FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kasum vidio, da necemo ni Evropu izboriti pa se ispalio sto prije bolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
I onda dodju branioci ovdje pisati u fazonu " samo nek je otjerala taldzije iz kluba"ado-hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 00:43Rade skauti punom parom.
Ima igraca zapisanih u tekama ko kamenja ispod mostova, medjutim to prolazi rigoronze provjere kod Nase Direktorice. Nije isto 5% 7% 10% ili mašala 15% u dzep ako se čvakne od narednog transfera.
Tako da ne moze bas ni svako igrati za velikana sa Koseva![]()

-
- Kontakt:
Dizdarevic
Kurdic Dupovac Trako
Sabanovic Kapic Djokanovic Pidro
Bodul Kobiljar
Bagaric
Nadam se da je i Sablic vidjeo da su Oremus i Heba skroz neupotrebljivi trenutno u ekipi kao i da Ahmetovic vise ne moze igrati ozb fudbal a o Bagaricu na krilu da ne govorim.
I da nema potrebe zavaljivati Sabanovica lijevo kad ga je koliko toliko krenulo.
Kurdic Dupovac Trako
Bodul Kobiljar
Bagaric
Nadam se da je i Sablic vidjeo da su Oremus i Heba skroz neupotrebljivi trenutno u ekipi kao i da Ahmetovic vise ne moze igrati ozb fudbal a o Bagaricu na krilu da ne govorim.
I da nema potrebe zavaljivati Sabanovica lijevo kad ga je koliko toliko krenulo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta ba i svinjski otis'o na 7 bodova prednosti....Auuu punooo bgm, konto sam da su oni bar na 4...Jos sad veseo raspored ide...dzaba opet se puno bodova prosulo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hahahahahahahah igrač odigra dobro par tekmi, odmah bi ih ganjali i dovodili. Ispade pola lige ima mjesto kod nas, a 95% njih bi se pogubilo kad bi čuli prvi zvižduk na Koševu. Ne blamirajte se, igrača dobro treba procijeniti i sagledati milion faktora da bi ga doveo u klub kao što je FKS. Onaj tamo razvaljuje u Radniku, Leotaru i ostalim ekipama (poštovanje prema tim klubovima), i eto treba ga dovesti odmah. Uozbiljite se s tim trčanjem pred rudu. Da je sve kako treba, igrač treba da prođe dobre analize prije nego li dođe kod nas, a ne da se gleda i sudi na osnovu par dobrih tekmi ili Transfermarktu.
Meni je zao sto se Doffo nije doveo, kako bi on valjao
-
- Kontakt:
Ma bezveze nas poredite sa Zrinjskim i Tuzla Cityjem, mi jednostavno nemamo kadar za takve komparacije i stvarno ne kontam potrebu za zanošenjem i samozavaravanjem.
Volio bih da svako ko tvrdi da smo kandidat za titulu objasni i po čemu. Dakle da analizira kadar, pa da vidimo čime to raspolažemo mi, a čime konkurenti.
A ta priča da se Sarajevo mora uvijek boriti za titulu je smiješna, zbog takve priče nam se jedan klub u komšiluku sada bori za opstanak. A slični su i razlozi što je Čelik krenuo iz kantona, nisu vjerovali da je njihovo da se bore za opstanak, nego za Evropu.
Mi ove sezone nismo kandidat za titulu ni po čemu i ne treba igrače i struku ocjenjivati na taj način. Krivac je naravno na drugoj adresi.
Volio bih da svako ko tvrdi da smo kandidat za titulu objasni i po čemu. Dakle da analizira kadar, pa da vidimo čime to raspolažemo mi, a čime konkurenti.
A ta priča da se Sarajevo mora uvijek boriti za titulu je smiješna, zbog takve priče nam se jedan klub u komšiluku sada bori za opstanak. A slični su i razlozi što je Čelik krenuo iz kantona, nisu vjerovali da je njihovo da se bore za opstanak, nego za Evropu.
Mi ove sezone nismo kandidat za titulu ni po čemu i ne treba igrače i struku ocjenjivati na taj način. Krivac je naravno na drugoj adresi.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma brate, nas su dobile i ekipe koje nisu kvalitetnije od nas, a Zrinjski kao kvalitetniji nas je bas rasturio, odavno nismo jadnije na Kosevu izgledali. Buduci da ove sezone nisam bio samo na tekmi protiv Radnika, ispade da mi je zadnja domaca pobjeda koju sam gledao sa tribina ona protiv Mladosti iz marta 2020. godine. Godinu i po neznam kakav je osjecaj sretan izac s Koseva (znam da je korona bila godinu dana, dok se neko nije zakacio na to).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Lijep pozdrav bordo armijo, prije svega bi htio da se oglasim prilikom ovog poraza od kluba X
Očito je da se radi o greškama Sablića koji je ispreturao igrače na neprirodne pozicije. Druga stvar i sudija namirisao da te moze yebavat kad hoće i **** ga onda ćemu da se nadamo?
Mogli smo i blamažu doživjeti ali mladi Šahinović najbolji golman akademije nas spasi blamaže.
Dosta o toj utakmici.
Mi navijači bi trebali pružiti podršku igračima pred derbi i to sljedećim redom
- DARKO BODUL
- Rijad Kobilijar
- Tarik Ramić
- Muharem Trako
- Belmin Dizdarević
- Halid Šabanović
Itd. Pidru ne bi stavio u derbi utakmicu jel može usrat svakih minut. Palić ili Trako mogu igrati istu poziciju cini mi se.
Moramo im pružiti podršku i objasniti im koliko nam znači ova derbi utakmica.
