RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Evo vidjeli smo sinoć, tribine pune, broj ulaznica neograničen. Tako će vjerovatno biti i u subotu na Grbavici.
Očekujem i od našeg kluba ukidanje restrikcija.
Očekujem i od našeg kluba ukidanje restrikcija.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Bio sam, ali znaš li koliko ljudi nije došlo na utakmicu zbog toga što nije imalo kartu.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 sep 2021, 10:19Koje restrikcije, jesi li bio protiv Sarajeva na utakmici?
Vratiti prodaju kod stadiona i obavjestiti navijače o tome.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Igrački kadar nam je loš, zahvaljujuci Dudicu ostvarili smo sto smo, igrački smo u rangu Slobode. Cvijanovic kako je dobio poziv u repku nula bodova. Kao čovjeka me je stid sto je na nasim domacim utakmicama ogranicen broj karti
-
- Kontakt:
Kralju, pod BB se hladno i piva toci. Ubaci ti tocionik i kazna drakonska ide. Isto tako i za sve drugo, od broja gledaoca do bakljada. Kad je Velez u pitanju, sve se protokolise i sve su kazne po PSu i kakve trebaju biti. Problem je sto kod drugih klubova to ne postoji
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
+1 bravo za komentarkillafrommanilla je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:50Kralju, pod BB se hladno i piva toci. Ubaci ti tocionik i kazna drakonska ide. Isto tako i za sve drugo, od broja gledaoca do bakljada. Kad je Velez u pitanju, sve se protokolise i sve su kazne po PSu i kakve trebaju biti. Problem je sto kod drugih klubova to ne postoji
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Po meni, 4 boda iz naredne 3 utakmice će biti uspjeh.
Onda opet u krug. Vrlo brzo će uzvratna sa konama.
Na Želju u najgore vrijeme, njima proslava, pune tribine...a taman sam kontao da smo gori kao na domaćem, zbog Evrope.
Zadnju su u Širokom bili dominantni i trebali su dobiti.
Da nije bilo raspoloženog golmana Širokog, vjerovatno bi i dobili.
Sigurno će ići na pobjedu. Nesmijemo ih podcjeniti, mada mi je to više suvišno govoriti.
Igrat ćemo dosta oslabljeni, rekao bih, trenutno bez dva najbolja igrača.
Nadam se da će Cvijanović presjediti na klupi, u užasnoj je formi.
Onda opet u krug. Vrlo brzo će uzvratna sa konama.
Na Želju u najgore vrijeme, njima proslava, pune tribine...a taman sam kontao da smo gori kao na domaćem, zbog Evrope.
Zadnju su u Širokom bili dominantni i trebali su dobiti.
Da nije bilo raspoloženog golmana Širokog, vjerovatno bi i dobili.
Sigurno će ići na pobjedu. Nesmijemo ih podcjeniti, mada mi je to više suvišno govoriti.
Igrat ćemo dosta oslabljeni, rekao bih, trenutno bez dva najbolja igrača.
Nadam se da će Cvijanović presjediti na klupi, u užasnoj je formi.
Treba se cuvati kartona. Vico sve zna u tančine, sudija je upoznat kome prijete suzpenzije. Hebem ti ovu ligu i Borac u.rani kriminalni
-
- Kontakt:
Bogdanovic
Cosic Zvonic Zeljkovic Radovic
Radovac Hasanovic
Peco Salcin Andjusic
Zaimovic
S tim da Hasanovic zamijeni Hajdarevica nakon 5 min.
U drugom poluvremenu s klupe Prses umjesto Hasanovica, Edo, Dejanovic umjesto Andjusica i to je to, nemas vise nikog na klupi da mozes ocekivati nesto od njega. Cvija mrtvac, Zuban se takav rodio.
Po 2 kartona imaju Radovac i Hasanovic, za ocekivati je da barem jedan od njih dobije treci zuti i preskoci Borac, ako ne i obojica.
Cosic Zvonic Zeljkovic Radovic
Radovac Hasanovic
Peco Salcin Andjusic
Zaimovic
S tim da Hasanovic zamijeni Hajdarevica nakon 5 min.
U drugom poluvremenu s klupe Prses umjesto Hasanovica, Edo, Dejanovic umjesto Andjusica i to je to, nemas vise nikog na klupi da mozes ocekivati nesto od njega. Cvija mrtvac, Zuban se takav rodio.
Po 2 kartona imaju Radovac i Hasanovic, za ocekivati je da barem jedan od njih dobije treci zuti i preskoci Borac, ako ne i obojica.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Kakvih se kartona treba cuvati ?
Pa mi s ovom ekipom mozemo dobit Radnika 1 od 4 tekme. Vise ni motivacija ne pomaze Dudicu kad su se panjevi umislili da su neke zvijezde

