Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Ne smiješ protiv Reala promašivati tri zicera i onda se nadati povoljnom rezultatu. Inter je doveo DžekA da postiže golove a on je fulio tri prilike od kojih je jedna ili dvije mogu okaraktezirati kao 100% šanse. Da mu je 20 godina, rekao bih mlad, neiskusan, ovako 35 i promašuje zicere, neshvatljivo.
Kompletan PSG će svima biti jako nezgodan protivnik. Grupna faza ništa ne znači.
Kompletan PSG će svima biti jako nezgodan protivnik. Grupna faza ništa ne znači.
Za PSG je bolje da budu nekompletni, to jeste bez Neymara. On je prno u fenjer, sto se moglo vidjeti i prosle sezone. Čim je Mbappe imao problema sa povredom protiv Citya, truba velika. Počeli udarati ljude.
A čini mi se i da je Messi već za penzije, obzirom na prikazanu igru dosad. Ima sreće što praktično može propuštati ligaške utakmice ko pajdo mu Neymar, dok Mbappe održava Pariz u borbi za titulu.
A čini mi se i da je Messi već za penzije, obzirom na prikazanu igru dosad. Ima sreće što praktično može propuštati ligaške utakmice ko pajdo mu Neymar, dok Mbappe održava Pariz u borbi za titulu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Zamisli pratis fudbal i ne mislis da je Van Dijk najbolji stoper svih vremena. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nije ni u EPL najbolji svih vremena

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovom je to 20 sekundi, a Maldiniju uspomena za cijeli život

Inače, evropski klasik na Anfieldu, nešto što se nikad neće desiti u Parizu ili na Etihadu (Pep moli navijače da dođu

Nadam se da će Milan pronaći način da prođe grupu, kući vjerovatno mogu uzeti Porto i Atletico, dok će u gostima biti problem. Ipak, preživjeli su prvi meč, prošla je početna nervoza i sad ne smiju ovako loše ulaziti u mečeve.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Milan ce biti posljednji u svojoj grupi
15.10.2013.
Ali što Griezmann popi salvu zvižduka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jerome Boateng je bolji stoper od VVD-a.
Camavinga je najbolji igrač na svijetu. Pa lik je Ronaldinho in the making
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Al sto se Sporting obruka jbt.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma da su igrali protiv Bayerna ili neke slične ekipe ne bi riječi rekao ali Ajax realno ne pripada samom vrhu, mogli su ovo bolje odigrati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tomori pokazao da ce biti klasa od igraca 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vidic,Maldini,Nesta,Stam i drugi igraju golf

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu da vjerujem da se pored živog hodajućeg Sergio Ramosa ovaj VVD uzima uopšte u obzir
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Chiellini i Ramos daleko ispred svih radi dugovječnosti, 15 sezona praktično na visokom nivou. Govorim o zadnjih 15-ak godina i ne računam Maldinije, Neste i sl.
Inace, od sezone 19/20 do sad Lewa zabio 112 golova. Na drugom mjestu Ronaldo i Mbappe sa 76.
18 utakmica u nizu strijelac.
Inace, od sezone 19/20 do sad Lewa zabio 112 golova. Na drugom mjestu Ronaldo i Mbappe sa 76.
18 utakmica u nizu strijelac.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Najveći trik koji je đavo ikada izveo bio je kad je uvjerio svijet da je Sergio Ramos dobar štoper.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.