I onda se ja raspravljam sa ljudima zasto je daleko najbolji igrac iza Jusufa
Ne, ne, ne. Svi smo mi toga svjestni, samo je zao ljudima sto je tracio talenat i vukao pogresne poteze. Vjeruj da niko ne bi bio sretniji da on bude MVP lige i da nam pomogne na Eurobasketu sa Jusufom da se sto bolje plasiramo.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma Musa neće propasti nigdje gdje mu dadnu važnu ulogu u ekipi, znam sad da će ovo možda retardirano zvučati, ali on je i u Efesu mogao imati finu ulogu da su mu davali da igra (za EL govorim), u turskoj ligi je svakako u nekoliko mečeva imao zapažen učinak.
Skoreri nikada ne propadaju i to bi trebao znati svako ko prati košarku, pitanje je samo u kakvo okruženje idu i koliko će im neko dati slobode.
On, yebiga, nije donio dobru odluku sa odlaskom u Efes, ima taj problem sa viškom samopouzdanja, ali ja vjerujem da će aBd počevši od Breogana dogurati do euroligaške ekipe gdje će imati zapaženu ulogu. Samo da ga povrede zaobiđu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I onda se ja raspravljam sa ljudima zasto je daleko najbolji igrac iza Jusufa
Ne, ne, ne. Svi smo mi toga svjestni, samo je zao ljudima sto je tracio talenat i vukao pogresne poteze. Vjeruj da niko ne bi bio sretniji da on bude MVP lige i da nam pomogne na Eurobasketu sa Jusufom da se sto bolje plasiramo.
NBA nije pogresan potez to je san svakog igraca ..Efes je masinerija a i ono Malo Sto je odigrao je bilo dovoljno da se vidi da nije propao.
Tenerifi su treci zavrsili proslu regularnu sezonu.Prije samo 10 dana real je imao problema ozbiljnih s njima u superkupu.Samo kazem da neko ne dodje i kaze lak protivnik.