hvala na čestitkama!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski zasluzeno pobjedio i sve cestitke...
Mada mi je srce naklonjeni bilo Velezu,ali realno Zrinjski je ovo mogao i ubjedlljivije dobiti.
Mada mi je srce naklonjeni bilo Velezu,ali realno Zrinjski je ovo mogao i ubjedlljivije dobiti.
Samo da čestitam najvećem klubu u Mostaru na pobjedi u derbiju! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Dudicu odlazi!!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čestitke i od mene.
Čuj mazluma Dudiću odlazi hahaha ti možeš komotno s ovim bilmezima što sa buljcima od 5 kila gađaju igrače. Ruku pod ruku pa u mentalnu ustanovu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Velež je dobio pet žutih kartona, bez i jednog oštrog starta.
Evo povreda, evo kartoni, tesko, gori, uvijek neki izgovori. Kao da druge ekipe nemaju problema sa povredama i zutim kartonima.
Jos samo cekam da kaze da su umorni od Evrope ritam sub-sri. Besmislene izjave Fedje. Reci da nemas napadaca i mlade igrace i to je to.
Jos samo cekam da kaze da su umorni od Evrope ritam sub-sri. Besmislene izjave Fedje. Reci da nemas napadaca i mlade igrace i to je to.
-
- Kontakt:
Kad vidiš ovakve komentare od balija sve ti je jasno. Nije ni čudo što će nam Srbi i Hrvati podijeliti jedinu nam domovinu kad ovakvo zajedništvo imaju Bošnjaci.
Pogrešan forum, športski pozdrav!Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:08Kad vidiš ovakve komentare od balija sve ti je jasno. Nije ni čudo što će nam Srbi i Hrvati podijeliti jedinu nam domovinu kad ovakvo zajedništvo imaju Bošnjaci.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:08Kad vidiš ovakve komentare od balija sve ti je jasno. Nije ni čudo što će nam Srbi i Hrvati podijeliti jedinu nam domovinu kad ovakvo zajedništvo imaju Bošnjaci.

- Devetomjesto
- Kontakt:
“Odgadjanje utakmica bi dovelo u pitanje regularnost prvenstva”
Bravo Zrinjski!!!!

Bravo Zrinjski!!!!
-
- Kontakt:
Ovo odavno nije samo sportski forum.Rigoletto je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:10Pogrešan forum, športski pozdrav!Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:08Kad vidiš ovakve komentare od balija sve ti je jasno. Nije ni čudo što će nam Srbi i Hrvati podijeliti jedinu nam domovinu kad ovakvo zajedništvo imaju Bošnjaci.![]()
Bilbija srbin koji je vrijedjao na nacionalnoj osnovi svojevremeno, leti u zagrljaj hrvatskim fasistima ...ko kaze da je suzivot nemoguc 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
E nije mi jasno zašto je Velež prodao Georgijevica,a uopšte nemaju špica..
Istina,nije neki " ubica" , ali vrijedio bi koliko ,toliko u ovom jalovim napadu.
Nije mi jasno,ali eto valjda im Uprava bolje zna.

Istina,nije neki " ubica" , ali vrijedio bi koliko ,toliko u ovom jalovim napadu.
Nije mi jasno,ali eto valjda im Uprava bolje zna.
Mislim da je sad i Veležu krivo u neku ruku sto su odgodili kolo,ovako ako sam dobro sracunao u 14 dana su imali/imaju Sarajevo,Zrinjski,Zeljeznicar,Borac,Tuzla.
Paklen raspored i jos ako im je Brandao teže povrijedjen ne pise im se dobro.
Generalno mislim da Velezu ove sezone fali onaj Cvijanovic od prosle sezone,i plus ostali bitni igraci su bas u nekom padu forme.Jedini Ovcina sto je konstantno dobar i Brandao a eto nema ni jednog iduce kolo.
Generalno mislim da Velezu ove sezone fali onaj Cvijanovic od prosle sezone,i plus ostali bitni igraci su bas u nekom padu forme.Jedini Ovcina sto je konstantno dobar i Brandao a eto nema ni jednog iduce kolo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I po meni skroz zaslužena pobjeda Zrinjskog, al isto tako je i Jakirović nagradjen što ubacuje bonus igrače u 2.poluv.(Šipovac i Sablić) a Dudić kažnjen što iste vadi prvom prilikom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:14Neutralno gledajuci.Skroz zasluzena pobjeda Zrinjskog,realno vidi se koliko Velezu fali ta 9-ka,igracki kadar nije im nesto specijalno,vecina prosjecni igraci.Na klupi isto nema nekog dzokera koji moze rijesiti utakmicu.Igraci Veleza su prosle i na pocetku ove sezone najvise vodjeni i noseni tom nekom euforijom i ložionom Dudica,ali objektivno,nema tu nekog kvaliteta.Jbg Dudic izvlaci vec 2 god najvise sto moze iz ove ekipe,ali Bgm ako izgubi na Grbavici(sto je izvjesno)vrlo lako noga.
Bilbija jos jednom pokazao svoju klasu,najbolji napadac lige uz Ahmetovica(nekad)jos od Benke.
Sudija Kaljanac imao neke manje greske(na stetu Veleza najvise)ali jako dobro sudjenje,posebno u prvom poluvremenu
Suđenje ok bilo, al koliko vidim Rođeni sad počeli pljuvati i Kaljanca, prije toga i Peljtu..
Ispade da sve sudije sude protiv Veleža..

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Štrumfovski uhljupi se raduju povredama igrača Veleža.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Lani igrali iznad svojih mogucnosti plus imali ulog napokon europa nakon 30ak godina zatim emotivno praznjenje od euro nastupa plus Radovac trazio trqnsfer nisu ga pustili i eto dobijes da ces imat grcevitu borbu za europu mada kakva je konkurencija mozda je i izbore .miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:21Mislim da je sad i Veležu krivo u neku ruku sto su odgodili kolo,ovako ako sam dobro sracunao u 14 dana su imali/imaju Sarajevo,Zrinjski,Zeljeznicar,Borac,Tuzla.
Tuzla City od njih je za klasu bolja barem ono sto sam vidio pod BB
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Hrasno15, Necto i 121 gost.