FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
34
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 235

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 17 sep 2021, 12:37

Sta fali ako su gurbeti ako znaju radit svoj posao, ako su marketinski potezi od juce potezi ove zene, neka je taman dolazila sa plavim salom na posao. Puno se mi qrcimo, nemoj da navija za Zelju, da je igrao za Zelju, nemoj iz Listice, nemoj Srbina... Pa jbg onda, hajmo dovodit od Sarajeva do Kaknja ljude i tjt. Sad nam ne smeta niko iz Listice kad su se Bagaric i Sablic pokazali, nije nam smetao ni Dulja a navijao je za gurbete, dok kod njih uredno kapitensku nosili pitari Stanic i Krpic. Krpic nas rasturio u 2-3 utakmice. Pa Dino Hasanovic, sa ograde sjevera u plavi dres, al covjek profesionalac, igra. Ko god radi svoj posao u fullu, yebe mi se za njegovo porijeklo, naciju i klub za koji navija
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 sep 2021, 12:40

benko21 je napisao/la:
17 sep 2021, 12:28
una bejtovic navijacica anam onih
sta je sljedece sabrina amar osim sportski direktor
odlazi ubleho
Vec druga osoba, dva pitara manje a dva strumfa vise :bow: jos sabro nadji koga iz predgradja tuzle,cekamo :puke:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 sep 2021, 12:41

svaka cast na dopisu. Sigurno se ova Una lize sa Sabrinom. Uhljupi mrs iz kluba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 sep 2021, 12:43

UNFKS :bow: :bih:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 sep 2021, 12:45

Ja ne vidim problem, bit ce pljuvanja po meni, ali stvarno ne vidim
Zena radi PR i marketing, ako bude radila dobar posao, ko da je bitno.
A ako ona radi to od jucer prekjučer, vec se vide dobre stvari, a izvan posla nek navija za koga hoce. Ako ona bude radila odlican posao, imas vece koristi nego od nekog pitara koji ne zna svoj posao
Ne znam za tog Zukica ko je i sta je
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 sep 2021, 12:48

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 sep 2021, 12:45
A ako ona radi to od jucer prekjučer, vec se vide dobre stvari, a izvan posla nek navija za koga hoce. Ako ona bude radila odlican posao, imas vece koristi nego od nekog pitara koji ne zna svoj posao
Slazem se, posao je jedno, a privatni zivot drugo. Ali uvijek ce biti onih koji ne zele da primirise bilo ko ko ima veze sa onima tamo.
Opet, ja se vodim time, ako su mogli igraci i sa jedne i sa druge strane, igrati za obje ekipe, pa sportski direktor cija je funkcija haman i najvaznija je igrao za njih, kako onda moze biti problem sto neko za računarom navija ili simpatizira nekog drugog. Mislim..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 sep 2021, 12:48

Opet oni sa sjevera se prave bitni kao da su neki faktor :urnebes: :urnebes:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 sep 2021, 12:48

Svaka čast momcima iz Hz na ovom saopštenju, vrhunski napisano, šutaj šljam i bagru iz kluba.

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 17 sep 2021, 12:48

BordoSarajevo je napisao/la:
17 sep 2021, 12:16
SjevernaKoreja je napisao/la:
17 sep 2021, 12:06
Opet su uhljebili svoje u marketing sluzbu :kuknjava:

Valjda ce ovi vrijediti tog uhljebljenja :kafa:

Ti izgleda ne možeš normalno i konstruktivno pisat, sve ti se svodi na hinjsko komentarisanje, botovanje, prozivanje i provociranje. Normalnog komentara nemaš.

Pitanje za @admina:
Zašto se dopuštaju i odmah ne sankcionišu oni koji su trajno banovani prije a koji se ponovo vrate u istoj ulozi, u ovom slučaju je to Zip = SjevernaKoreja. Toliko godina provocirao, botovao, vrijeđao i konačno dobio ono što je i zaslužio - trajni ban.
Nakon par dana se vratio samo sa drugim imenom u istoj ulozi, sa istim botovanjem, provociranjem, nekonstruktivnim pisanjem.

Koliko god koristi imali od njegovih botovskih komentara, klikova i pregleda, stvara veću štetu i otjeruje normalnu raju koja nema živaca čitat gluposti dotičnog, koji nažalost nije jedini na ovoj temi.
SiouxLukavac :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 sep 2021, 12:50

Pa evo za 2 dana je uradila vise nego "pitari" prije nje. Ne znam kako ti neko moze opstrujisat marketing sluzbu, nece objavit na nasoj stranici "svi na Grbavicu", nit ce kacit slike Bazdarevica i Osima, nit ce dovest Tifu da pjeva prije tekme. Njeno je da objavljuje po drustvenim mrezama, a jucerasnji potezi odlicni. Za kartu od 5 KM dobijes gratis masku koja kosta 3-4 KM, pa pokloni djeci koja odu na zapad (cijena junior karte ista za sve tribine, bukvalno babo za 2 marke vise odvede dijete na zapad umjesto na istok i dijete dobije neki paketic koji je sigurno skuplji od 2 KM) itd. Ne znam sta neki hoce, da nam svi uposlenici znaju napamet sastav iz 1974. il sta?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2021, 12:51

sonpenn je napisao/la:
17 sep 2021, 12:12
slika
:!: :!: :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 sep 2021, 12:53

Valjda ovo bude treća sreća za nas, da više potrefimo s normalnim ljudima i ambicioznim vlasnikom.

