FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 22:22

Fudbaleri Partizana odradili su i četvrti dan priprema. Po izuzetno kišovitom vremenu trener ekipe Aleksandar Stanojević je podelio igrače u dve grupe, i dok su jedni radili sa loptom drugi su odrađivali trening u teretani, da bi se kasnije zamenili.

Članovi šampiona iz Humske su bez zanovetanja odradili trening iako je u nekim trenucima delovalo kao da se ne vide od količine blata na sportskoj opremi. Golmani sa kojima je posebno radio Goran Pandurović najgore su prošli u tom segmentu, jer im je oprema bila do guše u blatu posle brojnih parada na kojima je insistirao trener čuvara mreže.

Ono što svakako može da raduje kako trenera tako i navijače kluba iz Humske je vidljiv napredak u igri dvojice bekova, Aleksandra Miljkovića i imenjaka mu Lazevskog. Obojici fudbalera je zamereno u prvom delu sezone da slabo centriraju, ali su danas njihove lopte upućene sa boka „imale oči". Svaka od njih završavala je unutar golmanskog prostora na glavi nekog od napadača ili visokih štopera.

Pohvalio je njihovo zalaganje i Stanojević nekoliko puta sa „Bravo Miljko" i „Tako je Lazevski".

Još jedan segment može da raduje stručni štab Partizana. Niko od prvotimaca se ne žali na umor ili vremenske uslove.

- Nisam umoran, prijaju mi treninzi - istakao je Nemanja Tomić, dok se i Kleo pohvalio:

- Odlično je sve nema nikakvih problema.

Kada su u pitanju loše vesti iz „Zemunela" njih skoro da i nema. Jedino štose još uvek čeka povratak Ljubomira Fejse. Kako je istakao privremeni vršilac dužnosti doktora u Partizanu Slobodan Branković, zadnji vezni će ostati još dva dana u Augsburgu, kako bi se uradila dodatna analiza oporavka mladog fudbalera.
Ovaj deo me najvise zanima,jedva cekam da vidim te lopte koje imaju oci,da li su oni sigurni da su to bili Miljkovic,Lazevski i Stevanovic. :lol:
$ " $ " " & " $ & ". У $ $ $, " у &, " $ $ $ " ?, " - ' са & " " & & " на " у ? " $ & пажњу ¥ % " " се за уговор са " &.
На & тренера $ " " $ " Гастон " (21) " $ / ? $ $ % (18). ¥ је о $ ? на „"”, за & тренутно, $ ? ", ' ' у " 11, па је $ $ % потраже ' црно–?.
" су јесенас ? за „&” " ?–", $ се у ? $, $ ?, ? " ? $ " у $ ?, ?…
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 22 jan 2011, 23:57

Konačno da se i ta saradnja na neki način započne. ;) ;) ;)
Iako je moje mišljenje da je bolje da domaća deca dobijaju priliku,nego škart Boce.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 14:30

Potpisao Dejan Babic i zvanicno,ali ce da odradi jos ovu polusezonu u BSK-u.
Radi se o igracu koji pokriva centralni deo sredine,od zadnjeg veznog do poluspica,a igrao je nekoliko tekmi i u napadu,ali nije to to.
Ovako gledajuci potpuno bespotreban potez jer se i dalje trpaju na sredinu igraci,umesto da se dovedu krila,jer Tomic,Babovic,Davidov ne mogu da drze krila za ozbiljnije domete.

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 23 jan 2011, 14:47

Stvarno mi ne ide u glavu koji ce im ovaj Babic,ako su htjeli dovodit veznjaka,upravo iz BSK, crnogorac Kajevic je bio daleko idealnije resenje?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 14:51

mitraforza je napisao/la:Stvarno mi ne ide u glavu koji ce im ovaj Babic,ako su htjeli dovodit veznjaka,upravo iz BSK, crnogorac Kajevic je bio daleko idealnije resenje?!
Zavisi sa koje strane gledano,Kajevic nema srpsko drzavljanstvo,i nece da gomilaju strance u ekipi.

