Jel' istina ovo?padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel to supljaili je fakat....bilo bi dobro kad bi bar jedan prosao probu....ako je istina da dolaze....padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?
-
- Kontakt:
ne znam vidjecemo,ali vec sam to cuo ima dva,tri dananimra je napisao/la:jel to supljaili je fakat....bilo bi dobro kad bi bar jedan prosao probu....ako je istina da dolaze....padobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?

u pitanju je menadzerska agencija preko koje ce doci da se dokazu

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi za pojacanja propadnu propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse i ako racunamo tu i ove poluspice koje mogu igrati ko spic igraci to je fkt previse
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse i ako racunamo tu i ove poluspice koje mogu igrati ko spic igraci to je fkt previse
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jan 2011, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
U paketu sa 3 igraca sa obale slonovacepadobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?

Hajde' sto je Max na cekanju, nego i Smajlovic, kojeg svaki prelazni rok zelimo i sada kad treba da potpise mi ga stavimo na cekanjemiky_hz je napisao/la:Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse

a sve ima svoje razlogeBegAx je napisao/la:Hajde' sto je Max na cekanju, nego i Smajlovic, kojeg svaki prelazni rok zelimo i sada kad treba da potpise mi ga stavimo na cekanjemiky_hz je napisao/la:Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto
A sto se tice Smajlovica mi bi sa njim imali ravno 5 napadaca klasicnih,mislim da je to previse

a neki su cekali dan kad cemo propasti

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa dobro burazeru ako je tacno da je zapelo oko ovoga sto on hoce godinu potpis a nasi hoce vise onda ih apsolutno podrzavam,a podrzavam i za Maksu i za ovoga polahko momci spustite se na zemlju..opet kazem po meni njegovim dolaskom bi se prvo morali rijesiti nekoga u napadu no dobro vidjecemo razovoj situacije,u svakom slucaju bitno je da se nesto desavaBegAx je napisao/la:Hajde' sto je Max na cekanju, nego i Smajlovic, kojeg svaki prelazni rok zelimo i sada kad treba da potpise mi ga stavimo na cekanjemiky_hz je napisao/la:Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Emir Obuca jos nije potpisao, a ukoliko bi Smajlovic dosao, onda bi Avdic i Jahovic na klupu trebali, a Obuca i Smajlovic u napad, jer je ocigledno da cemo igrati sa dva spica. No sacekajmo da vidimo sta se desava, ocigledno je da ce biti iznenadjenjamiky_hz je napisao/la:Pa dobro burazeru ako je tacno da je zapelo oko ovoga sto on hoce godinu potpis a nasi hoce vise onda ih apsolutno podrzavam,a podrzavam i za Maksu i za ovoga polahko momci spustite se na zemlju..opet kazem po meni njegovim dolaskom bi se prvo morali rijesiti nekoga u napadu no dobro vidjecemo razovoj situacije,u svakom slucaju bitno je da se nesto desavaBegAx je napisao/la:Hajde' sto je Max na cekanju, nego i Smajlovic, kojeg svaki prelazni rok zelimo i sada kad treba da potpise mi ga stavimo na cekanjemiky_hz je napisao/la:Eto rekoh ja za Maksumica da on nije nas dok ne potpise ugovor...on je samo tu da trenira ekipom,eventualno ce upasti u ekipu ako ostali planovi propadnu,nije mu Mirza tek tako zaboravio ovaj zadnji odlazak...bas me zanima kakve su to jos altenrative koje se cekaju,jel nisam vidio da su se spominjali neki defanzivci do sada,cim je ovaj na cekanju ganja se zadnji vezni ili tako nesto
-
- Kontakt:
sorry,do mene jeSamo F.K.S !! je napisao/la:U paketu sa 3 igraca sa obale slonovacepadobranac1978 je napisao/la:Sta ovo neka trojica Senegalaca trebaju na probu?

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Tj. odbio je vas 7-godisnji ugovor i hladno vam mahnuo ... htjeli dijetetu dati 7 godina ugovora pa da ga upropaste kao sto su sa Dzekom pokusali , sreca sto se pojavi Plisek , kojem su ostali duzni para pa covjeku ponudiste da vodi jednog igraca u Cesku i on uze Dzeku ... Tako da je Edin imao srece u nesreci da bjezi od vas i onako ste ga zvali klocem i gurali mu svi loptu kroz noge ...Baja_Zvjerka je napisao/la:PA JEL CUJETE STA VAM SE PRICA.. PRESAO JE KOD VAS JER SA NASIM PRVIM TIMOM NIJE MOGAO ICI NA PRIPREME, TJ. NISU MU DALI.. OTISAO KOD VAS JER TAMO CE DA IGRA.. I STA JE TU CUDNO.. VI BOLJEG NEMATE, A DA CETE POTPISATI UGOVOR NA 5 GODINA, NECETE.. DA CE STASATI U IGRACINU ZA 2 GODINE NA KOLIKO POTPISE MOZDA UGOVOR, NECE, I OTICI CE SA BEZVEZE PARE.. ETO TO JE TO.. POZZ
P.S. NE RADE MI MALA SLOVA..