Pa mi s ovom ekipom mozemo dobit Radnika 1 od 4 tekme. Vise ni motivacija ne pomaze Dudicu kad su se panjevi umislili da su neke zvijezde
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
-
- Kontakt:
FK ‘VELEŽ’ Mostar, izriče se novčana kazna u iznosu od 4.500,00 (četirihiljade ipetstotina) KM, u skladu sa članovima 56., 57. stav 1. tačka a) i 73. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH (slaba organizacija, upotreba pirotehničkih sredstava, zanemarivanje obaveza), a u vezi sa članom 14. Propozicija takmičenja m tel Premijer lige BiH, na prvenstvenoj utakmici 5. kola m tel Premijer lige BiH, sezona 2021/22, između FK ‘Velež’ Mostar – FK ‘Sloboda’ Tuzla (0:2), koja je odigrana dana 15.08.2021. godine na stadionu ‘Rođeni’ u Mostaru.
FK ‘VELEŽ’ Mostar, izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000,00 (dvijehiljade) KM, u skladu sa članom 57. stav 1. tačka a) Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH (upotreba pirotehničkih sredstava), na prvenstvenoj utakmici 7. kola m tel Premijer lige BiH, sezona 2021/22, između FK ‘Velež’ Mostar – FK ‘Leotar’ Trebinje (2:1), koja je odigrana dana 28.08.2021. godine na stadionu ‘Rođeni’ u Mostaru.
Predsjedniku FK “VELEŽ” Mostar, HASIĆ ŠEMSUDINU, izriče se NOVČANA KAZNA u iznosu od 2.000,00 (slovima: dvijehiljade) KM, zbog prekršaja iz člana 4. stava 1. tačaka 7. i 8. Kodeksa ponašanja članova nogometne/fudbalske organizacije, a u vezi sa članom 81. stav 3 tačka b) i članom 35. stavom 1. tačkom c) Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, stoji u odluci N/FS BiH.
FK ‘VELEŽ’ Mostar, izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000,00 (dvijehiljade) KM, u skladu sa članom 57. stav 1. tačka a) Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH (upotreba pirotehničkih sredstava), na prvenstvenoj utakmici 7. kola m tel Premijer lige BiH, sezona 2021/22, između FK ‘Velež’ Mostar – FK ‘Leotar’ Trebinje (2:1), koja je odigrana dana 28.08.2021. godine na stadionu ‘Rođeni’ u Mostaru.
Predsjedniku FK “VELEŽ” Mostar, HASIĆ ŠEMSUDINU, izriče se NOVČANA KAZNA u iznosu od 2.000,00 (slovima: dvijehiljade) KM, zbog prekršaja iz člana 4. stava 1. tačaka 7. i 8. Kodeksa ponašanja članova nogometne/fudbalske organizacije, a u vezi sa članom 81. stav 3 tačka b) i članom 35. stavom 1. tačkom c) Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, stoji u odluci N/FS BiH.
Ima li iko informaciju koliko dugo će Brandao odsustvovati sa terena?
Isic Ramos za Zvonica. Odbrana stabilnija i smirenija 10x s njim. Ruka i zuti karton, desava se.
Kada se Velez oslobodio, imao je i sansi. Fali Brandao i naravno napadac.
Kada se Velez oslobodio, imao je i sansi. Fali Brandao i naravno napadac.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
sad ce nam sudija bit kriv

Promaši čelo, evo boda evo ludila

Promaši čelo, evo boda evo ludila
Zadnja izmjena: HasicuVratiSe, dana/u 18 sep 2021, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Istupit iz lige pod hitno!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Nek je došao Peco, Maradona naš

Peco odlican za Bijelopoljac 

-
- Kontakt:
Neka bolan, on je naš Mostarac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.