FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Foux87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Foux87 » 16 sep 2021, 19:35

GalileoGalilei je napisao/la:
16 sep 2021, 19:07
Foux87 je napisao/la:
16 sep 2021, 16:45
GalileoGalilei je napisao/la:
16 sep 2021, 16:05

Jes, trebao bih nakon par tekmi od njega praviti Dani Alvesa, a čim bude prva greška, ebati mu familiju. Jel tako?

Kako su vam smiješni kriteriji.. Isto kao kad je Fanimo mrtav 60 minuta, onda napravi jedan prodor po strani, odmah je Maradona. Isto kad Sušić pelja loptu na 20 metara od gola, iako nema nikakve koristi od toga, vama je zmaj, jer ebiga valja loptu perverzno. :rol:
Ko kaže da mu treba psovati? Ko kaže da od njega pravimo Dani Alvesa? Očigledno nisi shvatio šta sam mislio evo boldirao sam ključni dio pa pročitaj ponovo. ;)
A šta neće mu se psovati, jel? Kralju, Bodul da sastavi dvije loše tekme, mrtve će mu psovati.

Što se tiče boldiranog dijela, nonsense teški.
Druže to navijači nisu, ti si rekao da jedva čekaš da Halidu bude blokada u glavi da čitaš komentare i postove na forumu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 sep 2021, 19:40

MortemHz je napisao/la:
16 sep 2021, 15:24
hibrid je napisao/la:
16 sep 2021, 15:14
Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića

Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.

Po ovome nema razloga da ne budu?
Sarajevo napokon registrovalo defanzivce, mogu nastupiti već sutra protiv Leotara?

Fudbalski klub Sarajevo je ljetos u svoje redove doveo dvojicu stopera – Vicka Ševelja i Darka Lazića, koji se vratio u bordo klub.

Problemi su napokon otklonjeni i Ševelj i Lazić su sada konačno registrovani, te su u sistemu Nogometnog saveza BiH – Cometu.

Ševelj i Lazić su danas registrovani i u Cometu piše kako pravo nastupa imaju već od sutra, ali je to ipak još uvijek neizvjesno pošto je trener Sablić danas na konferenciji za medije rekao kako oni neće biti na dispoziciji za ovaj meč, kao ni Matthias Fanimo..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2021, 19:41

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2021, 20:11

Iskreno neko se baš fino uhvatio posla oko drustvenih mreža.Malo malo nešto iskace sto je svakako za pohvalu. :thumbup:

Bit ce da se neko novi tu zaposlio mislim da je danas to neko ovdje napisao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 sep 2021, 20:26

amypitar je napisao/la:
16 sep 2021, 19:40
MortemHz je napisao/la:
16 sep 2021, 15:24
hibrid je napisao/la:
16 sep 2021, 15:14
Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića

Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.

Po ovome nema razloga da ne budu?
Sarajevo napokon registrovalo defanzivce, mogu nastupiti već sutra protiv Leotara?

Fudbalski klub Sarajevo je ljetos u svoje redove doveo dvojicu stopera – Vicka Ševelja i Darka Lazića, koji se vratio u bordo klub.

Problemi su napokon otklonjeni i Ševelj i Lazić su sada konačno registrovani, te su u sistemu Nogometnog saveza BiH – Cometu.

Ševelj i Lazić su danas registrovani i u Cometu piše kako pravo nastupa imaju već od sutra, ali je to ipak još uvijek neizvjesno pošto je trener Sablić danas na konferenciji za medije rekao kako oni neće biti na dispoziciji za ovaj meč, kao ni Matthias Fanimo..
Evo ponavaljam jos jednom
Sablic je to izjavio na pressu koji se odrzao PRIJE nego sto su Lazic i Sevelj zvanicno uneseni u comet,tako da covjek nikako nije znao da su registrovani.
S obzirom da su registrovani u Comet na vrijeme oni ce sutra 1000% igrati
A Sablic nikada nije rekao da nece biti tu,vec da samo trenutno nisu tu i da su u proceduri,te da danas ili sutra ocekuje pozitivne vijesti
A ocekivano nema Fanima,valjda ga spreme za derbi bar jedno poluvrijeme
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 sep 2021, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 sep 2021, 20:29