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 23 jan 2011, 14:56

Devil je napisao/la:
mitraforza je napisao/la:Stvarno mi ne ide u glavu koji ce im ovaj Babic,ako su htjeli dovodit veznjaka,upravo iz BSK, crnogorac Kajevic je bio daleko idealnije resenje?!
Zavisi sa koje strane gledano,Kajevic nema srpsko drzavljanstvo,i nece da gomilaju strance u ekipi.
Na to sam skroz zaboravio ;) (mada sam mislio da je sam Kajevic vise od dvije godine u Borci)te da ima i srpsko drzavljanstvo. Sve si rekao u postu vezano za Babica,al sve u svemu mislim da Partizan i dalje ostaje najozbiljniji za titulu!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 24 jan 2011, 10:21

$ су га " $ се " $ су га $. " су црвено ? $ $ / ? & :) ,све у ' " " $ $ сезоне,? " $ $ " ? $ ",$ она & " " $. Вјероватно $ $ $ $ у "," % ¥ ? % " ? " $ ? трансфер (' $ је у " $) ове сезоне % је $ " " у $ $ ? &. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2011, 15:35

kamiondzija je napisao/la:
$ су га " $ се " $ су га $. " су црвено ? $ $ / ? & :) ,све у ' " " $ $ сезоне,? " $ $ " ? $ ",$ она & " " $. Вјероватно $ $ $ $ у "," % ¥ ? % " ? " $ ? трансфер (' $ је у " $) ове сезоне % је $ " " у $ $ ? &. :roll:
Pa pazi ti nemas koga da prodas za neki ozbiljan transfer(tu mislim preko milion).Pogledaj u Zvezdu,vecinu koje prodas to ce da bude prevara :lol:,jedini koji konkurisu za ozbiljan transfer trenutno su Ady,Paja,Kaludjerovic,Vilotic i eventualno Vesovic,ovo ostalo je veoma tanko,ali naravno uvek je moguce da se u jednoj sezoni zaradi poverenje nostranih klubova pa se nesta vise uradi(citaj Lekic),kod Partizana je situacija drukcija ima nekoliko mogucnosti za milioncek i vise(Savic,Cleo,Raca,Jovanovic),ali isto tako klubovi na zimu se ne usude davati velike novce,a na leto vec ocekujem da Partizan zaradi nekih 15-ak miliona za njih.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 25 jan 2011, 02:32

OOOO SILUJ ZLOSTAVLJAJ!

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2011, 19:40

Bio sam danas na tekmi sa Zemunom u "Zemunelu".Veoma bitno je da se naglasi da je ovo tek prva sedmica priprema i da je jos uvek rano govoriti o bilo cemu.
Partizan je nastupao u sastavu Stojkovic,Savic,Stevanovic,Lazevski,Stankovic,Ilic,Moreira,Medo,Babovic,Iliev,Scepovic,dok je Zemun koji je takodje u prvoj sedmici takodje poprilicno izmenio sastav za ovu tekmu.
Drugo poluvreme odigrali su jos Zivkovic,Miljkovic,Jovanovic,Raca,Smiljanic,Brasanac,Bogunovic,Davidov,te dva momka koja su meni i ortaku ostala nepoznata,jedino je Stankovic ostao iz prvog dela.
Partizan je rutinski odigrao,vidno da jos uvek kondicija nije na nivou ali zadovoljavajuca i pobedili su sa 5:0,uz tri gola Ilieva te po jedan Scepovica i Race koji je kasnije usao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2011, 20:55

Ubicama Tatona 240 godina
25. januar 2011. | 13:22 -> 13:30 | Izvor: B92
Beograd -- Napadači na francuskog državljanina u centru Beograda 2009. godine proglašeni su krivim i osuđeni su na ukupno 240 godina.

Organizatori Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća su osuđeni na 35 odnosno 32 godine zatvora a Ljubomir Marković i Ivan Grković su osuđeni na po 30 godina zatvora.

Većina ostalih je dobila 12 ili 14 godina zatvora a Vladimir Bošković koji je optužen za pomaganje učiniocima je dobio dve godine zatvora uslovno.

Zbog velikog interesovanja u Palati pravde u Beogradu pojačano je obezbeđenje. Reporteri sa lica mesta javljaju da je veliki broj ljudi u zgradi a da je ceo prvi sprat, na kome se nalazi sudnica, puna ljudi.

Suđenje je trajalo sedam meseci i za to vreme saslušano je petnaestak svedoka i izveden veliki broj dokaza. Branioci očekuju da svi optuženi budu oslobođeni usled nedostatka dokaza, dok porodica Taton veruje da je krivica optuženih potpuno dokazana.

