Druže to navijači nisu, ti si rekao da jedva čekaš da Halidu bude blokada u glavi da čitaš komentare i postove na forumu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 19:07A šta neće mu se psovati, jel? Kralju, Bodul da sastavi dvije loše tekme, mrtve će mu psovati.Foux87 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:45Ko kaže da mu treba psovati? Ko kaže da od njega pravimo Dani Alvesa? Očigledno nisi shvatio šta sam mislio evo boldirao sam ključni dio pa pročitaj ponovo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:05
Jes, trebao bih nakon par tekmi od njega praviti Dani Alvesa, a čim bude prva greška, ebati mu familiju. Jel tako?
Kako su vam smiješni kriteriji.. Isto kao kad je Fanimo mrtav 60 minuta, onda napravi jedan prodor po strani, odmah je Maradona. Isto kad Sušić pelja loptu na 20 metara od gola, iako nema nikakve koristi od toga, vama je zmaj, jer ebiga valja loptu perverzno.![]()
![]()
Što se tiče boldiranog dijela, nonsense teški.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Sarajevo napokon registrovalo defanzivce, mogu nastupiti već sutra protiv Leotara?MortemHz je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:24“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
Po ovome nema razloga da ne budu?
Fudbalski klub Sarajevo je ljetos u svoje redove doveo dvojicu stopera – Vicka Ševelja i Darka Lazića, koji se vratio u bordo klub.
Problemi su napokon otklonjeni i Ševelj i Lazić su sada konačno registrovani, te su u sistemu Nogometnog saveza BiH – Cometu.
Ševelj i Lazić su danas registrovani i u Cometu piše kako pravo nastupa imaju već od sutra, ali je to ipak još uvijek neizvjesno pošto je trener Sablić danas na konferenciji za medije rekao kako oni neće biti na dispoziciji za ovaj meč, kao ni Matthias Fanimo..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iskreno neko se baš fino uhvatio posla oko drustvenih mreža.Malo malo nešto iskace sto je svakako za pohvalu.
Bit ce da se neko novi tu zaposlio mislim da je danas to neko ovdje napisao.

Bit ce da se neko novi tu zaposlio mislim da je danas to neko ovdje napisao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Evo ponavaljam jos jednomamypitar je napisao/la: ↑16 sep 2021, 19:40Sarajevo napokon registrovalo defanzivce, mogu nastupiti već sutra protiv Leotara?MortemHz je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:24“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
Po ovome nema razloga da ne budu?
Fudbalski klub Sarajevo je ljetos u svoje redove doveo dvojicu stopera – Vicka Ševelja i Darka Lazića, koji se vratio u bordo klub.
Problemi su napokon otklonjeni i Ševelj i Lazić su sada konačno registrovani, te su u sistemu Nogometnog saveza BiH – Cometu.
Ševelj i Lazić su danas registrovani i u Cometu piše kako pravo nastupa imaju već od sutra, ali je to ipak još uvijek neizvjesno pošto je trener Sablić danas na konferenciji za medije rekao kako oni neće biti na dispoziciji za ovaj meč, kao ni Matthias Fanimo..
Sablic je to izjavio na pressu koji se odrzao PRIJE nego sto su Lazic i Sevelj zvanicno uneseni u comet,tako da covjek nikako nije znao da su registrovani.
S obzirom da su registrovani u Comet na vrijeme oni ce sutra 1000% igrati
A Sablic nikada nije rekao da nece biti tu,vec da samo trenutno nisu tu i da su u proceduri,te da danas ili sutra ocekuje pozitivne vijesti
A ocekivano nema Fanima,valjda ga spreme za derbi bar jedno poluvrijeme
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 sep 2021, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kisa,teren klizav,samo da se povrede pred sljedece 3 vrlo bitne utakmice zaobidju
Nismo odavno nekome tricu slozili,moglo bi se sutra
Moja prognoza:
3:0(Kobiljar,Cmiljanic x2)Bodul 2 asistencija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Meni je 1-0 dosta ali sto nema Dizdarevica onda 2-1 

Kako smo saznali, Damir Kasum također neće ostati u sazivu novog UO kluba sa Koševa, pa će pored Mirvića i Jasmine Suljović, treći član uprave tima sa Koševa biti Denis Zukić.
Skupština kluba zakazana je za nedjelju od 14 sati, a sigurno da će sve biti puno jasnije po njenom završetku kada se očekuju izjave novog vlasnika i predsjednika UO FK Sarajevo.
Skupština kluba zakazana je za nedjelju od 14 sati, a sigurno da će sve biti puno jasnije po njenom završetku kada se očekuju izjave novog vlasnika i predsjednika UO FK Sarajevo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slijede nove promjene na čelu Sarajeva
FK Sarajevo će u nedjelju održati Skupštinu kluba na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo kluba.
Bordo tim će tako ući u novu eru, kako iz kluba pompezno najavljuju, a u nju bi ih trebala povesti nova uprava na čelu sa Ismirom Mirvićem, koji je postao većinski vlasnik ulagačkih prava.
Mirvić će ujedno biti i novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a prije dva dana smo objavili da svoje mjesto iz trenutnog saziva neće zadržati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.
Kako smo saznali, Damir Kasum također neće ostati u sazivu novog UO kluba sa Koševa, pa će pored Mirvića i Jasmine Suljović, treći član uprave tima sa Koševa biti Denis Zukić.
FK Sarajevo će u nedjelju održati Skupštinu kluba na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo kluba.
Bordo tim će tako ući u novu eru, kako iz kluba pompezno najavljuju, a u nju bi ih trebala povesti nova uprava na čelu sa Ismirom Mirvićem, koji je postao većinski vlasnik ulagačkih prava.
Mirvić će ujedno biti i novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a prije dva dana smo objavili da svoje mjesto iz trenutnog saziva neće zadržati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Denis Zukic, direktor finansijsko informaticke agencije ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 sep 2021, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sigurno da ce i Sabrina imati puno manje ovlasti.Napoklon vlasnik i predsjednik koji ce kontrolisati sve u klubu.Stim da potice sa ovih prostora zna kako to kod nas ide talovi,lopovluci i to .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2021, 20:51Slijede nove promjene na čelu Sarajeva
Ma nije sjever ne mogu navijaci nistaSjevernaKoreja je napisao/la: ↑16 sep 2021, 20:56Otjera sjever upravu, aferim.
Jos da nam husru vrate, insallah.
Vidi se da se moze
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ode Kasum, ima na ig stavio oprostajno pismo. I nek je otisao..transparentni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Da ti srce pukne od tuge,zbogom Kasume.
Još Sabrina.
Još Sabrina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvršni direktor
FEB d.d. Sarajevo
Društvo za izdavačku, instruktivno-obrazovnu,
uslužnu i trgovinsku djelatnost
Mula Mustafe Bašeskije 11
71000 Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, Proximic, riki46, Vanja8 i 65 gostiju.