Aduka87 je napisao/la:
16 sep 2021, 16:22
Sta ocekujete sutra, realnost je da je Leotar najgori tim u ligi, iako imaju par dobrih igraca, ali od 60 min disu na skrge, fizicka sprema im je na niovu lige rs.
Kisa,teren klizav,samo da se povrede pred sljedece 3 vrlo bitne utakmice zaobidju
Nismo odavno nekome tricu slozili,moglo bi se sutra
Moja prognoza:
3:0(Kobiljar,Cmiljanic x2)Bodul 2 asistencija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 sep 2021, 20:34

Meni je 1-0 dosta ali sto nema Dizdarevica onda 2-1 :kafa:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 sep 2021, 20:37

Kako smo saznali, Damir Kasum također neće ostati u sazivu novog UO kluba sa Koševa, pa će pored Mirvića i Jasmine Suljović, treći član uprave tima sa Koševa biti Denis Zukić.

Skupština kluba zakazana je za nedjelju od 14 sati, a sigurno da će sve biti puno jasnije po njenom završetku kada se očekuju izjave novog vlasnika i predsjednika UO FK Sarajevo.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 sep 2021, 20:38

slika

Na današnji dan prije godinu dana.
Neka bude Kobiljar 2x i eto neka Heba da jedan.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 sep 2021, 20:50

slika
Sarajevo ljubavi moja.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 sep 2021, 20:51

Slijede nove promjene na čelu Sarajeva
FK Sarajevo će u nedjelju održati Skupštinu kluba na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo kluba.

Bordo tim će tako ući u novu eru, kako iz kluba pompezno najavljuju, a u nju bi ih trebala povesti nova uprava na čelu sa Ismirom Mirvićem, koji je postao većinski vlasnik ulagačkih prava.

Mirvić će ujedno biti i novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a prije dva dana smo objavili da svoje mjesto iz trenutnog saziva neće zadržati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.
Kako smo saznali, Damir Kasum također neće ostati u sazivu novog UO kluba sa Koševa, pa će pored Mirvića i Jasmine Suljović, treći član uprave tima sa Koševa biti Denis Zukić.

Skupština kluba zakazana je za nedjelju od 14 sati, a sigurno da će sve biti puno jasnije po njenom završetku kada se očekuju izjave novog vlasnika i predsjednika UO FK Sarajevo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 sep 2021, 20:55

Zukanovic je napisao/la:
16 sep 2021, 20:34
Meni je 1-0 dosta ali sto nema Dizdarevica onda 2-1 :kafa:
Ima Muha Sahinovic
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 sep 2021, 20:55

:guz:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 sep 2021, 20:57

Denis Zukic, direktor finansijsko informaticke agencije ?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 sep 2021, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 sep 2021, 20:57

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 sep 2021, 20:51
Slijede nove promjene na čelu Sarajeva
FK Sarajevo će u nedjelju održati Skupštinu kluba na kojoj će biti imenovano novo rukovodstvo kluba.

Bordo tim će tako ući u novu eru, kako iz kluba pompezno najavljuju, a u nju bi ih trebala povesti nova uprava na čelu sa Ismirom Mirvićem, koji je postao većinski vlasnik ulagačkih prava.

Mirvić će ujedno biti i novi predsjednik Upravnog odbora kluba, a prije dva dana smo objavili da svoje mjesto iz trenutnog saziva neće zadržati Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.

Sigurno da ce i Sabrina imati puno manje ovlasti.Napoklon vlasnik i predsjednik koji ce kontrolisati sve u klubu.Stim da potice sa ovih prostora zna kako to kod nas ide talovi,lopovluci i to .

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 sep 2021, 21:00

SjevernaKoreja je napisao/la:
16 sep 2021, 20:56
Otjera sjever upravu, aferim.
Jos da nam husru vrate, insallah.

Vidi se da se moze
Ma nije sjever ne mogu navijaci nista
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 sep 2021, 21:07

Ode Kasum, ima na ig stavio oprostajno pismo. I nek je otisao..transparentni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 sep 2021, 21:11

Da ti srce pukne od tuge,zbogom Kasume.
Još Sabrina.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2021, 21:11

Aduka87 je napisao/la:
16 sep 2021, 20:57
Denis Zukic, direktor finansijsko informaticke agencije ?
Izvršni direktor

FEB d.d. Sarajevo
Društvo za izdavačku, instruktivno-obrazovnu,
uslužnu i trgovinsku djelatnost
Mula Mustafe Bašeskije 11
71000 Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, Proximic, riki46, Vanja8 i 65 gostiju.