FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koja je procedura za utakmicu sutra treba li test raditi ili kakva potvrda da se gleda na kosevu
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ako si siguran u ovo i imaš neke dokaze znaš gdje ti je najbliža policijska stanica, na takve stvari ne treba žmiriti ni ocu rođenom, a ne tamo nekoj Sabrini.Antikloc je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:40Reci NE drogi !!
Droga unistava fizicki i mentalni integritet covjeka !! Narodski receno,pojede ti mozak ! A sto je najgore ucini da pises gluposti po forumima !!
Ovo gomilu gluposti nemoguce je ispraviti. No ,samo par osnovnih ispravki.
1 . Sarajevo nije privatni klub.
2. Sarajevo je udruzenje gradjana.
3. Tan nije vecinski vlasnik.
4. Sabrina je odgovorna UO i skupstini.
5. Svi uposlenici kluba moraju raditi u korist udruzenja.
6. Tan je kupio Sabriniu ona radi za njega a ne za klub i nanose stetu klubu i udruzenju,sto je inace krivicno djelo. Udruzivanje zaradi nezakonskog sticanja materijalne koristi.
7. Sabrina u Americi,moze samo na stangi raditi. A to i nisu neke pare. No posao je lijep i za nju odgovarajuci !!
To zna svako ko ima oci i minimum razuma. No,ovo nije film ,gdje pravda pobjedjuje. Ovo je Bosna,zemlja zla,kriminala,nemorala. Gdje ne vrijede zakoni ni eticki standardi,gdje kineski mafijas ,za sicu kupi quravu i jos par ljudi i onda hara ,pljacka i radi sto hoce. Mi,sitna raja smo tu nazalost nemocni.alacious je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:44Ako si siguran u ovo i imaš neke dokaze znaš gdje ti je najbliža policijska stanica, na takve stvari ne treba žmiriti ni ocu rođenom, a ne tamo nekoj Sabrini.Antikloc je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:40Reci NE drogi !!
Droga unistava fizicki i mentalni integritet covjeka !! Narodski receno,pojede ti mozak ! A sto je najgore ucini da pises gluposti po forumima !!
Ovo gomilu gluposti nemoguce je ispraviti. No ,samo par osnovnih ispravki.
1 . Sarajevo nije privatni klub.
2. Sarajevo je udruzenje gradjana.
3. Tan nije vecinski vlasnik.
4. Sabrina je odgovorna UO i skupstini.
5. Svi uposlenici kluba moraju raditi u korist udruzenja.
6. Tan je kupio Sabriniu ona radi za njega a ne za klub i nanose stetu klubu i udruzenju,sto je inace krivicno djelo. Udruzivanje zaradi nezakonskog sticanja materijalne koristi.
7. Sabrina u Americi,moze samo na stangi raditi. A to i nisu neke pare. No posao je lijep i za nju odgovarajuci !!
Da se zakonom izbaci rijec "kompaktni" iz svih buducih presica u mtel premijer lige.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema procedure, ništa ne treba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
1. Nemas dva U21 igraca.
2. Po čemu je Ševelj bolji od Djokanovica?
3. Prije bi izbacio Dupovca i na njegovo mjesto stavio Sevelja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Može i Trako umjesto Dupovca.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:101. Nemas dva U21 igraca.
2. Po čemu je Ševelj bolji od Djokanovica?
3. Prije bi izbacio Dupovca i na njegovo mjesto stavio Sevelja.
Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
Nista izgleda ni sutra od Lazica i Sevelja, bar tako procitah na jednom od sajtova. Vijest je prije 55 min objavljena. Eh sada jesu li izbacili vijest prije ili poslije ovih saznanja da su registrovani, ne znam.
Prva i kljucna stvar ako pratis fudbal i sport generalno,sportistima nikad nemoj vjerovati na rijec!hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
Po ovome nema razloga da ne budu?
-
- Kontakt:
Sablića milina slušati sve sto kaze je na mjestu, pozitivno sam iznenađen njegovim stavom i odlučnosti. Treba ga zadrzati sto duze mozemo ne zbog lijepe price nego sto momak baš pokazuje da zeli a i zna posao.
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mirvić zasposlio gospođu za marketing koliko sam čuo, izgleda da je odmah krenula na posao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma press je bio prije registracije, tako da ono, svi su tu osim Fanima.MortemHz je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:24“Koliko imam informacije svi osim Lazića i Ševelja su na dispoziciji, oni su u proceduri, očekujem danas ili sutra pozitivne vijesti. Situacija je tako bolja, sutra i ja mogu voditi ekipu sa klupe. Jasnija i bolja slika, imamo više opcija“, ističe Sablić.hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
Po ovome nema razloga da ne budu?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jes, trebao bih nakon par tekmi od njega praviti Dani Alvesa, a čim bude prva greška, ebati mu familiju. Jel tako?Foux87 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:59Takvi ,, navijači" kao ti koji jedva čekaju da igrač napravi neku glupost nam ne trebaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 12:43Vidjećemo hoćeš li se ti pomiriti kad ga prevrne nešto u glavi i napravi notornu glupost. Jedva čekam da vidim kad krene pljuvačina ovdje. Pozdrav.Ahmoveliki je napisao/la: ↑16 sep 2021, 04:01Pomiri se nobele da te je Halid popisao i nastavit ce da pisa po tebi... minimum 5 komada ce zabit ako ostane citavu sezonu![]()
Kako su vam smiješni kriteriji.. Isto kao kad je Fanimo mrtav 60 minuta, onda napravi jedan prodor po strani, odmah je Maradona. Isto kad Sušić pelja loptu na 20 metara od gola, iako nema nikakve koristi od toga, vama je zmaj, jer ebiga valja loptu perverzno.

- feniksptica
- Kontakt:
Pa ko da te shvati ozbiljno kad si ovdje govorio da ces ismijavati druge do bana kad shvate da si u pravu i da je Emir napravio dobar posao te da lagano uzimamo titulu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samo procitas nastavak teksta.hibrid je napisao/la: ↑16 sep 2021, 15:14Goran Sablić: Svi su u konkurenciji za Leotar osim Ševelja i Lazića
"Ocekujem danas ili sutra pozitivne vijesti" Ovo je rekao odma poslije toga.
To je kao prvo,a drugo,ovaj press je odrzan prije nego sto su igraci zvanicno uneseni u comet sistem,tako da Sablic nije mogao bas nikako znati da ce ih registrovati
Ako si pratio forum danas,vidio si da su Lazic i Sevelj na vrijeme uneseni u comet sistem,samim tim,imaju pravo nastupa sutra.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 sep 2021, 16:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Halid je odigrao sve tekme sem one zbog crvenog.
Sudije s kojima sam pricao su rekle da se u 90% slucajeva za ono ne daje drugi zuti vec opomena.
Dakle sem crvenog Halid nije imao greske neke vece. Sve na visokom nivou tako da to ipak nije "dvije tri tekme"
Sudije s kojima sam pricao su rekle da se u 90% slucajeva za ono ne daje drugi zuti vec opomena.
Dakle sem crvenog Halid nije imao greske neke vece. Sve na visokom nivou tako da to ipak nije "dvije tri tekme"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, jurisicduska, Lavcina, napoleon72, Proximic, Rodman i 79 gostiju.