FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koju god utakmicu naše lige da pogledaš, vidjećeš na njoj 3 krilna igrača koji su bolji od Hebibovića. A mi kažnjeni da ga gledamo 7 godina.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bitna je pobjeda a formaciju ko šišaHistoricar je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:11Ovo danas im dođe ko poraz![]()
Mi samo u derbiju moramo krenuti u normalnoj formaciji sa 4 pozadi i pogotovo sa 10/11 igraca na svojoj prirodnoj poziciji.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ako se ikako može, treba dovesti Maksimovića iz Slobode.
Haha brata

Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 18 sep 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Kako nasim curicama probuditi moral za srijedu,izgledaju ko mrtvi konj nema u njima nimalo zivosti. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ova gamad seljačka, ponovo do pobjede u 90 + 

Odmiču lagano
Sisoje City njihova je titula, zadnje 3 utakmice se provlace... Prije da ce oni u ovih 10 kola odmaci nama, nego se mi njima pribliziti. Evropa cilj da bude uz gradjenje igrackog kadra da bi slijedece sezone napali titulu!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ako ne dovedemo Santosa iz Rudara, možemo odmah dati otkaz svim skautovima. Koliko god da ih imamo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Hasić u srž. Ali dok ima klubova koji šute zbog povlastica, nama će iz udruženja biti sve gore i gore. Navijači treba da budu uz svoj klub.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad se pozelio one formacije sa Pidrom kao LCB i Hebibom ispred njega kao ful bekom…ne znam sto je odustao od toga; 3412/343.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bekic vec 4 asistencije ove sezone sa pozicije beka,eto to znaci trener i kad izvlaci najbolje od igraca.
Svi smo ga gledali i znamo kakav zna biti i smotan i sve,ali tvoje kao trenera je da od tog sto imaš izvuces najbolje a ne da laprdas kako igraci nemaju samopouzdanja i reci nemaju kvaliteta.Ako nema kvaliteta nemoj nikako ni da ti igra,raskines mu ugovor i mirna Bosna,a ne stavis ga pa kazes nema kvaliteta.
Svi smo ga gledali i znamo kakav zna biti i smotan i sve,ali tvoje kao trenera je da od tog sto imaš izvuces najbolje a ne da laprdas kako igraci nemaju samopouzdanja i reci nemaju kvaliteta.Ako nema kvaliteta nemoj nikako ni da ti igra,raskines mu ugovor i mirna Bosna,a ne stavis ga pa kazes nema kvaliteta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne bi se uopšte iznenadio, ako bi Ivan Jukić razvalio kod njih do kraja sezone.miky_hz je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:02Bekic vec 4 asistencije ove sezone sa pozicije beka,eto to znaci trener i kad izvlaci najbolje od igraca.
Evo jos jedna asistencija za BekicaHistoricar je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:21Ne bi se uopšte iznenadio, ako bi Ivan Jukić razvalio kod njih do kraja sezone.miky_hz je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:02Bekic vec 4 asistencije ove sezone sa pozicije beka,eto to znaci trener i kad izvlaci najbolje od igraca.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treneru možeš pripisati što je Almir nazad ispadao kao i Pidro danas, gdje mu 5x za tekmu isti igrač trči u prostor iza leđa, pa da kažeš do cjelokupne je postavke i kohezije, nije samo do njeg. A to što on danas centrira iz igre i prekida kao Griliš lično, nije ga garant trener naučio da centrira u 31oj godini. Ovo je jednostavno neobjašnjivo.miky_hz je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:02Bekic vec 4 asistencije ove sezone sa pozicije beka,eto to znaci trener i kad izvlaci najbolje od igraca.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, JavierBosnia, MaroonWhite1946, Napapijri, NazorUso, r3m1, SamoDaKazeem, Tarapi, Vanja8 i 60 gostiju.