Stjepan Lončar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NerminFatic
Kontakt:

Re: Stjepan Lončar

Post Postao/la NerminFatic » 09 sep 2021, 10:47

Arnelv52 je napisao/la:
09 sep 2021, 10:43
Sveti je napisao/la:
05 sep 2021, 22:59

Kakav mrtvi potencijal lik ima 24 godine

Sinoc je odigro 90 minuta, i izgubio je svaku drugu loptu na sredini terena
Pa po definiciji svako ima potencijal. Njegovo je hoće li ga dostići; a po gardu, ponašanju, načinu na koji igra, kako se ponaša, nekakvom mom iskustvu gledanja utakmica on bi trebao još napredovati.
Pogrbljen i nekako sav usplahiren kad ima loptu da strahujes da je svaki moment moze izgubiti. Ne ulijeva povjerenje i u cudu sam da je neko dao par miliona za njega.
Kod Stjepana je zanimljivo sto je izgleda operisan od igranja desnom nogom. Da li ga je iko ikad vidio da je sutnuo desnom? Vodim na cheesecake ko to nadje. :)

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 09 sep 2021, 10:48

NerminFatic je napisao/la:
09 sep 2021, 10:47
Arnelv52 je napisao/la:
09 sep 2021, 10:43
Sveti je napisao/la:
05 sep 2021, 22:59

Kakav mrtvi potencijal lik ima 24 godine

Sinoc je odigro 90 minuta, i izgubio je svaku drugu loptu na sredini terena
Pa po definiciji svako ima potencijal. Njegovo je hoće li ga dostići; a po gardu, ponašanju, načinu na koji igra, kako se ponaša, nekakvom mom iskustvu gledanja utakmica on bi trebao još napredovati.
Pogrbljen i nekako sav usplahiren kad ima loptu da strahujes da je svaki moment moze izgubiti. Ne ulijeva povjerenje i u cudu sam da je neko dao par miliona za njega.
Kod Stjepana je zanimljivo sto je izgleda operisan od igranja desnom nogom. Da li ga je iko ikad vidio da je sutnuo desnom? Vodim na cheesecake ko to nadje. :)
Za cheesecake bi se dalo potruditi. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 sep 2021, 14:54

Klupiran u Mađarskoj.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 sep 2021, 15:17

Ako je klupiranje uvjet da ostane bez poziva za oktobar, onda nek presjedi još koju a nakon poslanih poziva nek proigra u klubu.

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 12 sep 2021, 22:27

Eto Vi ste u pravu...aj da ipak i ja nešto napišem.
Čitam portal barem 7 god,uživam čitati o reprezentaciji,klubovima...kvalifikacije,LP,Uefa...navijam za NAŠU reprezentaciju,moj klub.. al volim da svi NAŠI pobjede kad igraju...jel VOLIM SVOGA I U GORI VUKA!!!zar mi stranac treba biti draži?!
E sad..ne pamtim kad je više negativnog napisano i rečeno kao protiv Lončara?!neki su mu blizu kao Sušić,Jajalo,po nekima Bešić...u zadnje vrijeme Gojak?!..ako je Lončar kriv za neuspjehe naše reprezentacije ništa lakše...baci ga u smeće i mi smo prvaci...momak je profesionalac,nogometaš ili fudbaler...kako hoćete.čitav život trenira i želi uspjeti.igrati za veliki klub i za SVOJU DRŽAVU.šta ima više od toga.koliko pravih prilika dobio upitno je.obično igra glupe utakmice,s neuigranim sastavom.gurnut protiv Armenije da okrene rezultat,15 min kad gubimo?!nebi to ni Pjanić!,tu smo ga uzeli na zub i ne puštamo ga....svaka budala prikopčana na susjedov ili kafanski wifi kaže da nije trebao biti pozvan..prije Vrančića,iako ne igraju istu poziciju...mi svi pametni a tip najskuplji ulazni transfer Mađarske svih vremena...ajmo malo pustit momka...i još važnije...i Gojaka u kojeg smo de kleli,Todorovića,Čivića....imamo Nalića,Šveđane...pustite momke nek igraju,oni i mnogi koji dolaze če zamjeniti naše legende..
Manje serite a više navijajte,sramota me na praznoj tribini...Al eto,Vi ste u pravu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 sep 2021, 22:46

Loncar je dugo u reprezentaciji...ponudio ništa.
Niti jednog trenutka se nije nametnuo ni u "slabasnoj" konkurenciji...kao recimo Cimirot ili Hadziahmetovic.
Dobio je dovoljno prilike, ne previše, ali dovoljno...sve što je pokazao jeste da ulazi žestoko u duele i da voli udariti protivnika.
Trenutno je nebitan faktor u klubu...odlična prilika da se proba neko novi.
Ista priča kao i za Miloševića koji se predugo tu vrtio.

