Slazem se zasluzila je,ja joj zelim da u sto kracem roku nadje nesto bolje za sebe i da napreduje,daleko od naseg kluba,saznat cemo jednog dana kad napusti klub koliko je sposobna,po tome sta ce raditi poslije Sarajeva.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:59NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:45Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.
PROCITAJTE 2X PRED SPAVANJE HUSREFOVI MAHACI.
Laka vam noc, Sarajvo sampion !![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako papanski pokusavaju pojedinci sve one koje su protiv hobita Sabrine, uvrstiti u neke imaginarne "fanove Husrefa, legendi, Baljka" i inih formulacija slicnog tip.
Los i papanski spam.
Los i papanski spam.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ovo je fudbalski NVO, ova ECA. A Sabrina dođe nešto kao fudbalski Adis Arapović.
Ljudi oformili organizaciju (ECA) na evropskom kontinentu od 300-400 klubova, koja bi dala glas manjim klubovima i fudbalskim savezima. Na kraju izglasali Andreu Agnellija kao predsjednika, a čovjek im zabio s leđa rutinski, tako što je osnovao Superligu. Da je njegova ideja prošla, mogli bi ugasiti komotno svi klubove. Toliko o njihovom nosu za biznis.
Inače, ja vjerujem da oni Sabrinu posebno cijene kroz ono "Female in a male dominant sport". Takve stvari su njima važne.
Ljudi oformili organizaciju (ECA) na evropskom kontinentu od 300-400 klubova, koja bi dala glas manjim klubovima i fudbalskim savezima. Na kraju izglasali Andreu Agnellija kao predsjednika, a čovjek im zabio s leđa rutinski, tako što je osnovao Superligu. Da je njegova ideja prošla, mogli bi ugasiti komotno svi klubove. Toliko o njihovom nosu za biznis.
Inače, ja vjerujem da oni Sabrinu posebno cijene kroz ono "Female in a male dominant sport". Takve stvari su njima važne.
Tačno, evo ja nikad više ne želim da se vrate ni Husref a ni ovi ostali u klub, ali ne želim ni njoj da ga još dugo vodi, jer je dokazala da ne zna.
-
- Kontakt:
Nova uprava, nova nada za nas da cemo krenuti ka tom iskoraku. Nisam nesto optimista al vidjecemo, zelim mnogo srece Mirvicu i da bude bude bolji od predhonika. Samo da ne bude nakon godinu opet mjenjaj i nova era, novi koncept, do sad sve kratkotrajno godinu ili dvije i raspadne se koncept.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije, ima nas koji smo protiv Sabrine al zna se zbog cega i razlozi su jasni. Lose vodjenje kluba, nemogucnost za privremeno snalazenje za novac kad investitor zavrne pipu itd.. Ove hinje koji po zeni ubise otkad je Hus otpusten i preko toga joj jos nisu presli ne treba komentarisati. Ne moze se tu razumno razmisljat kad te emocije vode, a volis covjeka (koji uz duzno postovanje za sve sto je donio klubu) koji pisa po klubu i hoce da udara navijace..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dokle god ovi navijaci koji nemaju gostujuce utakmice u zivotu pricaju da Sabrina treba da ode djevojka koja je dovela investitore kad smo za pastetu igrali nema napredka i velikih utakmica...
Pojedinim zabraniti mjesto na koševu koji samo dođju da jebu majke kcerke itd...
Pojedinim zabraniti mjesto na koševu koji samo dođju da jebu majke kcerke itd...
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
Nije ona dovela investitora.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:11Dokle god ovi navijaci koji nemaju gostujuce utakmice u zivotu pricaju da Sabrina treba da ode djevojka koja je dovela investitore kad smo za pastetu igrali nema napredka i velikih utakmica...
kolko mi utrnu khurac za forumskim maloljetnim botovima, evo sav sam se nakostriješio, isto mačka.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nema veze opet je zaslužna za to.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Sta je ovo Jovan potpisao za mrtvi radnik. I kažu mi smo ga tražili 

-
- Kontakt:
Pa jesmo ga tražili, ali ne kao prvu opciju. Morala se naći varijanta za slučaj da Kapić ne potpiše, da nađe nešto vani ili da nas jednostavno ispali. Naravno, nije nikad ovaj bio u opticaju kao prva opcija, to je smiješno.
-
- Kontakt:
I ja tebe onako pitam ko je najtrofejni trener Sarajeva? sto ti ne pises o tome,nego se uhvatio par tekmi i eto to kao nije dobro,Ferguson je sa Man Utd izgubio 6-1 od Man City i sta? sto ti ne pises o rasulu u klubu poslije odlaska Nama,ko je kriv za to itd,8 godina ulaganja u klub i na kraju poslije 2 mjeseca nemas za kifle to je ok?jesil ti zaboravio da pola ekipe ode zbog nesposobne uprave,jesil zaboravio +13 ?feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:01Ma otkud ono protiv uprave i brani Husa i vidi doslo na forum poslije otkaza. Haj nema veze, svako ima pravo da pise logicno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.
