kad su registrovani...
A ne mogu ni opisati koliko bi nam valjao Fanimo.Cisto sumjajm da ce igrati,nadam se da ce nekako stitsnuti zube jedno poluvrijeme.Ako ne bude mogao Fanimo onda Kobiljar prelazi desno,Krle ide lijevo
Htjeo sam staviti mozda Oremusa lijevo ali realno on nije nista bolji od Pidre trenutno,pogotovo jos ako ga stavis na neprirodnu poziciju
Trako zasluzio da bude u prvi 11 apsolutno
Ponedeljak-Izvlacenje 1/16 kupa BiH i ulaznice za derbi u prodaji
Utorak-press za derbi i posljednje pripreme
Srijeda-Derbi
Ja da se pitam ovako bi nesto u srijedu:
......................................Bagaric.................................................
Kobiljar..........................Bodul..........................Fanimo(

..........................Djokanovic.......Kapic......................................
Pidro(

......................................Dizdarevic.............................................
Valjali bi nam Lazic i Sevelj,nez kako ne mogu igrati kad su registrovani...
A ne mogu ni opisati koliko bi nam valjao Fanimo.Cisto sumjajm da ce igrati,nadam se da ce nekako stitsnuti zube jedno poluvrijeme.Ako ne bude mogao Fanimo onda Kobiljar prelazi desno,Krle ide lijevo

Htjeo sam staviti mozda Oremusa lijevo ali realno on nije nista bolji od Pidre trenutno,pogotovo jos ako ga stavis na neprirodnu poziciju
Trako zasluzio da bude u prvi 11 apsolutno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam brate,ali opet je pitanje za Lazica i Sevelja kako bi to sve izgledalo bez utakmica toliko vremena itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:15Jbg,jel ih to i u srijedu nema?Ne znam kako to,zar nisu registrovani i uneseni u comet?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To je to, potpuno se slažem. Tuga je što klub nema strategiju niti cilj u najavi, pa da se radi nešto na toj problematici.napoleon72 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:22Na proslavi titule 2015. 25000 navijaca, na proslavi duple krune 2019. jedva 15 hiljada. Razloga je bezbroj, al najveci je odlazak raje iz BiH. Ako svako od nas standardnih 2 milje zna samo po jednog navijaca koji je prije isao svaku tekmu a sad je vani, to su ti automatski jos dvije milje. A svi znamo 100% vise od jedne osobe. Mi smo tih godina s 2-3 auta dolazili, sad jedva s jednim se skuckamo. A novu raju je bas tesko animirat u vremenu kad ljudi imaju kuci 25 sportskih kanala, a djeca gledaju naku Zagu i Filipa. Ja kao dijete na koljenima klecao pred dajdzom da me vodi na tekmu, sad spomenem.malom rodjaku da ga vodim na tekmu, on glavu okrene i uzme tablet u ruke. Dalje, raji je pun qrac i kisa, hladnoce, svega. Ja od grada do stadiona u petak mokar ko.cep, sjedim na mokroj stolici, onaj vjetar zapuha, i evo 2 dana ustat nmg iz kreveta. Nije mi vise 15 godina, yebo ga Kosevo i Zilic i neke kampanje "Kosevo Sarajevu". Ni moji unuci krov na tom stadionu nece docekat. Stadion uslovan od maja do septembra, sve ostalo je trazenje cepa i izazivanje sudbine. Tacno zavidim ovim jaranima strumfovima.kad bez kisobrana i hrpe novina krenu na tekmu.Zeko87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 05:32Ja mislim da još nista nije gotovo i da se sezona ne smije otpisati. Sreća koja prati Tuzlu iz kola u kolo je nevjerovatna, od one nezaslužene pobjede na Koševu pa do sinošnjeg gola u sudijskoj nadoknadi... I to je pitanje vremena kad će stati.
