FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li neko ima li još karata za sjever ili istok?
Ma ima karata, od jutros dolazi raja, ali nije ono bas navala. Sigurno ce biti i pred tekmu. Fan shop fino opustosen, ali opet ostaje cinjenica da smo nesposobni uzeti lovu. Onako dok sam razgledao par osoba doslo da se uclani, nemaju kartica, pa kao sljedece sedmice. Steta, jer sam ubjedjen da niko od njih nece doci sljedece sedmice, a moglo se za 10 minuta koliko sam bio tu uzeti stoja najmanje. Ono 100 godina, veliki ljubilej, trebalo je to dobro i naplatiti 

Cuva Bog Zelju svog!
Ima li ulaznica za jug ili ostale tribine , i koliko je pusteno u prodaju, jel sve rasprodato?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- Bersaga
- Kontakt:
Tu je Bersaga moj Delinjo, spreman ko zapeta puška. Od jutros se tresem ko stolica Mikela Artete.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
ja se nekako čudno osjećam .... da mi je neko rekao da ću na stogodišnjicu imati šugav osjećaj ne bi mu vjerovao
a evo malo se i razvedrava ....
a evo malo se i razvedrava ....
ma ko jos razmislja o vremenu?!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
na hajr i na dobro braco uzivajmo dns pa da ovo pamtimo do kraja života
Sretan rodjendan Zelju, steta sto danas gostuje supet jaki Velez koji je apsolutni favorit u danasnjem susretu.
Raskinuo je ugovor.braco je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32Ma nisam ni ja mislio da će odmah uletit ali kad god da se spremi dobro bi nam došao.Raonffa je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:20Puno je tu "ako" moj braconi, pa on nije trenirao par mjeseci, ko zna kad će on uhvatiti kakvu-takvu formu da može odigrati pristojnu utakmicu.braco je napisao/la: ↑16 sep 2021, 17:19Ako se vrati Štilić mislim da će imati opet motiv da se dokaže kao prije 2 godine kad se vratio. A znamo šta znači raspoložen Štilić.![]()
-----------Juričić-----------
Mustafa---Štilić----Subašić
------Mekić--Mate/Bojo----
Iskreno ne izgleda loše, nadajmo se najboljem![]()
Nebitna vijest ali Blagojević potpisao za Radnik iz Bijeljine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Iskreno bezveze mi je ovaj fazon s koreografijom i oblacenjem... da su svi skupa uzeli iste plave kosulje bilo bi dobro.
Ovako vise lici na seosku svadbu
Ovako vise lici na seosku svadbu

Dok nisam krenuo.Željezničar počinje u sastavu: Bender, Malić, Crnčević, Kosorić, Subašić, Mujezinović, Juričić, Vrhovac, Blažević, Bojo, Mekić
Na klupi su ostali: Muftić, Vištica, Hrelja, Drina, Beća, Bekrić, Zdunić

Sve isto kao protiv SB cak i smanjeni broj igraca na klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Baš suprotno..Bajramovic1999 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 15:59Iskreno bezveze mi je ovaj fazon s koreografijom i oblacenjem... da su svi skupa uzeli iste plave kosulje bilo bi dobro.
Ovako vise lici na seosku svadbu![]()
K'o da je bajram. Al' s pivom u ruci

Cestitke velikom Zeljeznicaru na 100 godina, svako dobro, da se izvucete.
Najezio sam se!
Najezio sam se!
Našim igračima će se noge odsjeći u ovoj atmosferi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.