Bris Taton je napadnut u centru Beograda 17. septembra 2009. godine, nakon čega je pao sa stepenica. Od posledica zadobijenih tog dana, on je dvanaest dana kasnije preminuo u bolnici.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 jan 2011, 21:13

Devil je napisao/la:
Ubicama Tatona 240 godina
25. januar 2011. | 13:22 -> 13:30 | Izvor: B92
Beograd -- Napadači na francuskog državljanina u centru Beograda 2009. godine proglašeni su krivim i osuđeni su na ukupno 240 godina.

Organizatori Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća su osuđeni na 35 odnosno 32 godine zatvora a Ljubomir Marković i Ivan Grković su osuđeni na po 30 godina zatvora.

Većina ostalih je dobila 12 ili 14 godina zatvora a Vladimir Bošković koji je optužen za pomaganje učiniocima je dobio dve godine zatvora uslovno.

Zbog velikog interesovanja u Palati pravde u Beogradu pojačano je obezbeđenje. Reporteri sa lica mesta javljaju da je veliki broj ljudi u zgradi a da je ceo prvi sprat, na kome se nalazi sudnica, puna ljudi.

Suđenje je trajalo sedam meseci i za to vreme saslušano je petnaestak svedoka i izveden veliki broj dokaza. Branioci očekuju da svi optuženi budu oslobođeni usled nedostatka dokaza, dok porodica Taton veruje da je krivica optuženih potpuno dokazana.

Bris Taton je napadnut u centru Beograda 17. septembra 2009. godine, nakon čega je pao sa stepenica. Od posledica zadobijenih tog dana, on je dvanaest dana kasnije preminuo u bolnici.
samo se nadam da ovo neće biti povod za glupave rasprave pa da se tema zaključa.Što se tiče presude ne znam šta bi rekao to je više u svrhu da se na neki način ''uplaše i opomenu'' ostali navijači,a ne postizanja svrh kažnjavanja jer će teško ona išta promijeniti barem ne kod nas na balkanu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2011, 22:08

Ja sam ocekivao neku kaznu oko 20 godina,ali jbg strani drzavljanin,za ubistvo cuo citav svet,ubijen na brutalan nacin,i jos kada se doda medijski pritisak na sve koji je prema navijacima ovo je onda i ocekivana kazna.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 jan 2011, 14:29

& је " Татона '," је &," је "," је '! :mrgreen: :mrgreen:
$ ЗА &!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 26 jan 2011, 15:43

BRUKA I SRAMOTA NASE SMJESNE DRZAVE ! DOKLE VISE !?
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 17:51

Ronaldo_7 je napisao/la:BRUKA I SRAMOTA NASE SMJESNE DRZAVE ! DOKLE VISE !?
Dokle. :?
Pa batara dok se ne ugase navijaci kao sto Brankica zeli. :lol:
A to ce da bude kada.Nikada. ;) :P
Sto bi rekao DTC.

Hoce da nas zabrane svi zele da nas nema,udruzenim snagama smo jaci od sistema. ;)

A citam danas da je sud povodom ovoga Velickovica sto je osudjen na 12,odbacio optuzbe jednog pandura koji je svedocio i rekao da taj Velickovic nije bio tu u tome trenutku,sto dovodi do zakljucka da je morao neko da se osudi.
A brate ja mislim da Prela i Puzi nece ni otici u tvorza,jer su u bekstvu,a kod nas ko je u bekstvu,taj ne ulazi u tvorza osim ako se sam ne preda. :lol:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 27 jan 2011, 14:24

[youtube][/youtube]

Konacno je doslo i to vreme kada su se slozili Grobari, Delije, Radovci, Taurunumi i sve ostale navijacke grupe!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2011, 14:37

Svaka cast za klip,doslo je vreme za promene. 8-)

I ovako izdvojeno:
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2011, 22:56

slika

Jel' ovo Mphela. :lol: :lol:

p.s.
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2011, 21:23

0:0 sa Dinamom u prvoj tekmi,bio je neki stream ali finale rukometa je ipak bilo prece pa nisam odgledao.

Morreira otisao bez pozdrava u Kinu,Partizan ga suspendovao.
Na pozajmicu stigao Prince Tagoe(tako bar kazu).

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.