Loncar trenutno ne treba da bude medju 23.
Ako bude prvotimac u Ferencvarosu i napreduje, zašto da ne.
Često povrede i klupiranja diktiraju spisak.

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 12 sep 2021, 23:09

Poštivam mišljenje.ja smatram da je momak igrao trash time i trash games...da je imao šansu igrati uz Pjanića,kao neki drugi,pokazao bu puno više.ako neće bit najbolji u Ferenvarosu ja ga ne bih zvao.provjeruo dam ovo-
On je za razliku od nekih drugih odigrao dobru sezonu.nositelj igre u Rijeci,igrao najviše minuta i utakmica.igrao odlično Ligu Uefe protiv Napolia,Real Sociedadu dao gol,protiv Alkmara asistencija...kaže web gol i asistencija protiv Dinama,Hajduka...
Trči u prosjeku 11.3 km po utakmici..box to box igrač..taktički odličan.
Neka njega,može nam valjati...
Ajmo mi naći poziciju Gojaku,kapitenu.
Ajmo mi podići malo Čivića,kapitena.
Dati Hadžiahmetoviću više slobode.
Demiroviću više šanse.
Ne samo negativno,skoro smo došli do linča...
Podrška momcima...drugi mene be zanimaju

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 sep 2021, 23:12

EtoVisteupravu je napisao/la:
12 sep 2021, 22:27
Eto Vi ste u pravu...aj da ipak i ja nešto napišem.
Čitam portal barem 7 god,uživam čitati o reprezentaciji,klubovima...kvalifikacije,LP,Uefa...navijam za NAŠU reprezentaciju,moj klub.. al volim da svi NAŠI pobjede kad igraju...jel VOLIM SVOGA I U GORI VUKA!!!zar mi stranac treba biti draži?!
E sad..ne pamtim kad je više negativnog napisano i rečeno kao protiv Lončara?!neki su mu blizu kao Sušić,Jajalo,po nekima Bešić...u zadnje vrijeme Gojak?!..ako je Lončar kriv za neuspjehe naše reprezentacije ništa lakše...baci ga u smeće i mi smo prvaci...momak je profesionalac,nogometaš ili fudbaler...kako hoćete.čitav život trenira i želi uspjeti.igrati za veliki klub i za SVOJU DRŽAVU.šta ima više od toga.koliko pravih prilika dobio upitno je.obično igra glupe utakmice,s neuigranim sastavom.gurnut protiv Armenije da okrene rezultat,15 min kad gubimo?!nebi to ni Pjanić!,tu smo ga uzeli na zub i ne puštamo ga....svaka budala prikopčana na susjedov ili kafanski wifi kaže da nije trebao biti pozvan..prije Vrančića,iako ne igraju istu poziciju...mi svi pametni a tip najskuplji ulazni transfer Mađarske svih vremena...ajmo malo pustit momka...i još važnije...i Gojaka u kojeg smo de kleli,Todorovića,Čivića....imamo Nalića,Šveđane...pustite momke nek igraju,oni i mnogi koji dolaze če zamjeniti naše legende..
Manje serite a više navijajte,sramota me na praznoj tribini...Al eto,Vi ste u pravu
Lončar je imao priliku kod Prosinecka, Bajevica i sada Peteva i nije ništa pokazo. Za sad je gorji igrać od Jajala i Sušica kada su u reprezentaciji igrali. Ja nemogu vjerovati da je zbog veće pare prešao u Ferencvaros gdje će jedini vrhunski utakmice biti Ligu Evropa. Prcic već 3-4 utakmice standardan, a Vrancic isto standardan u Stoke City a igraju obadvoje 8. Lončar niti ima neku brzinu ili tehniku zaista je spor. Cimirot je za njega Iniesta tolko o razlike. U reprezentaciji će svakako redovno Pjanic, Krunic, Cimirot i Hadziahmetovic igrati. A umjesto Gojaka i Loncara moraju pod hitnom Vrancic i Prcic na spisku! Gojak se jedva u Dinamo dokazo i nije se mogao probiti u Torino, a Lončar se dokazo u Rijeki, a završio u Mađarskoj gdje su Videoton i Ferencvaros jedini kvalitetni ekipi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 sep 2021, 23:22

Sve to gore sto si nabrojao je opravdalo ovaj poziv za septembarske utakmice i bas sam o tome pisao...međutim ako ovako nastavi u Ferencvarosu i naredne 2,3 sedmice, on bi bez dileme trebao ostati bez poziva..
Evo spomenuo si Vrancica i Loncara kako ne igraju istu poziciju...naprotiv, ako bi ikoga Vrancic trebao zamijeniti onda je to Loncar jer su obojica ljevaci i igraju istu poziciju...Druga stvar sto je jedan prefinjen igrač a drugi više ratnik...uz to obojica ljevaci.
Loncaru je poziciju uzeo Cimirot koji je desnjak...nije Pjanic, Medunjanin ili neko tog kalibra. On od Cimirota nije uspio capiti vise minuta.