Lutko moja bila je zenska tu i dok je Hus osvajao, a vjeruj bili su i dali mu podrsku i dok smo primali 8 komada na Kosevu. Jesi l to zaboravio, il si namjerno tolika hinja da to ne pises. Onako pitam.
-
- Kontakt:
Fedja Kusturica je doveo investitora, Sabra ne znam da li je i bila u klubu. Ona se pojavila poslje Dine Selimovića
-
- Kontakt:
ne znam zašto,ali sam uvjeren da većina raje koja misli da mi nismo krivci za gubitak titule kao i ovi što furaju sabrinu da su antivakseri
VVVBK

VVVBK
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:17Pa jesmo ga tražili, ali ne kao prvu opciju. Morala se naći varijanta za slučaj da Kapić ne potpiše, da nađe nešto vani ili da nas jednostavno ispali. Naravno, nije nikad ovaj bio u opticaju kao prva opcija, to je smiješno.
I 10 opcija je bruka. Bolje nek igra dijete a ne lik od 34 i stranac. Ako ga trener tražio onda bas glupo od njega.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kad kazes donosio trofeje, svako je u klubu zasulzan nekako za titulu, onda reci donosili su i ovi. Nemam problema s cinjenicama, zasto da govorim ko je najtrofejniji kad se zna..Pisao sam to, cak nemam ustvari nisam imao problem ni sa Husrefom do vremena poslije otkaza i blacenja kluba po svim novinama. SRAMOTA !!. I drug ni meni se ne svidja rad doticne, al moji razlozi su cisti i nemam nista skriveno u tome. Ti slobodno reci mrzis je zbog otkaza i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:18I ja tebe onako pitam ko je najtrofejni trener Sarajeva? sto ti ne pises o tome,nego se uhvatio par tekmi i eto to kao nije dobro,Ferguson je sa Man Utd izgubio 6-1 od Man City i sta? sto ti ne pises o rasulu u klubu poslije odlaska Nama,ko je kriv za to itd,8 godina ulaganja u klub i na kraju poslije 2 mjeseca nemas za kifle to je ok?jesil ti zaboravio da pola ekipe ode zbog nesposobne uprave,jesil zaboravio +13 ?feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:01Ma otkud ono protiv uprave i brani Husa i vidi doslo na forum poslije otkaza. Haj nema veze, svako ima pravo da pise logicno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32
Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.
Lutko moja bila je zenska tu i dok je Hus osvajao, a vjeruj bili su i dali mu podrsku i dok smo primali 8 komada na Kosevu. Jesi l to zaboravio, il si namjerno tolika hinja da to ne pises. Onako pitam.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Klasicni primjer gluposti. Nepoznavanja materije, hronilogije, kao ni cinjenice za koga su bas ti na koje se pozivas - zamisli a imaju po par stotina gostovanja. Pojedinacno.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:11Dokle god ovi navijaci koji nemaju gostujuce utakmice u zivotu pricaju da Sabrina treba da ode djevojka koja je dovela investitore kad smo za pastetu igrali nema napredka i velikih utakmica...
- FKS -
-
- Kontakt:
Nije tacno,mrzim je jer unistava klub kojeg volim,ne pusta poziciju ni pod koju cijenu i ako vidi da nije za nju,i ne blati klub nego doticnu,ja sam uvijek govorio ako ce doci bolji neka odma daju otkaz njemu,al eto ja ne vidim da je dosao bolji,jel dobio otkaz kako Sabra rece zbog toga sto klub zeli napredovati?de mi reci jesmo li sta napredovali?jel Vinko dugorocno rijesenje kako rece Sabra?feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:22Pa kad kazes donosio trofeje, svako je u klubu zasulzan nekako za titulu, onda reci donosili su i ovi. Nemam problema s cinjenicama, zasto da govorim ko je najtrofejniji kad se zna..Pisao sam to, cak nemam ustvari nisam imao problem ni sa Husrefom do vremena poslije otkaza i blacenja kluba po svim novinama. SRAMOTA !!. I drug ni meni se ne svidja rad doticne, al moji razlozi su cisti i nemam nista skriveno u tome. Ti slobodno reci mrzis je zbog otkaza i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:18I ja tebe onako pitam ko je najtrofejni trener Sarajeva? sto ti ne pises o tome,nego se uhvatio par tekmi i eto to kao nije dobro,Ferguson je sa Man Utd izgubio 6-1 od Man City i sta? sto ti ne pises o rasulu u klubu poslije odlaska Nama,ko je kriv za to itd,8 godina ulaganja u klub i na kraju poslije 2 mjeseca nemas za kifle to je ok?jesil ti zaboravio da pola ekipe ode zbog nesposobne uprave,jesil zaboravio +13 ?feniksptica je napisao/la: ↑16 sep 2021, 23:01
Ma otkud ono protiv uprave i brani Husa i vidi doslo na forum poslije otkaza. Haj nema veze, svako ima pravo da pise logicno.
Znači štrumfa glupog smo ugradili u Upravu?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