+1 i +dok ih ne vidim na terenuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Takvi ,, navijači" kao ti koji jedva čekaju da igrač napravi neku glupost nam ne trebaju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 sep 2021, 12:43Vidjećemo hoćeš li se ti pomiriti kad ga prevrne nešto u glavi i napravi notornu glupost. Jedva čekam da vidim kad krene pljuvačina ovdje. Pozdrav.Ahmoveliki je napisao/la: ↑16 sep 2021, 04:01Pomiri se nobele da te je Halid popisao i nastavit ce da pisa po tebi... minimum 5 komada ce zabit ako ostane citavu sezonu![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ma vjerovatno se neko udruzio preko pp da nas malo naloze,ali eto,nadam se da nisam upravuKomazec1233 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:54+1 i +dok ih ne vidim na terenuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()

Zukanovic je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:01NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()
![]()

Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
JaooooooooooZukanovic je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:01NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()
![]()

Hajmo odma,kombinacije gdje su?

Mislio sam da necu docekati ovo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel i goran tuZukanovic je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:01NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Svi su tu kao nekadaaaaaa 
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sarajevo ljubavi moja.
Teško da ce on biti spreman za derbi,i ako bude tu bit ce na klupi i mozda dobit neku malu minutažu.Fanimo se vratio u glavni bh. grad.
“Vratio se, još nije u trenažnom procesu. Jučer je imao pregledat, pa ćemo vidjeti stanje. Nadam se da će danas biti na treningu, a nije trenirao određeno vrijeme. Opet treba proći neki ciklus“.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Znaci sutra svi tu(i trener
)osim Fanima
Valjda spreme Fanima za derbi,bar jedno poluvrijeme
Volio bi nesto ovako sutra:
Kanuric(
)
Dupovac
Lazic
Trako
Sevelj
Sabanovic
Djokanovic
Kapic
Kobiljar
Bodul
Bagaric(?)/Cmiljanic
3-4-2-1
Nadam se da ce prvi put ove sezone Pidro ostati na klupi a umjesto njega Sevelj,mozda Sabanovic lijevo,Sevelj desno?
Tu je i Oremus
Bagarica licno ne bi rizikovao(ima 2 zuta)

Valjda spreme Fanima za derbi,bar jedno poluvrijeme
Volio bi nesto ovako sutra:
Kanuric(

Dupovac
Lazic
Trako
Sevelj
Sabanovic
Djokanovic
Kapic
Kobiljar
Bodul
Bagaric(?)/Cmiljanic
3-4-2-1
Nadam se da ce prvi put ove sezone Pidro ostati na klupi a umjesto njega Sevelj,mozda Sabanovic lijevo,Sevelj desno?

Tu je i Oremus
Bagarica licno ne bi rizikovao(ima 2 zuta)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑16 sep 2021, 14:01NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2021, 13:53De neko slikaj.Ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima![]()
![]()

Konačno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Reci NE drogi !!Pitar6785 je napisao/la: ↑16 sep 2021, 12:21Tan je vec skoro 10 godina u fudbalu, gdje vec dva puta ulazio u premijer ligu. Naj jacu ligu svijeta. I zaradio 360 m £ za ta dva ulaska (doduse i expresnog izlazka oba puta)
Covjek je steko iskustvo znanje koje nije imao na pocetku i koji je jos vlasnik kortija 5/6 mjesto i los angeles ekipe
I sad dodje bosnjo i kaze tanovo pastorce (sabrina) njega preveslala da je ostavi na mjestu direktora..HAHA
Takodje, navodi se teza da je ona izvlacila pare preko ugovora igraca (kao da igracu vise nego on trazi da bi njoj igrac taj visak na kraju njoj zavrsio u dzepu) hahaha
Koliko je igraca istjerano odkad je ona tu, cak su javno izlazili igraci radovac susic i govorili protiv nje kako nije bila korektna (igrac placo lijecenje, radovac nije bio zadovoljan sto mu nije dala drugi ugovor, husref govorio da je smjenjen nepravedno vinko otjeran hadzija otjran pejovic otjeran i niko nije izjavio da je bio ucjenjen da njoj daje pare..
Sabrina sigurno u americi imat laksi bolji poso i vise placen poso nego sto to ima u FK SARAJEVU..ja vjerujem Tanu mirvicu Namu da bolje znaju nego 800 ljudi koji dodju na kosevu 90% njih da zapali baklju i psuje sa uplatom karte od 3 do 10 km dva puta mjesecno..
Mi cemo tek vidjet sta je TAN MIRVIC NAM kad nebudemo imali vlasnika. Daj boze da se ovo ne desi ali sa ovakvom nebulozom i pricom idemo u tom pravcu..
Jer bosnjo jos zivi u komunizmu i glup smo narod jer se neznam prilagodjavat nivitetima u ovo slucaju kapitalizmu. Vlasnik kluba biznisa firme nije direktor kluba, direktor kluba je radnik NE VLasnik, i direktor kluba radi po agendi vlasnika..
Direktor kluba nema nikakva i nikakvu moc da naredu vlasniku, DIREKTOR KLUBA ODGOVORNOST IMA IZKLJUCIVO PREMA VLASNIKU ( NE FIRMI ) STO ZNACI VLASNIK FIRME ODLUCUJE DALIJE DIREKTOR URADIO DOBAR LOS POSAO NE RADNICI NE NAVIJACI NE GENERALNI SPONZOR TITULE ITD.
Jer moze vlasnik da bude zadovoljan ako firma posluje u gubitku od 100 m € ako je on ocekivao gubitak od 150 m€ takodje mozes ti bit prvak osvajat sve titule sto postoje i zaradis 50€ i da vlasnik nebude zadovoljan jer je ocekivao minimu 100 m€.
To je tako u kapitalizmu pita se onaj ko placa, a ako hocwte komunizam eno cam zelje celika
Droga unistava fizicki i mentalni integritet covjeka !! Narodski receno,pojede ti mozak ! A sto je najgore ucini da pises gluposti po forumima !!
Ovo gomilu gluposti nemoguce je ispraviti. No ,samo par osnovnih ispravki.
1 . Sarajevo nije privatni klub.
2. Sarajevo je udruzenje gradjana.
3. Tan nije vecinski vlasnik.
4. Sabrina je odgovorna UO i skupstini.
5. Svi uposlenici kluba moraju raditi u korist udruzenja.
6. Tan je kupio Sabriniu ona radi za njega a ne za klub i nanose stetu klubu i udruzenju,sto je inace krivicno djelo. Udruzivanje zaradi nezakonskog sticanja materijalne koristi.
7. Sabrina u Americi,moze samo na stangi raditi. A to i nisu neke pare. No posao je lijep i za nju odgovarajuci !!
Jos nismo vidjeli sevelja na terenu da bismo znali da je bolji od andreja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bosnas_, napoleon72 i 55 gostiju.