FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebib, Oremus, Dupovac. Na zimu ih u pm otjerati!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Makar ne moram vise pratit ovu sezonu.
- feniksptica
- Kontakt:
Traki cemo i trpit neke gluposti u odbrani al Dupovcu necemo. Oremus hahaha Pidro za njega Ronaldo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Ona odbijanja lopti kad je prazan gol
Niko ne zna primiti lopte!
Eto imali i stativu...i teren na Koševu ko da je decembar!
Neplaniran poraz, al mi smo sad takva ekipa, ne znaš šta da očekuješ, dobiješ kad izgledaš podređeno, gubiš kad si dominantan

Niko ne zna primiti lopte!
Eto imali i stativu...i teren na Koševu ko da je decembar!
Neplaniran poraz, al mi smo sad takva ekipa, ne znaš šta da očekuješ, dobiješ kad izgledaš podređeno, gubiš kad si dominantan

Koševo Zapad
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dizdarevic
Sabanovic Trako Kurdic Pidro
Ramic Kapic
Fanimo Bodul Kobiljar
Bagaric
Sabanovic Trako Kurdic Pidro
Ramic Kapic
Fanimo Bodul Kobiljar
Bagaric
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dupe odmori malo!
-
- Kontakt:
Pa dobro ne kazem da nije kriv,al sta mu ovi iz uprave rade sramota me za sad nesto i prigovoriti njemu,jer da je bio neko drugi na njegovom mjestu otisao bi davno,ako nastavimo ovako naravno noga i njemu i Sabri.Fudo je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:56Ko to ulazi kod Jebotara, Ronaldo,Messi? Kod njih bi ta dva mrtvaca bili u prvih 11. Poraz SablicaSanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:49Ovoga sam se ja i pribojavao,kad napokon sjedne na klupu,da krenu losiji rezultati nego kad nas je vodio sa tribina,mada u kakvim uslovima covijek radi,dobro da je tu ikako.
Kad ti udje Cmilja i mrtvi Krle da ti nesto preokrenu onda znas koliko je sati,Sabro odlazi ubleho.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Djokanovic i Dupovac ne smiju početi nijednu utakmicu više do daljnjeg!!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E j.bem li vam mamu svima od uprave do igrača mrtvi Leotar ne možete pobjediti ovo je najveća sramota najgore ekipe u historiji kluba. Nosite se i valentine i sabrana i hebibe i oremus.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Krle,Cmilja isto,mada se cmilja nije jos snasao,u Nizozemskoj se igra dosta sporije i mekše

Ja sam i dalje siguran da ide nama titula prvaka. 

- feniksptica
- Kontakt:
Dupovac. Kriv za faul prije gola, poslije toga kos gola ne prati igraca, glavni krivac za penal.
Oremus kriv jer igra fudbal ko da su 80 te
Hebibovic sta rec
Bagaric uz duzno postovanje prema Mersi treba igrat spica
I koji qurac svaki trener mora izmisljat neke pozicije, haj dobro kad se sjetim Husa i Krleta na zdnje veznom moro je al ovo nidje veze
Oremus kriv jer igra fudbal ko da su 80 te
Hebibovic sta rec
Bagaric uz duzno postovanje prema Mersi treba igrat spica
I koji qurac svaki trener mora izmisljat neke pozicije, haj dobro kad se sjetim Husa i Krleta na zdnje veznom moro je al ovo nidje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Definitivno poraz Sablica. Postujem sve ovo sto mu se desavalo ali ovo je moralo bolje. Da smo najgori u ligi Leotar nas ne smije dobiti na Kosevu.
Slag na tortu udje celo koji ima kila ko kobiljar, kapic i cmiljanic zajedno i napravise penal nad njim
Hvala bogu pa sam zadnji put na oronulom betonu punom korova zvanom kosevu bio u martu 2020. Uzivanje
Hvala bogu pa sam zadnji put na oronulom betonu punom korova zvanom kosevu bio u martu 2020. Uzivanje
NEMA NAZAD
Cestitam Sablicu ispisao si historiju FK Sarajeva.Leotar ne da nam je dao gol nego nas je i pobjedio
Od Milsamija do dana danasnjeg apsolutno nikakav napredak u igri nemamo,naprotiv sve smo gori i gori.
Jel dosta vise!!!!!!! Katastrofa si treneru,kupio si me lijepom pricom ali bit ce da samo to znas.
Užas,najgora igra Sarajeva od rata.