Mirvić je očigledno upućen u sva sranja koja su se dešavala u zadnje dvije godine i postavio je svoje ljude koji se razumiju u ekonomiju i pravo da konstantno nadgledaju na šta će ovi trošiti pare i kako.

Da je danas pobijedit s više golova razlike, da se prekine ova patnja na Koševu...
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 17 sep 2021, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 17 sep 2021, 12:53

napoleon72 je napisao/la:
17 sep 2021, 12:50
Pa evo za 2 dana je uradila vise nego "pitari" prije nje. Ne znam kako ti neko moze opstrujisat marketing sluzbu, nece objavit na nasoj stranici "svi na Grbavicu", nit ce kacit slike Bazdarevica i Osima, nit ce dovest Tifu da pjeva prije tekme. Njeno je da objavljuje po drustvenim mrezama, a jucerasnji potezi odlicni. Za kartu od 5 KM dobijes gratis masku koja kosta 3-4 KM, pa pokloni djeci koja odu na zapad (cijena junior karte ista za sve tribine, bukvalno babo za 2 marke vise odvede dijete na zapad umjesto na istok i dijete dobije neki paketic koji je sigurno skuplji od 2 KM) itd. Ne znam sta neki hoce, da nam svi uposlenici znaju napamet sastav iz 1974. il sta?
To se zove trazenje dlake u jajetu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 sep 2021, 12:53

JavierBosnia je napisao/la:
17 sep 2021, 12:48
Slazem se, posao je jedno, a privatni zivot drugo. Ali uvijek ce biti onih koji ne zele da primirise bilo ko ko ima veze sa onima tamo.
Opet, ja se vodim time, ako su mogli igraci i sa jedne i sa druge strane, igrati za obje ekipe, pa sportski direktor cija je funkcija haman i najvaznija je igrao za njih, kako onda moze biti problem sto neko za računarom navija ili simpatizira nekog drugog. Mislim..
:clap:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 sep 2021, 12:54

Hz bitne kao semafor u GTA :silent: :urnebes:

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 sep 2021, 12:55

Rijetki znaju razlikovati privatno od poslovnog pogotovo na Balkanu. Zbog toga nas je i strah.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 17 sep 2021, 12:57

sonpenn je napisao/la:
17 sep 2021, 12:12
slika
:thumbup: :thumbup:
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 sep 2021, 12:58

Sve dok ono sto radi je dobro za klub, briga me za ostalo, sto znaci bilo ko da znamo da će nam donijeti napredak, neka dodje, bio bilo koje nacionalnosti, ili navijao za bilo koga
A i malo je smijesno ako Una radi marketing odnedavno, svi je pohvalise, a sad ne valja jer je bila dio anamo onih, i navija za njih
I samo mi nije jasno u ovome dopisu jedna stvar, nek me neko ispravi ako nije tacno, ali zar se nisu kao najveci krivci za ovaj neuspjeh etiketirali Sabrina i Kasum, ne kontam otkud sad i Ilievski tu ?
A znam 100% da je Mirvić direktno uticao na sve nove uposlenike
Za ovog Zukica ne znam nešto posebno, isto vazi, nek on radi dobar posao za nas, ako voli izvan posla gledati na TV-u plavu gamad, nek ih gleda, a na poslu mu je cilj da uradi sve u njegovoj moci da klubu bude sve bolje.
I ne znam cime je Lemes dobio podrsku :?:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 sep 2021, 13:06

17 sep 2021, 12:58
Sve dok ono sto radi je dobro za klub, briga me za ostalo, sto znaci bilo ko da znamo da će nam donijeti napredak, neka dodje, bio bilo koje nacionalnosti, ili navijao za bilo koga
A i malo je smijesno ako Una radi marketing odnedavno, svi je pohvalise, a sad ne valja jer je bila dio anamo onih, i navija za njih
I samo mi nije jasno u ovome dopisu jedna stvar, nek me neko ispravi ako nije tacno, ali zar se nisu kao najveci krivci za ovaj neuspjeh etiketirali Sabrina i Kasum, ne kontam otkud sad i Ilievski tu ?
A znam 100% da je Mirvić direktno uticao na sve nove uposlenike
Za ovog Zukica ne znam nešto posebno, isto vazi, nek on radi dobar posao za nas, ako voli izvan posla gledati na TV-u plavu gamad, nek ih gleda, a na poslu mu je cilj da uradi sve u njegovoj moci da klubu bude sve bolje.
I ne znam cime je Lemes dobio podrsku :?:
Sabrina i Ilevski su tu dugo godina dok Kasum je dosao na vec srozanu situaciju.. a i povukao se. A sto se tice Lemesa vjerovatno se zna sta je i kako radio, ne vjerujem da lupaju onako.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 17 sep 2021, 13:07

Sanchez1987 je napisao/la:
17 sep 2021, 12:40
benko21 je napisao/la:
17 sep 2021, 12:28
una bejtovic navijacica anam onih
sta je sljedece sabrina amar osim sportski direktor
odlazi ubleho
Vec druga osoba, dva pitara manje a dva strumfa vise :bow: jos sabro nadji koga iz predgradja tuzle,cekamo :puke:
slika
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, hibrid, Konzerva, TETRAPAK i 64 gosta.