NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 jan 2011, 16:49

zvjezdas je napisao/la:Dok oni dovode po nekoliko sumnjivih igraca lahko gube kvalitetne pojedince.Cvitkusic je svojom nesposobnoscu izgubio Stokica koji bi nam itekako u sredi dobro dosao.Naime,Stokic je trazio koliko je imao dok je igrao za Modricu.Cvile je nudio pola od toga.Istina,ne znam o kojoj je cifri bila rijec ali mislim da ni Modrica nije placala nesto ekstra.Borac je ponudio jos bolje uslove tako da je bio blizu potpisa za Borac.Medjutim,Stokicevu kvalitetu su prepoznali u Svicarskoj tako da je ovaj fudbaler na putu za ovu zemlju gdje ce nastaviti karijeru u jednom svicarskom prvoligasu.Zbog nespretnosti Cvileta izgubili smo jos jednog velikog igraca.
Možda i jesi u pravu, ali ja mislim da Zvijezda radi po usvojenom godišnjem budžetu. tada ako nije planirano da se plati neki igrač duplo skuplje tada nemogu ni priuštit. Zvijezda ne radi kao ostali klubovi, dovedu igrača i obećaju neke cifre pa se kasnije nadju pred bankrotom i završe na sudu zbog neizmirenih obaveza. I ja bih volio kada bi mogli dovesti nekog jakog igrača, ali više trenutno volim čuti kako je Zvijezda financijski stabilan klub bez dugovanja prema svojim igračima i uposlenicima.
Dragon Town

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 jan 2011, 17:00

Evo ako hocete slike sa utakmice

klikni me

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 jan 2011, 17:36

Kao prvo pismeniji sam i obrazovaniji od tebe Elvise.Znam za detalje razgovora sa Stokicem.Pogresna osoba pregovara sa igracima.Svjestan sam o mogucnostima kluba oko placanja,ali imal logike ponavljat istu pricu.Dakle,otpustis i dovedes pribliznih kvalitete igrace.Onda ces sigurno imat iste rezultate kao u prvom dijelu i strahovat do kraja.Od cetvorice dovedenih jedino Djelmic nije los.Pare ce potrositi u dovodjenju jos nekih na nivou otpustenih umjesto dva,tri dobra igraca a ostala mjesta da popune juniorima.Nebi se spustao na nivo pojedinaca na forumu ali sam veliki fanatik Zvijezde i iskreno imam pravo na svoje misljenje bez uvrede tudjeg.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 jan 2011, 18:01

zvjezdas je napisao/la:Kao prvo pismeniji sam i obrazovaniji od tebe Elvise.Znam za detalje razgovora sa Stokicem.Pogresna osoba pregovara sa igracima.Svjestan sam o mogucnostima kluba oko placanja,ali imal logike ponavljat istu pricu.Dakle,otpustis i dovedes pribliznih kvalitete igrace.Onda ces sigurno imat iste rezultate kao u prvom dijelu i strahovat do kraja.Od cetvorice dovedenih jedino Djelmic nije los.Pare ce potrositi u dovodjenju jos nekih na nivou otpustenih umjesto dva,tri dobra igraca a ostala mjesta da popune juniorima.Nebi se spustao na nivo pojedinaca na forumu ali sam veliki fanatik Zvijezde i iskreno imam pravo na svoje misljenje bez uvrede tudjeg.
To jesi li pismen ili nisi u to neću da ulazim. U nekim stvarima si u pravu ali u nekima griješiš. O tome koji će igrači biti otpušteni a koji će biti dovedeni najmanje se pita Cvitkušić. Njegovo je da uspije nagovoriti igrače da dođu u zvijezdu i ništa više (a sad koliko je on sposoban za taj posao to je druga priča). Nije on taj koji odlučuje koliko će se dati igraču. Normalno je da će ponuditi onoliko koliko mu je uprava dala na raspolaganje i on je taj koji odgovara upravi i Fadilu. Što se tiče Stokića znam da je tražio da potpiše ugovor na 6 mjeseci i to za velike pare koje dosad u zvijezdi niko nije dobijao. E tu Cvitkušićevo je da se sa igračem "cjenka" i da ga opet uspije nagovoriti da dođe u zvijezdu. Svi mi znamo da igrači više gledaju ime kluba i tradiciju a ne uslove. A kada pregovaraju sa manjim klubovima oni postavljaju nevjerovatne uslove a i sami zanju i da u većim klubovima to ne bi dobijali.
Zadnja izmjena: husein veličanstveni, dana/u 22 jan 2011, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 jan 2011, 18:29

VFC-Mostar je napisao/la:Imate li vise informacija sta se desavalo na pomenutoj utakmici, jer je ovo iznenadna utakmica bila sumljam da je neko od ljudi iz Mostara znao o njoj.

