Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Bolji Real u drugom pol, bolja klupa, Inter svoje prilike nije iskoristio i to je to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Inter fizički pao što je nedopustivo za ovaj nivo.
Dzeko definitivno igrac za 60 minuta igre, ne moze pratiti vise.
Dzeko definitivno igrac za 60 minuta igre, ne moze pratiti vise.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jest da je rano govoriti al ovaj Paris stvarno izgleda kao ekipa bez glave i repa.
Don't hate what you don't understand.
I Divockom

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tacno, upratih nedavno ligasku utakmicu isto tanki. Nikakva igra, mislio sam da nisu nabrijani na domacu ligu i da ce u lp kidati. Izgleda su jednostavno losi.
Nur der FCB

Ako je milion puta viđeno, onda nema govora o nafaki

Ma smjesno koliko je Real fizicki superiorniji u odnosu na Inter,ovi su poslije 60 minuta umrli da nisu mogli hodati kamoli sta više.
Dzeku nazalost godine stigle u smislu te trke,nije mi jasno da njega drzi 90 minuta,Lautaro ako nista jedan je od rijetkih u ovom Interu koji je pokretan igrac.
Btw nisam gledao PSG ali vidim da je statisticki Briž bolji bio,jel fkt moguce
Dzeku nazalost godine stigle u smislu te trke,nije mi jasno da njega drzi 90 minuta,Lautaro ako nista jedan je od rijetkih u ovom Interu koji je pokretan igrac.
Btw nisam gledao PSG ali vidim da je statisticki Briž bolji bio,jel fkt moguce

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitke Liverpoolu, zasluzeno su dobili.
Ceatitke i Milanu na borbi. Napokon da gledamo i Milan u Lp. I to je bio uspjeh.
Ceatitke i Milanu na borbi. Napokon da gledamo i Milan u Lp. I to je bio uspjeh.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najbolja ekipa planete trenutno. Očekujem šetnju do trofeja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To ti je Madrid sinko.
Djeca lagano završavaju.
Camavinga sta smo mi dobili za 30 mil.
Vini ih ubio.
Djeca lagano završavaju.
Camavinga sta smo mi dobili za 30 mil.
Vini ih ubio.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gdje zapelo s brizom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Remember the name,
razvalio večeras

Evropski Neymar takođe

Brugge ima pretalentovanmu ekipu. Silovali su Pariz večeras.
razvalio večeras

Evropski Neymar takođe

Brugge ima pretalentovanmu ekipu. Silovali su Pariz večeras.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Rano je za bilo kakve prognoze, jedna lasta ne cini prolece.
Mada je luzerski mentalitet milanskih blizanaca i dalje jedna stabilna konstanta, garant sigurnosti.
Najbolji utisak ostavili su Briz i Ajaks, najlosiji Man. Siti. Tri primljena gola kuci, naivna, jeftina, u nok-aut fazi bi to jace i iskusnije ekipe brutalno kaznile.
Mada je luzerski mentalitet milanskih blizanaca i dalje jedna stabilna konstanta, garant sigurnosti.
Najbolji utisak ostavili su Briz i Ajaks, najlosiji Man. Siti. Tri primljena gola kuci, naivna, jeftina, u nok-aut fazi bi to jace i iskusnije ekipe brutalno kaznile.
Ne samo statisticki, bolji su bilo tokom citave utakmice a pogotovo nakon izlaska Mbappea.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 22:54Ma smjesno koliko je Real fizicki superiorniji u odnosu na Inter,ovi su poslije 60 minuta umrli da nisu mogli hodati kamoli sta više.
Btw nisam gledao PSG ali vidim da je statisticki Briž bolji bio,jel fkt moguce![]()
Inter bolji prvo pol. u drugom pali fizicki totalno. Camavinga do sad u 2 utakmice za Real igrao 34min ukupno i upisao gol i asistenciju za pobjedu

To ti je ono - nakupuj i dovedi svega, najvece zvijezde, ne štedi pare, boli te qrc za FFP. Imaš šeika koji ne pita za cijene, al nemaš tim, nemaš igru.
Svake godine oni najave pohod na LP, al dabogda sa ovakom igrom.
Ista priča već pet godina. DosadnoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 22:55Najbolja ekipa planete trenutno. Očekujem šetnju do trofeja.

.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 20 sep 2021, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Fino vidjeti Milan u LP, borbeni dečki i imaju finu ekipicu. Mogu oni.proci ovu grupu pored ziherasa iz Atletica samo.igrati pametno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.