I najsmjesnije od svega je onaj sto me ubjeduje da Dzeku nisu zvali klocem, a to covjek sam javno priznao u bezbroj emisija

Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 23 jan 2011, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Sta vi mislite kako bi bolje bilo da Sarajevo igra ove polusezone .
Znaci da igramo 4-2-3-1 , tj da imamo dva zadnja vezna i jednog spica ili 4,1,3,2
Ili nekim slucajem neku drugu formaciju bez zadnjih veznih ali ja mislim da od tog nema nista u nasoj ligi se ne moze igrat 4,4,2 nikako. Bez dobrog zadnjeg veznog si propo
Sad za koju ste vi varijantu ?
Znaci da igramo 4-2-3-1 , tj da imamo dva zadnja vezna i jednog spica ili 4,1,3,2
Ili nekim slucajem neku drugu formaciju bez zadnjih veznih ali ja mislim da od tog nema nista u nasoj ligi se ne moze igrat 4,4,2 nikako. Bez dobrog zadnjeg veznog si propo

Sad za koju ste vi varijantu ?
-
- Kontakt:
Jeste i vi cudni ko da ce taj djip biti glavno pojacanje 

On ce prvo sa juniorima da odradi do kraja sezone kolko ja znam,a inace je drugi strijelac omladinske ligeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jeste i vi cudni ko da ce taj djip biti glavno pojacanje
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
GOLMAN:HAMZIC(Smatram da treba iskusniji golman)
ODBRANA:Lijevi Bek(Muharemovic-Super),Desni Bek(Arsenijevic-Dobar,siguran),Stoperi(Hilmo i Torlak-Pomalo spori,ali dobri)
SREDINA:Scepanovic(Borben,ali spor),Kojasevic(Sebican,ali se bori),Maksumic ???(Nisam siguran hoce li potpisati,ali takodjer ne znam jeli u formi),K.Handzic(Mlad,nadam se da ce se truditi)
NAPAD:Ehhhhhhhhhhh:Obuca(Cipelicu treba jedna sansa za gol
Smajlovic???(Decko je odlican,ali nevjerujem da ce potpisati) Ako ne bude smajlovic onda mora Celjust
ODBRANA:Lijevi Bek(Muharemovic-Super),Desni Bek(Arsenijevic-Dobar,siguran),Stoperi(Hilmo i Torlak-Pomalo spori,ali dobri)
SREDINA:Scepanovic(Borben,ali spor),Kojasevic(Sebican,ali se bori),Maksumic ???(Nisam siguran hoce li potpisati,ali takodjer ne znam jeli u formi),K.Handzic(Mlad,nadam se da ce se truditi)
NAPAD:Ehhhhhhhhhhh:Obuca(Cipelicu treba jedna sansa za gol

---Skinhedi oko mene skankuju...
Sto se tice Smajlovica, on TREBA potpisati, ali ga je Mirza stavio na cekanje...po njegovoj izjavi mozemo zakljuciti da se pregovara sa jos nekim igracima, za koje mi ne znamotarpi do bagro 2 je napisao/la:GOLMAN:HAMZIC(Smatram da treba iskusniji golman)
NAPAD:Ehhhhhhhhhhh:Obuca(Cipelicu treba jedna sansa za golSmajlovic???(Decko je odlican,ali nevjerujem da ce potpisati) Ako ne bude smajlovic onda mora Celjust
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma ko zna sta je Prandelli pripreemioBegAx je napisao/la:Sto se tice Smajlovica, on TREBA potpisati, ali ga je Mirza stavio na cekanje...po njegovoj izjavi mozemo zakljuciti da se pregovara sa jos nekim igracima, za koje mi ne znamotarpi do bagro 2 je napisao/la:GOLMAN:HAMZIC(Smatram da treba iskusniji golman)
NAPAD:Ehhhhhhhhhhh:Obuca(Cipelicu treba jedna sansa za golSmajlovic???(Decko je odlican,ali nevjerujem da ce potpisati) Ako ne bude smajlovic onda mora Celjust
---Skinhedi oko mene skankuju...
- genetsko.mekinje
- Kontakt:
78 godina od kada se rodio Hase, bosnjacka legenda fudbala. Legenda o njemu i dalje zivi 
dan kada je na svijet dosao Hase.

Glavata majmuncina, zadrti gad.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.
Dobro si ovo napisao samo se nebi slozio za Gutica jer je on stvarno dobar i nije uopste spor , ja mislim da se to vidjelo na derbijutarpi do bagro 2 je napisao/la:GOLMAN:HAMZIC(Smatram da treba iskusniji golman)

Ja sam Bošnjak, da me ne bi pogrešno shvatio, ali Hase je toliko velik da je on bosanskohercegovačka i jugoslovenska, a ne samo bošnjačka legenda. Hase je bio prvo veliki čovjek, a potom i veliki fudbaler. Ovo isto vrijedi i za Švabu, Biogradlića, Paju, Mešu i mnoge druge legende koji su prerasli svojim fudbalskim znanjem etničke, a mogao bih slobodno reći i državne granice. Ne mislim ništa loše, ali je ovo moje sopstveno mišljenje, a ti ga i ne moraš prihvatiti.genetsko.mekinje je napisao/la:78 godina od kada se rodio Hase, bosnjacka legenda fudbala. Legenda o njemu i dalje zivi
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Vanja8 i 18 gostiju.