da pratis rodjene koliko visis na netu , znao bi kao i vecina da je utakmica trebala biti odigrana u cetvrtak , ali je odgodjena zbog losih uvjeta za igru.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 22 jan 2011, 18:34

elvis j je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Dok oni dovode po nekoliko sumnjivih igraca lahko gube kvalitetne pojedince.Cvitkusic je svojom nesposobnoscu izgubio Stokica koji bi nam itekako u sredi dobro dosao.Naime,Stokic je trazio koliko je imao dok je igrao za Modricu.Cvile je nudio pola od toga.Istina,ne znam o kojoj je cifri bila rijec ali mislim da ni Modrica nije placala nesto ekstra.Borac je ponudio jos bolje uslove tako da je bio blizu potpisa za Borac.Medjutim,Stokicevu kvalitetu su prepoznali u Svicarskoj tako da je ovaj fudbaler na putu za ovu zemlju gdje ce nastaviti karijeru u jednom svicarskom prvoligasu.Zbog nespretnosti Cvileta izgubili smo jos jednog velikog igraca.
Koja sranja pises,ako si se okomio na nekoga onda nadi barem argumente,Cvile je dogovorio sa Stiokicem,ali momak trazi inostrani aranzman kao i svi,i ako ne uspije sigurno dolazi u Zvijezdu,znaci sve je dogovoreno,a tvoj post ne govori o Cviletovovoj nesposobnosti i nespretnosti,nego o tvojoj neupucenosti i nepismenosti.
Sve mu diraj samo Cvisa ne :lol: Non stop tvrdis da su pojedinci u klubu ili bliski njemu,a ti mi najvise "mirises",no to nije ni bitno.
Zvjezdas,kad neko nesto nece da vidi,sto ti objasnjavas.Pa svako od normalnije raje u ovoj casiji vidi sta taj lik radi i o tome se naveliko prica.Nije to vise ni tajna.Banalan primjer:zasto se trudi da dovede "strance" iz nizih liga,a ne domace igrace iz istih tih liga,kad se zna da nema razlike u kvaliteti? :roll:
Ma nema vise ni smisla pisati o tom covjeku,ali bezze napadate covjeka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 jan 2011, 20:21

Moram, mada nisam htio da informisem ovog sto kaze da sam neupucen.Stokic je jutros otputovao u Svicarsku gdje ce nastaviti karijeru, a i da nije otisao nebi potpisao za Zvijezdu vec za Borac.Ako treba mogu ti i detalje razgovora,datum,mjesto i vrijeme oko dogovora sa Stokicem u kome je Cvitkusic zezno stvar.Ma nije vazno,nadajmo se uspjesima Zvijezde.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 jan 2011, 20:40

zvjezdas je napisao/la:Moram, mada nisam htio da informisem ovog sto kaze da sam neupucen.Stokic je jutros otputovao u Svicarsku gdje ce nastaviti karijeru, a i da nije otisao nebi potpisao za Zvijezdu vec za Borac.Ako treba mogu ti i detalje razgovora,datum,mjesto i vrijeme oko dogovora sa Stokicem u kome je Cvitkusic zezno stvar.Ma nije vazno,nadajmo se uspjesima Zvijezde.
Eto, na ovo ti moram odgovorit. Misliš da igrači tek tako mogu dobiti određen iznos u BIH. Eto Stokić će imati možda samo 1000 KM više nego što mu je Zvijezda davala. Ali on je imao tu ponudu u džepu od Švicaraca i sa tim je tražio bar isto ovdje. Pa nisu u Švicarskoj baš toliko igrači plaćeni, nemoj mislit da nismo blizu njih;) A naravno Stokić će bolje napredovati u karijeri kada mu piše da je igrao u Švicarskoj, nego da piše da je igrao za Zvijezdu. A vidiš našeg jednog "pulena" Modričkog koji već igra u Zvijezdi a ona ga ne plaća. Stokić bi lijepo uzeo lovu kao što je i Smaja uzimao i na kraju ko hebe Zvijezdu. Najradije bih vidio najjače igrače u Zvijezdi, ali to sada stvarno nije moguće. pa naši glavni sponzori već odavno sastavljaju kraj s krajem i ne očekujem nešto preveliko u ovom prelaznom roku.
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 jan 2011, 20:53