Od Milsamija do dana danasnjeg apsolutno nikakav napredak u igri nemamo,naprotiv sve smo gori i gori.
Jel dosta vise!!!!!!! Katastrofa si treneru,kupio si me lijepom pricom ali bit ce da samo to znas.
Užas,najgora igra Sarajeva od rata.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vinko vrati se
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
E jbg brate kad ti gubis kuci od jeb.enog Leotara koji uopste nije trebao biti u ligi,sta da ocekujes onda?Ja sam do ove utakmice imao neka nadanja a poslije ove utakmice gubim sve nade za titulu,jer ima trenutno bar 3-4 ozbiljnije ekipe
Hebibovic,Oremus i kompanije MRS IZ KLUBA!
Sahinovic odlicno branio,ono uopste nije bio penal
Grbic kriminalan!!
Sevelj pod hitno umjesto Andreja,Lazica takodjer kakav god da je bolji od oba stopera koji su danas igrali.
Bagaric mora poceti dizati formu
Kobiljar za svaku pohvalu!
Mora ovo bolje!!POBJEDU NA DERBIJU!!
Hebibovic,Oremus i kompanije MRS IZ KLUBA!
Sahinovic odlicno branio,ono uopste nije bio penal
Grbic kriminalan!!
Sevelj pod hitno umjesto Andreja,Lazica takodjer kakav god da je bolji od oba stopera koji su danas igrali.
Bagaric mora poceti dizati formu
Kobiljar za svaku pohvalu!
Mora ovo bolje!!POBJEDU NA DERBIJU!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije da radi za dzabe. Ima platu, ugovor potpisan, a niko ga nije tjero da potpise. Ima 10 puta jaci sastav od Jebotara, ali ipak jedva 3 suta i izgubljena tekma. Sta mu to radi uprava? Da on moze uziati negdje vise, i da je neki trener nebi ni dolazio u Fks. Uzasno postavljena igra, bez plana, jel kroz sredinu, jel se igra na stvaranje viska na krilu, jer imas Bagarica i Ahetovica u boksu ili kontra/pressing. Sta on igra koji k, kakav mu je rukopis, a izgleda da je bez tinte... jedino Hurtic je gori bio od ovog kloca.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 20:01Pa dobro ne kazem da nije kriv,al sta mu ovi iz uprave rade sramota me za sad nesto i prigovoriti njemu,jer da je bio neko drugi na njegovom mjestu otisao bi davno,ako nastavimo ovako naravno noga i njemu i Sabri.Fudo je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:56Ko to ulazi kod Jebotara, Ronaldo,Messi? Kod njih bi ta dva mrtvaca bili u prvih 11. Poraz SablicaSanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:49Ovoga sam se ja i pribojavao,kad napokon sjedne na klupu,da krenu losiji rezultati nego kad nas je vodio sa tribina,mada u kakvim uslovima covijek radi,dobro da je tu ikako.
Kad ti udje Cmilja i mrtvi Krle da ti nesto preokrenu onda znas koliko je sati,Sabro odlazi ubleho.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Respekt svim koji su danas bili na Koševu, pogotovo onim na sjeveru koji su navijali i poslije gola i velike sramote. Jedina svjetla tačka večeras su oni bolesnici koji su po lošem vremenu došli podržati klub.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Horde beton! I da smo 3:0 dobili oni bi bili najsvjetlija tačka večeri.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.