Bitno je da prestanemo gubiti bodove na Koševu, sa puno slabijim generacijama smo znali vezati po 10-15 utakmica bez poraza na Koševu. Uvukao se nekakav luzerski mentalitet iako smo se navikli na trofeje koje ostale ekipe sanjaju.
Ne znam stvarno šta je problem pa Sarajevo skoro pa i nema navijače, sve se svelo pa bazu od 3 milje. Mislim da u derbiju nećemo nabaciti 7 milja.
Ima li iko u klubu da se pozabavi marketingom, počne animirati omladinu po školama, privlačiti na tribine ljude sa porodicama, udahnuti neku emociju u ovo sve...
Da se krene sa inicijativom, "pokrijmo istočnu tribinu" mislim da bi se vrlo brzo došlo do konkretnih pomaka. Osjetili bi mnogi potrebu da budu dio te priče, zarade koji politički poen, kod nekoga bi proradila ljubav prema klubu. Sa tim bi se dobilo nešto. Imao bi sigurnih barem još 500-1000 ljudi kojima je to često odlučujući faktor dolaska na Koševo.
Promocija kluba se mora vršiti na razne načine, graditi brend, prići novoj generaciji djece, osmisliti neke kampanje. Odlaze ljudi i iz drugih gradova pa se ljudi otimaju za karte Veleža isl. A ljudi nam pušu u leđa koliko god lošu sezonu da imamo, napraviš i pokriše stadion preko noći. Mi ne možemo u teorije da pričamo o pokrivanju jedne tribine kao da je Mega structure sa National geography...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 19 sep 2021, 10:45, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
U želješčaru nisu razočarani, zato ih uvijek mnogo dolazi ?ado-hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:16Kazu neki slabo ljudi dolazi, nema raje i navijaca.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne dolazi ih mnogo već dođe neki prosjek a stadion im je pokriven. Treba prestati spominjati jednu utakmicu jer su tu slavili najveći mogući jubilej, što ih onda ne dođe svaku utakmicu 10K kao sinoć nego 3-4 puta manje?fks74 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:42U želješčaru nisu razočarani, zato ih uvijek mnogo dolazi ?ado-hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:16Kazu neki slabo ljudi dolazi, nema raje i navijaca.
Sto bi reko anamo onaj treba se svojski potruditi pa ne znati za 7-8 godina napraviti klub bar za BiH uslove da odskace od ostalih. Treba i to znati.![]()
Stadion je uslovniji, ne igraju radnim danima kao mi i sve to utiče na posjetu.
S ovim ne želim da pravdam našu lošu posjetu nego da ispravim to što si naveo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Promocija kluba je zadnjih godinu-dvije katastrofa. Isto kao da je cilj udaljiti klub od navijača. Evo nalazio si se u finansijskoj krizi prije par sedmica, ti derbi kola najavljujes 10 sati pred početak utakmice, dođe ti 3 milje ljudi maks i ti kao zadovoljan. Pa prije je čitav grad bio pun plakata kad bi Drina došča, Vitez, još da je govorim ako bi došao Velež ili Borac. Valjda ti mora biti u interesu što više ljudi privući na stadion da i eto na kraju zaradiš nešto od karata, a ne odštampati 20 hiljada karata i prodati samo 2000. Danas svako ima neku društvenu mrežu barem, i to se može promovisati nešto. Bila priča učlaniš se u klub, imaš pristup "ekskluzivnim" druženjima kad bi se organizovali, ovome, onome. I od tog ništa nema. Ovima je u interesu što više para dobiti i završiti radni dan sa punim džepom, ali zaboravljaju da im je glavni prihod od navijača koji će kupiti kartu za tekmu, pa možda neku majicu, dres u fan shopu i slično. A da ne pričamo o lažnom marketingu o vezi stadiona, ulaganja i to. Eto potpisali smo to sa općinom i šta sad imamo? Na utakmici protiv Leotara pola istočne tribine poplavljeno, spremno za ribolov. Malo mi je tužno