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 12 sep 2021, 23:28

Vrančić 32 god,Prcić 27....ajmo pošteno,malo su za pomlađivanje ekipe stari...a i nisu za prvih 11.znači bolje pozivati neke mlađe,bez obzira koje.nek upijaju od Mireta,stare konje se ne isplati učiti...Vrančić i Lončar nisu ista pozicija nit tip igrača.ko to ne vidi...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 sep 2021, 23:39

Vrancic je kroz karijeru (većim dijelom) igrao isto što i Loncar, lijevi vezni...ne znam kakva je sada situacija u Stokeu.
Druga stvar je sto je jedan defanzivno orjentisan i ratnicki nastrojen a drugi dosta prefinjeniji igrač, tehnički jaci a samim tim i napadački korisniji.
S tim da Vrancic moze igrati i ofanzivnog veznog.
U svakom slučaju svestraniji i od Prcica i od Loncara.

Sto se tice toga da ima 32 godine...pitanje je da li Petev želi napasti baraz ili ne..sve dok postoje dobre šanse onda zovi najbolje što imaš. Godine su nebitne.
Ja vidim Vrancica i Cimirota na toj poziciji lijevog veznog, sto znaci da Loncar treba da otpadne.
Prcic treba da bude zamjena Pjanicu...ništa više od toga.
Hadziahmetovicu fali "zamjena" - Besic neaktivan, Jajalo se tek vratio nakon povrede i ima skromnu minutazu.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 13 sep 2021, 00:45

hurem je napisao/la:
12 sep 2021, 23:39
Vrancic je kroz karijeru (većim dijelom) igrao isto što i Loncar, lijevi vezni...ne znam kakva je sada situacija u Stokeu.
Druga stvar je sto je jedan defanzivno orjentisan i ratnicki nastrojen a drugi dosta prefinjeniji igrač, tehnički jaci a samim tim i napadački korisniji.
S tim da Vrancic moze igrati i ofanzivnog veznog.
U svakom slučaju svestraniji i od Prcica i od Loncara.

Sto se tice toga da ima 32 godine...pitanje je da li Petev želi napasti baraz ili ne..sve dok postoje dobre šanse onda zovi najbolje što imaš. Godine su nebitne.
Ja vidim Vrancica i Cimirota na toj poziciji lijevog veznog, sto znaci da Loncar treba da otpadne.
Prcic treba da bude zamjena Pjanicu...ništa više od toga.
Hadziahmetovicu fali "zamjena" - Besic neaktivan, Jajalo se tek vratio nakon povrede i ima skromnu minutazu.
Ima tu Dario Saric koji bi mogao igrati na Jajalu i Bešicu poziciju igra trenutno dobro u Ascoli i za sad su 3 utakmice pobijedili. Gojak ima slabu minutažu i umjesto njega mora upast Prcic. Dok za Lončara mora obavezno Vrancic biti na spisak.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 16 sep 2021, 18:49

Starter protiv Leverkusena.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 sep 2021, 19:39

u 1. pol lik ne zna je li poso' ili doso'.
nistica.

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 16 sep 2021, 19:45

Gdje gledate?!koji program?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 sep 2021, 20:01

Ja tamam posao pitati kakav je jer nemam kad gledati.
Pretpostavljam da je starter jer nemaju više niti jednog veznjaka u rosteru za ovu utakmicu.
Hajd valjda proigra poslije oktobra, novembra. :)

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 16 sep 2021, 20:12

Ja gledam...momak igra više nego dobro.taktički pokriva,ima i pluća
ovi što kritikuju...nek kažu na kojem kanalu gledaju plaćam velike u pola!!!
Kritikuju sve koji igraju trenutno...ma kako prate više utakmica?!

EtoVisteupravu
Kontakt:

Post Postao/la EtoVisteupravu » 16 sep 2021, 20:20

Radi ovog drugog našeg ja gledam...evo kriv za gol...možda i najlošiji večeras na terenu,nažalost.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 19 sep 2021, 16:56

Postigao prvijenac u kupu, budite sigurni da će dobiti poziv za oktobarske utakmice. :mrgreen:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 03 okt 2021, 16:14

Ni na klupi ga nema, valdja je i tu mijesto izgubio pored Marko Martina, Zeljka Gavrica a među prvi jedanest igraju danas Bešic i Laïdouni...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, CAZIN, denza, guillermo, Hansestadt, jasmin10, MElloo, nerkolfc, Proximic, Sheyi i 66 gostiju.