FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta ocekujete sutra, realnost je da je Leotar najgori tim u ligi, iako imaju par dobrih igraca, ali od 60 min disu na skrge, fizicka sprema im je na niovu lige rs.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- forza_juve
- Kontakt:
Očekujem da se na nekome istresemo, mršavih 1:0 poluvrijeme pa onda u nastavku još dva tri komada
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Naravno sve to uz finu kišuforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:24Očekujem da se na nekome istresemo, mršavih 1:0 poluvrijeme pa onda u nastavku još dva tri komada

Ko kaže da mu treba psovati? Ko kaže da od njega pravimo Dani Alvesa? Očigledno nisi shvatio šta sam mislio evo boldirao sam ključni dio pa pročitaj ponovo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:05Jes, trebao bih nakon par tekmi od njega praviti Dani Alvesa, a čim bude prva greška, ebati mu familiju. Jel tako?Foux87 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:59Takvi ,, navijači" kao ti koji jedva čekaju da igrač napravi neku glupost nam ne trebaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 12:43
Vidjećemo hoćeš li se ti pomiriti kad ga prevrne nešto u glavi i napravi notornu glupost. Jedva čekam da vidim kad krene pljuvačina ovdje. Pozdrav.
Kako su vam smiješni kriteriji.. Isto kao kad je Fanimo mrtav 60 minuta, onda napravi jedan prodor po strani, odmah je Maradona. Isto kad Sušić pelja loptu na 20 metara od gola, iako nema nikakve koristi od toga, vama je zmaj, jer ebiga valja loptu perverzno.![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- forza_juve
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da cuskije padaju, kako god Cmilja 1, Bodul 1 i Kapiten iz penala za nova tri boda i samopouzdanjeRayJay je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:41Naravno sve to uz finu kišuforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:24Očekujem da se na nekome istresemo, mršavih 1:0 poluvrijeme pa onda u nastavku još dva tri komada![]()
❤️1946❤️
To je to, samo Andreja umjesto Ševelja dok ne vidimo šta je s njim. Zajebi ove budalaštine sa 3/5 nazad, vratit ovu standardnu 4-2-3-1 što samo i znamo igrat, ne izmišljat igračima pozicije i bit će ovo ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- napoleon72
- Kontakt:
Ako bude penal za nas, kapitena vratit iza Dizdarevica, nek u nas gol udje i sjedi dok se penal ne izvedeforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:58Ne bi me čudilo da cuskije padaju, kako god Cmilja 1, Bodul 1 i Kapiten iz penala za nova tri boda i samopouzdanjeRayJay je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:41Naravno sve to uz finu kišuforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:24
Očekujem da se na nekome istresemo, mršavih 1:0 poluvrijeme pa onda u nastavku još dva tri komada![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako kapiten i dalje izvodi penale, pismeno zamoliti Grbića da ne pomišlja dosuditi isti.forza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:58Ne bi me čudilo da cuskije padaju, kako god Cmilja 1, Bodul 1 i Kapiten iz penala za nova tri boda i samopouzdanjeRayJay je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:41Naravno sve to uz finu kišuforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:24
Očekujem da se na nekome istresemo, mršavih 1:0 poluvrijeme pa onda u nastavku još dva tri komada![]()
- forza_juve
- Kontakt:
Pa ko će drugi preuzeti tu odgovornost?
Jedan je kapiten i vodja navale a sve ostalo je lazno
Jedan je kapiten i vodja navale a sve ostalo je lazno
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
https://invite.viber.com/?g2=AQBt1iKkTw ... mse7tm1IBx
Grupa za Navijace FKS Pridruzite se ko želi. Lp
Molba za admina: da pusti link i da se pridruze navijaci koji to zele.
Grupa za Navijace FKS Pridruzite se ko želi. Lp
Molba za admina: da pusti link i da se pridruze navijaci koji to zele.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Moze li mi neko ko je koristio moju webtv da kaze iskustva,kakva je slika,stopa li itd itd.Hvala unaprijed
Arene su HD i koristi se ABS (kvaliteta se mijenja ovisno od brzine neta), stabilnost preko sajta odlična, MojaTV sport također HD i ima mogućnost vraćanja unazad do 3 dana.
Za više možeš pisati u pp.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Hahaha ma nek izgori sve, Šabanaa na krilo, Zrinjski je isto pogodio s [P]Tičinovićem, Vicka na beka. Moraju nekada dobiti priliku stranci odmah bar poluvrijeme da odigraju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Ako si na telemachovom netu pa kupujes neke pakete, onda okej. Ako si na BhTelecom netu i prijavljujes mojaweb, bolje nemoj. Kvalitet slike 72p, i to gledas u slideshowu, slika po slika. Stalno ledi slika skroz i onda moras refreshovat browser/izac iz aplikacije i ponovo uci, da dodje sebi. Uzas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Gdje je to kod njih dobar protok, bolji internet imaju ona djeca iz Sudana sto se ovcijom mokracom tusiraju nego BHtelekom
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne igra Dizdarevicnapoleon72 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 17:01Ako bude penal za nas, kapitena vratit iza Dizdarevica, nek u nas gol udje i sjedi dok se penal ne izvedeforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:58Ne bi me čudilo da cuskije padaju, kako god Cmilja 1, Bodul 1 i Kapiten iz penala za nova tri boda i samopouzdanje

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ba, valja Vasvinog malog gledat, to sam zaboravio...JVVVST je napisao/la: ↑16 sep 2021, 18:47Ne igra Dizdarevicnapoleon72 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 17:01Ako bude penal za nas, kapitena vratit iza Dizdarevica, nek u nas gol udje i sjedi dok se penal ne izvedeforza_juve je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:58
Ne bi me čudilo da cuskije padaju, kako god Cmilja 1, Bodul 1 i Kapiten iz penala za nova tri boda i samopouzdanje![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
A šta neće mu se psovati, jel? Kralju, Bodul da sastavi dvije loše tekme, mrtve će mu psovati.Foux87 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:45Ko kaže da mu treba psovati? Ko kaže da od njega pravimo Dani Alvesa? Očigledno nisi shvatio šta sam mislio evo boldirao sam ključni dio pa pročitaj ponovo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 16:05Jes, trebao bih nakon par tekmi od njega praviti Dani Alvesa, a čim bude prva greška, ebati mu familiju. Jel tako?
Kako su vam smiješni kriteriji.. Isto kao kad je Fanimo mrtav 60 minuta, onda napravi jedan prodor po strani, odmah je Maradona. Isto kad Sušić pelja loptu na 20 metara od gola, iako nema nikakve koristi od toga, vama je zmaj, jer ebiga valja loptu perverzno.![]()
![]()
Što se tiče boldiranog dijela, nonsense teški.
-
- Kontakt:
Slazem se, takodje dugo koristim moja webTV i nemam nikakvih problema, kvalitet prenosa je odličan.RayJay je napisao/la: ↑16 sep 2021, 18:26napoleon72 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 18:23Ako si na telemachovom netu pa kupujes neke pakete, onda okej. Ako si na BhTelecom netu i prijavljujes mojaweb, bolje nemoj. Kvalitet slike 72p, i to gledas u slideshowu, slika po slika. Stalno ledi slika skroz i onda moras refreshovat browser/izac iz aplikacije i ponovo uci, da dodje sebi. Uzas.![]()
Dugi niz godina koristim webTV kao korisnik MojaTV usluge i nikad nisam imao navedene probleme. Očito ti je slab protok.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 16 sep 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk, Posejdon, skoJaa, Vanja8 i 68 gostiju.