zmaj_Bosne je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Moram, mada nisam htio da informisem ovog sto kaze da sam neupucen.Stokic je jutros otputovao u Svicarsku gdje ce nastaviti karijeru, a i da nije otisao nebi potpisao za Zvijezdu vec za Borac.Ako treba mogu ti i detalje razgovora,datum,mjesto i vrijeme oko dogovora sa Stokicem u kome je Cvitkusic zezno stvar.Ma nije vazno,nadajmo se uspjesima Zvijezde.
Eto, na ovo ti moram odgovorit. Misliš da igrači tek tako mogu dobiti određen iznos u BIH. Eto Stokić će imati možda samo 1000 KM više nego što mu je Zvijezda davala. Ali on je imao tu ponudu u džepu od Švicaraca i sa tim je tražio bar isto ovdje. Pa nisu u Švicarskoj baš toliko igrači plaćeni, nemoj mislit da nismo blizu njih;) A naravno Stokić će bolje napredovati u karijeri kada mu piše da je igrao u Švicarskoj, nego da piše da je igrao za Zvijezdu. A vidiš našeg jednog "pulena" Modričkog koji već igra u Zvijezdi a ona ga ne plaća. Stokić bi lijepo uzeo lovu kao što je i Smaja uzimao i na kraju ko hebe Zvijezdu. Najradije bih vidio najjače igrače u Zvijezdi, ali to sada stvarno nije moguće. pa naši glavni sponzori već odavno sastavljaju kraj s krajem i ne očekujem nešto preveliko u ovom prelaznom roku.
mi jedino sto mozemo u gradaccu ocekivat jest grcevita borba za opstanak...ovi igraci sto su dosli da ga hebes nemozes rec da je i jedan od njih extra... :?
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2011, 20:55

Sta je bilo sa pricom da kod vas dolazi hrpu nekih extra igraca,da se pregovara sa super kvalitetnim igracima,da me ne shvatite pogresno ne posjecujem previse ovu temu ali ne tako davno je bila druga prica da se spominju kvalitetni igraci sad udjem i citam da nista toliko kvalitetno ne ocekujete
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 jan 2011, 22:11

miky_hz je napisao/la:Sta je bilo sa pricom da kod vas dolazi hrpu nekih extra igraca,da se pregovara sa super kvalitetnim igracima,da me ne shvatite pogresno ne posjecujem previse ovu temu ali ne tako davno je bila druga prica da se spominju kvalitetni igraci sad udjem i citam da nista toliko kvalitetno ne ocekujete
Bilo mazanje očiju :mrgreen:
Dragon Town

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 jan 2011, 22:59

miky_hz je napisao/la:Sta je bilo sa pricom da kod vas dolazi hrpu nekih extra igraca,da se pregovara sa super kvalitetnim igracima,da me ne shvatite pogresno ne posjecujem previse ovu temu ali ne tako davno je bila druga prica da se spominju kvalitetni igraci sad udjem i citam da nista toliko kvalitetno ne ocekujete
ma u gradaccu ti je druze vazda neka suplja, svi sve znaju i u gradacac godinama dolaze sve najboli igraci, ali im ono u zadnjoj sekundi nesto omakne
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jan 2011, 08:42

samuraj je napisao/la:
seven je napisao/la:Dragan Jović, trener !
Tebi je Curguz ipak bio drazi.Mozda ti se od ovog ne svidjaju treninzi,ili se nije pozdravio s tobom kad ti je neki dan bio u firmi u obilasku?

imaš' li nešto protiv ili si iz znavike svakom loncu poklopac :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 jan 2011, 13:04

"Rezultat nije bio u prvom planu, no mislim da nam je ova utakmica dobro došla. Mislim da se moramo još pojačati i to sa tri igrača, potreban nam je po jedan igrač u svakoj liniji", rekao je Jović za SportSport.ba, odmah po završetku utakmice.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 23 jan 2011, 14:19

seven je napisao/la:
samuraj je napisao/la:
seven je napisao/la:Dragan Jović, trener !
Tebi je Curguz ipak bio drazi.Mozda ti se od ovog ne svidjaju treninzi,ili se nije pozdravio s tobom kad ti je neki dan bio u firmi u obilasku?

imaš' li nešto protiv ili si iz znavike svakom loncu poklopac :D
Ma jok nego mi se ucinila zanimljivom tvoja moc ocjenjivanja trenera koji jos nema sluzbenu utakmicu sa klubom,samo to.Ne rece jeli se pozdravio s tobom? ;)

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 23 jan 2011, 15:02

kada trebaju dooci igraci iz medugorja i koliko ce se zadrzati u gradaccu i kada idu u medulin
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jan 2011, 17:02

sve nas je postrojio i po službenoj dužnosti sa svima pozdravio :mrgreen: , a njega sam ocjenio dok je bio trener u Travniku, Posušju i Zrinjskom

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 jan 2011, 04:37

Bekan ipak produzio ugovor sa Bosnom?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 25 jan 2011, 12:34

Redakcija najčitanijeg sportskog portala u regionu boravila je u Međugorju, gdje je posjetila pripreme Zvijezde, te tom prilikom i porazgovarala sa šefom struke gradačačkog premijerligaša, Draganom Jovićem.

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jovi ... klub/50592
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 25 jan 2011, 16:09

Ovaj makar zna pricat,za razliku od prethodne strukture

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.