I sad da pitam, budući da su mi isključili struju i meni i mojim roditeljima 350 km sam morao da dam da bi platio raćune i kamatu koju smo imali, ostao sam bez marke pa bi zamolio nekog ko će ici na derbi da mi posudi petaka pa bi mu vratio cim plata bude. Ide mi se na derbi kao nikad do sada pa ako neko želi da mi udovolji želji nek mi se javi u pp da se dogovorimo
Očito je da se radi o greškama Sablića koji je ispreturao igrače na neprirodne pozicije. Druga stvar i sudija namirisao da te moze yebavat kad hoće i **** ga onda ćemu da se nadamo?
Mogli smo i blamažu doživjeti ali mladi Šahinović najbolji golman akademije nas spasi blamaže.
Dosta o toj utakmici.
Mi navijači bi trebali pružiti podršku igračima pred derbi i to sljedećim redom
- DARKO BODUL
- Rijad Kobilijar
- Tarik Ramić
- Muharem Trako
- Belmin Dizdarević
- Halid Šabanović
Itd. Pidru ne bi stavio u derbi utakmicu jel može usrat svakih minut. Palić ili Trako mogu igrati istu poziciju cini mi se.
Moramo im pružiti podršku i objasniti im koliko nam znači ova derbi utakmica.
I sad da pitam, budući da su mi isključili struju i meni i mojim roditeljima 350 km sam morao da dam da bi platio raćune i kamatu koju smo imali, ostao sam bez marke pa bi zamolio nekog ko će ici na derbi da mi posudi petaka pa bi mu vratio cim plata bude. Ide mi se na derbi kao nikad do sada pa ako neko želi da mi udovolji želji nek mi se javi u pp da se dogovorimo
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Mene stid ovakvih kao ti.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:57Hebibović izlazi iz igre, psuje mu se sve po spisku, on ironično plješće i osmijeh nabacio. Dana više ne dočekao u gradu, a kamoli u klubu, sve mu po spisku. Smeće jedno seljačko, ufurano.
Sve mi znamo.
Ja mislim da još nista nije gotovo i da se sezona ne smije otpisati. Sreća koja prati Tuzlu iz kola u kolo je nevjerovatna, od one nezaslužene pobjede na Koševu pa do sinošnjeg gola u sudijskoj nadoknadi... I to je pitanje vremena kad će stati.
Bitno je da prestanemo gubiti bodove na Koševu, sa puno slabijim generacijama smo znali vezati po 10-15 utakmica bez poraza na Koševu. Uvukao se nekakav luzerski mentalitet iako smo se navikli na trofeje koje ostale ekipe sanjaju.
Ne znam stvarno šta je problem pa Sarajevo skoro pa i nema navijače, sve se svelo pa bazu od 3 milje. Mislim da u derbiju nećemo nabaciti 7 milja.
Ima li iko u klubu da se pozabavi marketingom, počne animirati omladinu po školama, privlačiti na tribine ljude sa porodicama, udahnuti neku emociju u ovo sve...
Postali smo tako sterilan klub da i najveći fanatici gube emocije.
Bitno je da prestanemo gubiti bodove na Koševu, sa puno slabijim generacijama smo znali vezati po 10-15 utakmica bez poraza na Koševu. Uvukao se nekakav luzerski mentalitet iako smo se navikli na trofeje koje ostale ekipe sanjaju.
Ne znam stvarno šta je problem pa Sarajevo skoro pa i nema navijače, sve se svelo pa bazu od 3 milje. Mislim da u derbiju nećemo nabaciti 7 milja.
Ima li iko u klubu da se pozabavi marketingom, počne animirati omladinu po školama, privlačiti na tribine ljude sa porodicama, udahnuti neku emociju u ovo sve...
Postali smo tako sterilan klub da i najveći fanatici gube emocije.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Po najboljoj formi i onda staviš Kanurica,Oremusa,Djokanovica,Velkoskog,Hebibovica,Ahmetovica. Pa ti igraci su sve samo ne u najboljoj formi. Oni trenutno nemaju mjesta ni na klupi, a ne u prvih 11.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ovo ko da nam je Ivković sastavljao ekipu pred derbi...
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Pa sprda se covjek,post je zajebancija.Logicno da nije ozbiljno mislio...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 sep 2021, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Tuzla na +8 i utakmicom manje, al neka tako nam i treba kad tjeramo Sabrinu, jedinu osobu sa završenom elitnom školom...
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
To je ta možda Lazić ispred Dupovca.mma_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 01:00Dizdarevic
Kurdic Dupovac Trako
Bodul Kobiljar
Bagaric

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Upravo takoSarajevoForza je napisao/la: ↑19 sep 2021, 09:39Tuzla na +8 i utakmicom manje, al neka tako nam i treba kad tjeramo Sabrinu, jedinu osobu sa završenom elitnom školom...

Ta fufica je namazana toliko da bi joj i nasi politicari pozavidjeli.
Ma da mogu igrati bio bi mi tu i Lazic i mozda Sevelj ako ima kvalitet..Naravno i Fanimo bi bio tu.Foux87 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:00To je ta možda Lazić ispred Dupovca.mma_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 01:00Dizdarevic
Kurdic Dupovac Trako
Bodul Kobiljar
Bagaric
I da nema potrebe zavaljivati Sabanovica lijevo kad ga je koliko toliko krenulo.![]()
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], miguelramos i 16 gostiju.