FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Salcin = qrac na biciklu !
Ostaviti ga pijacarima za stalno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Vecina nas to nece dozivjetiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:03Natkrijes i ti 3/4 tribine kao i oni i boli te racKu padala ili ne
-
- Kontakt:
Kakav je Salčin, jel ko gleda ?
Pretanak
Salcin = qrac na biciklu !
Izveo ga na poluvremenu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo Belošević 2-3 posta iznad napisao kakav je.
E to nećeš doživjeti ni ti ni ja drug mojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:03Natkrijes i ti 3/4 tribine kao i oni i boli te racKu padala ili ne
-
- Kontakt:
Jao penala, jao lige, jao sudija 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sinoć Grbić svjesno unio nervozu svojim odlukama. Skočiti će nam udruženje na nos. Ne pravdam lošu igru, ali je bilo baš sumnjivih odluka.
-
- Kontakt:
Prisjeo im Dudić i na rođendan i na performans na Željezničkoj

Ove levate ako ne razvalimo u srijedu... jedna od najgorih ekipa u ligi
-
- Kontakt:
Derbi 2018 kad je bilo 2:1 za nas, mi u taj derbi unišli s porazom iz Gabele kone bile također kiksale protiv Zvijezde 09. Ovaj derbi mi ulazimo sa porazom iz ovog kola kone također ulaze ali ne sa porazom. If you know what I mean

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ostali smo na 4. mjestu barem nesta pozitivno hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kao da smo mi Liverpul.

Nemozemo ni stadion ovakav kakav je uzet a ne da nešto gradimo.visokohz je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:21E to nećeš doživjeti ni ti ni ja drug mojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:03Natkrijes i ti 3/4 tribine kao i oni i boli te racKu padala ili ne
Sinoc kiša pada prije utakmice,odes na ulaz malo da stanes da se sakrijes dok ne pocne,ono kroz beton pušta,slijeva se sa svih strana,oni kablovi onde kvase se,molis Boga da ne nastradas.
Da ga hocemo napravit taman na vrh Grdonja,je
bem ti ovu skalameriju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemojmo im zakivati zadnji ekser u tabut, obicno nam se obije o glavu...
Mi yebenom Leotaru nismo casne i postene sanse napravili a da najavljujemo trpanje kona... Nema smisla.
Mi yebenom Leotaru nismo casne i postene sanse napravili a da najavljujemo trpanje kona... Nema smisla.
0:0 u najavi. Neznas ko je gori u napadu mi il oni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovo danas im dođe ko poraz

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 18 sep 2021, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Najbitnije je da funjara ode i da na njeno mjesto dode neko sposoban,to je kljucno za buducnost kluba.
A i ona smrdljiva makedonska ubleha da ode cim prije,kako mi je to samo odvratan lik.
A i ona smrdljiva makedonska ubleha da ode cim prije,kako mi je to samo odvratan lik.