da navijači moraju više promovisati klub nego što se klub sam promoviše. UNFKS svaku utakmicu poziva, promoviše i grupu ali i klub kao cjelinu. Ali evo izgleda da stvari idu "nabolje". Vidim po FB/Instagramu da su aktivniji što se tiče toga, pa evo uveli u te porodične tribine i sve ali je opet to daleko od nivoa gdje moramo biti.Zeko87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:40To je to, potpuno se slažem. Tuga je što klub nema strategiju niti cilj u najavi, pa da se radi nešto na toj problematici.napoleon72 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:22Na proslavi titule 2015. 25000 navijaca, na proslavi duple krune 2019. jedva 15 hiljada. Razloga je bezbroj, al najveci je odlazak raje iz BiH. Ako svako od nas standardnih 2 milje zna samo po jednog navijaca koji je prije isao svaku tekmu a sad je vani, to su ti automatski jos dvije milje. A svi znamo 100% vise od jedne osobe. Mi smo tih godina s 2-3 auta dolazili, sad jedva s jednim se skuckamo. A novu raju je bas tesko animirat u vremenu kad ljudi imaju kuci 25 sportskih kanala, a djeca gledaju naku Zagu i Filipa. Ja kao dijete na koljenima klecao pred dajdzom da me vodi na tekmu, sad spomenem.malom rodjaku da ga vodim na tekmu, on glavu okrene i uzme tablet u ruke. Dalje, raji je pun qrac i kisa, hladnoce, svega. Ja od grada do stadiona u petak mokar ko.cep, sjedim na mokroj stolici, onaj vjetar zapuha, i evo 2 dana ustat nmg iz kreveta. Nije mi vise 15 godina, yebo ga Kosevo i Zilic i neke kampanje "Kosevo Sarajevu". Ni moji unuci krov na tom stadionu nece docekat. Stadion uslovan od maja do septembra, sve ostalo je trazenje cepa i izazivanje sudbine. Tacno zavidim ovim jaranima strumfovima.kad bez kisobrana i hrpe novina krenu na tekmu.Zeko87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 05:32Ja mislim da još nista nije gotovo i da se sezona ne smije otpisati. Sreća koja prati Tuzlu iz kola u kolo je nevjerovatna, od one nezaslužene pobjede na Koševu pa do sinošnjeg gola u sudijskoj nadoknadi... I to je pitanje vremena kad će stati.
Da se krene sa inicijativom, "pokrijmo istočnu tribinu" mislim da bi se vrlo brzo došlo do konkretnih pomaka. Osjetili bi mnogi potrebu da budu dio te priče, zarade koji politički poen, kod nekoga bi proradila ljubav prema klubu. Sa tim bi se dobilo nešto. Imao bi sigurnih barem još 500-1000 ljudi kojima je to često odlučujući faktor dolaska na Koševo.
Promocija kluba se mora vršiti na razne načine, graditi brend, prići novoj generaciji djece, osmisliti neke kampanje. Odlaze ljudi i iz drugih gradova pa se ljudi otimaju za karte Veleža isl. A ljudi nam pušu u leđa koliko god lošu sezonu da imamo, napraviš i pokriše stadion preko noći. Mi ne možemo u teorije da pričamo o pokrivanju jedne tribine kao da je Mega structure sa National geography...
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Kažu zbog situacije u klubu raja razočarana i slabo dolazi. Niko nije spomenuo tribine i stadion, većinom je lijepo vrijeme a posjeta katastrofa. Bili smo bez poraza godinu i više pa je dolazilo 2-3 milje na utakmicu. To se ne može opravdati ni sa čime.MortemHz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:03Ne dolazi ih mnogo već dođe neki prosjek a stadion im je pokriven. Treba prestati spominjati jednu utakmicu jer su tu slavili najveći mogući jubilej, što ih onda ne dođe svaku utakmicu 10K kao sinoć nego 3-4 puta manje?fks74 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:42U želješčaru nisu razočarani, zato ih uvijek mnogo dolazi ?ado-hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:16Kazu neki slabo ljudi dolazi, nema raje i navijaca.
