FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hotonjskimaher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovoga sam se ja i pribojavao,kad napokon sjedne na klupu,da krenu losiji rezultati nego kad nas je vodio sa tribina,mada u kakvim uslovima covijek radi,dobro da je tu ikako.
Kad ti udje Cmilja i mrtvi Krle da ti nesto preokrenu onda znas koliko je sati,Sabro odlazi ubleho.
Kad ti udje Cmilja i mrtvi Krle da ti nesto preokrenu onda znas koliko je sati,Sabro odlazi ubleho.
Ude i Leotar u historiju, prvi gol i prva pobjeda na Kosevu.
Obaramo sve moguce negativne rekorde ove godine izgleda.
Obaramo sve moguce negativne rekorde ove godine izgleda.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 17 sep 2021, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sablicev poraz.
Loša igra, još gore suđenje. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Hebibov poraz. Baci se sa Mosta!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma stari Dupovac svaki skok jedna ruka u lice protivnika
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
O D R O N !!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Apsolutno da. Onakvog Šabanovica prebaciti lijevo, a on sterilnog panja desno je dovoljno bilo za danas pored svih ostalih grešaka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije mi jasno na osnovu cega gajite taj optimizam i mislite da smo mi neka mega-giga ekipa u odnosu na ostale kad znamo svi da imamo igrace mrtvi prosjek ove lige.Nekad tu neko odskoci neku utakmicu al to je sve na momenat pa i dobijemo neku na osnovu individualnog kvaliteta.
Ova tekma je dokaz da nas moze svaka kasaba dobiti na kosevu i da nismo ni protiv jedne ekipe favoriti
Ova tekma je dokaz da nas moze svaka kasaba dobiti na kosevu i da nismo ni protiv jedne ekipe favoriti
Sve stoji losa igra. Tome je doprinio i sudija. Pogledajte sta su ljudi sve svirali. Ovo ovakvo sudjenje nema u Nigeriji. Dosao po zadatku. Usrali se da Borac nece evrope izboriti. Kakva smo mi zabit. Da nam nekazenjeno prolazi ovakvo sudjenje u sred grada. Tuzno. Fuj. Sta nam uradise od fudbala .
Hebib je jedna od najvećih qrčina koje su zaigrale, šta zaigrale deset godina navijačima trenirali živce. Pa grob vam majke **** jeste li normalni?
Dupovac nam je rak rana vjerujte mi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
Dobri smo mi kako imamo igraca kao Oremus
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Apsolutno, opravdao onaj nadimak "Glupovac", apsolutno svaki skok lik faul pravi, kakav sudija, jeste imao par grešaka, ali nas nije koštao bodova, mi loše igramo iz xy razloga kako je sezona pocela s tim da smo na Kosevu kriminalni.feniksptica je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:52Ma stari Dupovac svaki skok jedna ruka u lice protivnika
O Dupovcu necu trositi rijeci. Skoro svaka utakmica po jedna fina prilika iz kornera. Dzaba odbije se u pm od glavurdu.
Ko to ulazi kod Jebotara, Ronaldo,Messi? Kod njih bi ta dva mrtvaca bili u prvih 11. Poraz SablicaSanchez1987 je napisao/la: ↑17 sep 2021, 19:49Ovoga sam se ja i pribojavao,kad napokon sjedne na klupu,da krenu losiji rezultati nego kad nas je vodio sa tribina,mada u kakvim uslovima covijek radi,dobro da je tu ikako.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sterilna ekipa jos bez priprema,cim.su produzili ove penzionere bilo je sve jasno. Dodaj na to i sve obe turbulencije unutar kluba,dugovanja itd.,sta drugo i ocekivati.
-
- Kontakt:
Znaci bolje igrali u doba virsli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.