A i svaka slika na fb joj je sa trakom FK Sarajevo, tako da..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Velika je razlika, kad odlazis iz kluba i zelis mu sve najbolje, pritom nijedne ruzne rijeci prema klubu.
Za razliku od prijatelja i legendi, kad odlaze mrze sve.
A mi uvijek naopaki, podrzavamo druge a kudimo prve kao da su najveci neprijatelji.
A mi uvijek naopaki, podrzavamo druge a kudimo prve kao da su najveci neprijatelji.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Hoce, hoce.bordobijeli je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:02Navijaci ce se sigurno vratiti ako vide da se rade pozitivne stvari, da nema muljanja, petljanja, lazi,.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:57Sutra 10k na stadionu. Pozitivne promjene ce i navijaci da prepoznaju.
U redu cekaju za ulazak u stadion, jer osjecaju pozitivu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Merisa je i u nadzornom odboru SFK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutno tacno. Dzaba se pere, dok ona ne ode, nema ni napretka.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.

Nema puno Bosanaca i Bosanki koji njoj mogu na crtu al' ono bi tjeralo...
Polako, ali sigurno, odlaze glavni i odgovorni za historijsku blamazu. Ku.rva je ostala usamljena, blizi se i njen kraj.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da je koji put javno zaplakao, nahajcao placenike, i uzeo nam 200 milja iz kase bio bi LEGENDA !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:06Velika je razlika, kad odlazis iz kluba i zelis mu sve najbolje, pritom nijedne ruzne rijeci prema klubu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Eno nije cojk ni preuzeo duznost, vec se saznalo da je strumf hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ode Kasum saim se
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:15Da je koji put javno zaplakao, nahajcao placenike, i uzeo nam 200 milja iz kase bio bi LEGENDA !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:06Velika je razlika, kad odlazis iz kluba i zelis mu sve najbolje, pritom nijedne ruzne rijeci prema klubu.
Krupan je to zalogaj za tebe da shvatis. Masi zastavom, tu si doktorir'oSanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:15Da je koji put javno zaplakao, nahajcao placenike, i uzeo nam 200 milja iz kase bio bi LEGENDA !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:06Velika je razlika, kad odlazis iz kluba i zelis mu sve najbolje, pritom nijedne ruzne rijeci prema klubu.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ti da zelis dobro klubu,molio bi boga da ova papanka ode sa pozicije i dodje neko sposobni,al polako i ona ce uskoro,naravno ako investitorima bude u interesu da napredujemo.NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:33Krupan je to zalogaj za tebe da shvatis. Masi zastavom, tu si doktorir'oSanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.![]()
Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.
PROCITAJTE 2X PRED SPAVANJE HUSREFOVI MAHACI.
Laka vam noc, Sarajvo sampion !
-
- Kontakt:
Ono u fazonu,kad vec ides de me bar malo pohvalibenko21 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 21:50i na odlasku ne moze a da se ne uvuce sultaniji u d.upeNajbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.![]()
![]()

U snu neka sanjaju ovu slikuNazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:45Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.

- SjevernaKoreja
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:45Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.

- feniksptica
- Kontakt:
Ma otkud ono protiv uprave i brani Husa i vidi doslo na forum poslije otkaza. Haj nema veze, svako ima pravo da pise logicno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:32Koliko je Sabra do sad uzela znas li? A dovela klub u rang sa slobodom,dok je legenda bar donosio trofeje,cuj da on nekoga napucka,a cijeli stadion mu yebe sve redom i Sabri isto,osim vas 5-6 forumasa.NazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:15Da je koji put javno zaplakao, nahajcao placenike, i uzeo nam 200 milja iz kase bio bi LEGENDA !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:06Velika je razlika, kad odlazis iz kluba i zelis mu sve najbolje, pritom nijedne ruzne rijeci prema klubu.
Lutko moja bila je zenska tu i dok je Hus osvajao, a vjeruj bili su i dali mu podrsku i dok smo primali 8 komada na Kosevu. Jesi l to zaboravio, il si namjerno tolika hinja da to ne pises. Onako pitam.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ma nemaju ti pojma oni sta je ovo na slici. Misle osnivacka skupstina kluba iz 46-teArnelv52 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:50U snu neka sanjaju ovu slikuNazorUso je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:45Najbolje za kraj, Sabrina Buljubašić. Želim da ti se zahvalim na svemu što radiš za klub. Posebno na fantastičnom poslu u zadnja tri mjeseca kad si nevjerovatnom brzinom riješila pitanje investitora. Šta bi za to dali drugi klubovi u BiH i svijetu. Drago mi je da naš klub ima nekoga ko je povezna sa svijetom fudbala izvan naše zemlje. Želim ti sve najbolje i skoriji napredak u karijeri. Zaslužila si ga.
Laka vam noc, Sarajvo sampion !![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijelisampion, Haksss, napoleon72, nedimmmm1337, perodeformero, Posejdon i 59 gostiju.