Sto bi reko anamo onaj treba se svojski potruditi pa ne znati za 7-8 godina napraviti klub bar za BiH uslove da odskace od ostalih. Treba i to znati.![]()
Navijaci im nisu oprostili gubitak titule,ja znam 10 momaka koji su stalno na utakmicama,a ne idu ove sezone nikako,dok se ne promjeni sve za360 stepeni,stalne turbulencije,lazne informacije,to utice na posjetu sad ce neko reci a ljubav prema klubu to razumijem,ali ljudi nisu ovce.Iz godine u godinu sve gore u organizaciji kluba. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bila je duplo bolja posjeta. Zvanično 5.161 još nije jedan derbi odigran na Koševu gdje bi bilo 15K ljudi što bi drastično podiglo prosjek.fks74 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:10Kažu zbog situacije u klubu raja razočarana i slabo dolazi. Niko nije spomenuo tribine i stadion, većinom je lijepo vrijeme a posjeta katastrofa. Bili smo bez poraza godinu i više pa je dolazilo 2-3 milje na utakmicu. To se ne može opravdati ni sa čime.MortemHz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:03Ne dolazi ih mnogo već dođe neki prosjek a stadion im je pokriven. Treba prestati spominjati jednu utakmicu jer su tu slavili najveći mogući jubilej, što ih onda ne dođe svaku utakmicu 10K kao sinoć nego 3-4 puta manje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Miodrag Ješić trener
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Pa dok smo bili bez poraza nije ni bilo navijaca
Publika se vratila poslije prokockanih 13 bodova i onog kraha u finisu sezone. I opet je protiv Milsamija bila odlicna posjeta. Velez ne treba gledat kao referencu, zive najljepsu pricu od rata pa ovamo. Oni su sad u levelu nas kad je Tan tek dosao, kad smo i mi imali 6-7 milja svaku utakmicu, u finalu kupa protiv Celika 12 milja itd. Onda smo vrhunac dozivjeli u narednoj sezoni, prvo Gladbach i 30 milja, pa onda tamo 2 milje u Gradaccu, 10+ hiljada svaku domacu u finisu sezone (Zrinja, Siroki, Zeljo i Sloboda po 20+ hiljada), gostovanja u Vitezu 2-3 hiljade itd. Od Slobode je krenuo lagani pad posjete, vec protiv Lecha jedva 16 hiljada, i onda sezona 15/16 nikad nismo 10 hiljada prebacili. Finale kupa 16/17 na tribinama 7 milja. Jednostavno odliv stanovnistva, plus neuslovnost stadiona. Rezultati manje vise, jesu faktor za 5%, najvise 10% navijaca. Ko je spreman da kisne i smrzava se, doci ce i kad smo prvi i kad smo zadnji na tabeli.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sad treba na derbi napuniti što više, pružiti momcima podršku i da dignemo standarde polako
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Mi smo se izdigli u mnogim stvarima kako je tu investitor, osvajali se i trofeji. I sad se ocekuje vise, a obecali su stabilnost, iskorak, stadion. I umjesto da se to i desi mi smo u kanalu kao prije 10 godina. Mi sad imamo kontra efekat sto imamo investitora ljudima pun kufer lazni obecanja i dosta ljudi je u fazonu eto vam Sabrina i investitor nek vode klub, nema povezanosti kluba i ljudi. I ovdje cesto se moze procitati klub je Tanov koga briga sta misle navijaci, bivsi igraci, obicni ljudi, a onda se pitamo sto je malo ljudi na Koševu. Ključna stvar je da uprava nadje model da vrati osjecaj navijačima da su bitni i da je ovo njihov klub u suprotnom Sarajevo ce imati sve manje i manje navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.